Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Δεν εχει για τα Κωλόμπαρα, εκτος απο αυτο

Έχει αλλού πληροφορίες. Από το 2009, αλλά κάποιες έγκυρες ακόμη. Κάπου το πήρε το μάτι μου, ένα "Colobarus Guide" ή κάτι τέτοιο. Όχι σαν τις λίστες με τις C.G. και τα τηλέφωνα σε pdf σε Pm και τα συναφή, εδώ γενικές πληροφορίες και μόνο για κωλόμπαρα. Άντε κάποιος με σύνδεσμο, εγώ δεν το βρίσκω ξανά.

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
φαση καλη γινεται και πισω απο το καραβελ στο φοξ καφε.2 ξανθα mature(η μια σιγουρα ελληνιδα)πολυ καλα και μια βουλγαρα μελαχροινη κοντουλα στο σερβις-ροστερ.παιρνεις τηλ και γινεται το κουμαντο...!!!

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
βραδινη εξορμηση προς τα δυτικα και για ποτο στο ΧΑΛΑΡΑ μετα απο αρκετο καιρο απουσιας.4 κοπελες <το προσωπικο> και η mature-gilf πολωνεζα κατερινα με μεγαλα :tits: γνωστη απο παλια που δουλευε στον ΚΑΒΟ στην μιχαλακοπουλου.οι αλλες κοπελες μια μελαχροινη απο αλβανια ωραιο σωματακι,και 2 ξανθα το ενα μπαζο και το αλλο τρωγοτανε γενικα.εγω προτιμησα ΚΑΤΕΡΙΝΑ και ξεκιναει η καβλαντα για να γινει παιχνιδι στην σκοτεινη καβατζα.αρχικως ζηταγε 8 ποτα....και της λεω ΠΑΚΕΤΟ!!!!!!και ξεκινανε οι διπραγματευσεις με τα πολλα με 4 δικα της και ενα δικο μου περασαμε στα ενδοτερα...γενικως η καθε κοπελα παιζει με την δικη της τιμη δεν υπαρχουν στανταρ για ολες.απο τα λεγομενα της κατερινας το μαγαζι παει για λουκετο και εκεινη φευγει για πολωνια τον δεκεμβρη.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
πριν κανα μηνα εκανα ενα ντου παλι στην κατερινα......σαββατο 2 το πρωι......κατα τις 3 ηρθε ενα φιλαρακι και με απασχολησε λιγακι...... :2funny:....μεσα 3 κυριες.....η ειρηνη την οποια τιμησα 3 φορες σε χοτελι,μια αλλη κυρια που χαιδευε ενα πουλακι στο βαθος.....πισω απο το μπαρ η μις βουλγαρια....η μαρια....απλα επιπεδου στριπ στα καλυτερα του......την τσιμπισα την εβγαλα απο το μπαρακι και με 2 μπυρες κατσαμε στο βαθος.....μην τα πολυλογω με 6 κερασματα 60 γιουρια και αλλα 40 μετα για 15-20 λεπτα στο βαθος εγινε της τρελης.......την προτεινω.....σφιχτη την ταλαιπωρησε ο μικρος πιπης πολυ.......δε ξερω αν ειναι ακομα εκει γιατι θα ερχονταν απο διακοπες αλλες 2 του ιδρυματος......αν πατε προε τα κει τσεκαρετε....θα αναγνωριστει ευκολα....δε θελει περιγραφη αυτος ο αγγελος.....ο φιλος μου μετα αδειασε στο στοματακι της ειρηνης.....περασαμε καλα και πηγαμε για νανι....η μικρη δε το κανει εξω.....μην την πιεσετε.....

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
βραδινη εξορμηση προς τα δυτικα και για ποτο στο ΧΑΛΑΡΑ μετα απο αρκετο καιρο απουσιας.4 κοπελες <το προσωπικο> και η mature-gilf πολωνεζα κατερινα με μεγαλα :tits: γνωστη απο παλια που δουλευε στον ΚΑΒΟ στην μιχαλακοπουλου.οι αλλες κοπελες μια μελαχροινη απο αλβανια ωραιο σωματακι,και 2 ξανθα το ενα μπαζο και το αλλο τρωγοτανε γενικα.εγω προτιμησα ΚΑΤΕΡΙΝΑ και ξεκιναει η καβλαντα για να γινει παιχνιδι στην σκοτεινη καβατζα.αρχικως ζηταγε 8 ποτα....και της λεω ΠΑΚΕΤΟ!!!!!!και ξεκινανε οι διπραγματευσεις με τα πολλα με 4 δικα της και ενα δικο μου περασαμε στα ενδοτερα...γενικως η καθε κοπελα παιζει με την δικη της τιμη δεν υπαρχουν στανταρ για ολες.απο τα λεγομενα της κατερινας το μαγαζι παει για λουκετο και εκεινη φευγει για πολωνια τον δεκεμβρη.
Η Τανια η ρωσιδα με τις βυζαρες , εφυγε?

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
δεν την ειδα ουτε ρωτησα αλλα και με κατερινα ευχαριστιεσαι να πιανεις βυζαρα!!! :boobies:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Νοσταλγω τις παλιες καλες μερες στον Πριγκηπα με Μακη1985 και Κωστακη27
ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ  :rockon:

Θα ξαναπαω απο βδομαδα και θα ενημερωσω  :cum:
Δώσε "τσόντα" στον λαό! Άντε γιατί σάπισε εκείνο το θρεντάκι!

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Eπισκεψη στο Κατερινα προχτες, δραμα, δυο παιζανε η ουκρανεζα με το αξυριστο μουνι(δεν θυμαμαι ονομα) και η χοντρη η βουλγαρα . Στο χαλαρα οπως τα γραφει ο συναγωνιστης , η τανια η ουκρανεζα συνεχιζει να παρεχει ολες τις υπηρεσιες.
Εμαθα οτι η κατερινα η γεωργιανη με τη κωλαρα που ηταν παλια στη κατερινα, μαζι με την ελβιρα τη πολωνεζα εχουν παει καπου στην αχαρνων , σε μπαρακι με καβατζα 

slavespiros

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
0
η Τανια ειναι μονιμα εκει πως κ δεν ηταν; παντως κ εγω που πηγα τελευταια φορα πριν κανα μηνα μαλλον παει για κλεισιμο το μαγαζι. Σαββατο βραδυ πηγα κατα τις 2 κ ουτε ενας πελατης κ μονο 4 Γυναικες...

Επισκέπτης
Eπισκεψη στο Κατερινα προχτες, δραμα, δυο παιζανε η ουκρανεζα με το αξυριστο μουνι(δεν θυμαμαι ονομα) και η χοντρη η βουλγαρα . Στο χαλαρα οπως τα γραφει ο συναγωνιστης , η τανια η ουκρανεζα συνεχιζει να παρεχει ολες τις υπηρεσιες.
Εμαθα οτι η κατερινα η γεωργιανη με τη κωλαρα που ηταν παλια στη κατερινα, μαζι με την ελβιρα τη πολωνεζα εχουν παει καπου στην αχαρνων , σε μπαρακι με καβατζα 
η ουκρανεζα με το αξυριστο μουνι ειναι η Τζενη....η αλλη ουκρανεζα με το ξυρισμενο μουνι ειναι η Ιννα αλλα απουσιαζει για 1 μηνα στην πατριδα της! οι 2 βουλγαρες που δουλευουν εκει ειναι χονδρες! Σωστες οι πληροφοριες που εμαθες συναγωνιστη για Ελβιρα και Κατερινα....το μπαρακι που εργαζονται  :pipa2: οι κορασιδες λεγεται ΚΟΖΥ ΒΑR στα κατω Πατησια! Οντως στο Χαλαρα η Τανια εξακολουθει να ειναι το βαρυ πυροβολικο!!!

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
η ουκρανεζα με το αξυριστο μουνι ειναι η Τζενη....η αλλη ουκρανεζα με το ξυρισμενο μουνι ειναι η Ιννα αλλα απουσιαζει για 1 μηνα στην πατριδα της! οι 2 βουλγαρες που δουλευουν εκει ειναι χονδρες! Σωστες οι πληροφοριες που εμαθες συναγωνιστη για Ελβιρα και Κατερινα....το μπαρακι που εργαζονται  :pipa2: οι κορασιδες λεγεται ΚΟΖΥ ΒΑR στα κατω Πατησια! Οντως στο Χαλαρα η Τανια εξακολουθει να ειναι το βαρυ πυροβολικο!!!
Eχεις παει σε ελβιρα? λεει τιποτα , εχει αλλες ή οι δυο τους ειναι? Επισης εχω μαθει κοντα στο χαλαρα στο περιστερι εχει κι αλλο μαγαζι σε στυλ χαλαρα με καβατζα , μηπως ξερεις τιποτα σχετικο?

Επισκέπτης
Eχεις παει σε ελβιρα? λεει τιποτα , εχει αλλες ή οι δυο τους ειναι? Επισης εχω μαθει κοντα στο χαλαρα στο περιστερι εχει κι αλλο μαγαζι σε στυλ χαλαρα με καβατζα , μηπως ξερεις τιποτα σχετικο?
πριν 1 μηνα περιπου περασα απο το COZY BAR αλλα εφυγα σχεδον αμεσως! εχει καβατζα καποιο δωματιο με κουρτινες! σαν bar δεν λεει τιποτα ιδιεταιρο! οταν πηγα ηταν μεσα μονο οι δυο ατακτες κορασιδες που προσφερουν ποιοτικες υπηρεσιες  :fuck2: τις οποιες γνωριζεις απο πρωτο χερι!

το αλλο μπαρ κοντα στο χαλαρα δεν το γνωριζω! αμα μαθεις τιποτα πληροφορησε μας!

sexy_seven

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Στην Κατερίνα (το μπαρ) ποιές είναι τώρα ?

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.566
Πόντοι
15.775
Ρε παιδια το Cozy Bar γνωριζουμε σε ποια διευθυνση βρισκεται??

Επισκέπτης
Ρε παιδια το Cozy Bar γνωριζουμε σε ποια διευθυνση βρισκεται??
δεν θυμαμε διευθυνση αλλα οπως πας την αχαρνων στο δεξι χερι εχει στενο που φαινεται η ταμπελα cozy. Στο υψος περιπου της Στρατηγου Καλαρη! απλα δεν θυμαμε πως λεγεται το στενο που στριβουμε δεξια και στα 50 μετρα ειναι το cozy!

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
δεν θυμαμε διευθυνση αλλα οπως πας την αχαρνων στο δεξι χερι εχει στενο που φαινεται η ταμπελα cozy. Στο υψος περιπου της Στρατηγου Καλαρη! απλα δεν θυμαμε πως λεγεται το στενο που στριβουμε δεξια και στα 50 μετρα ειναι το cozy!
Νικοπολεως νομιζω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom