Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Στο περιστερι..αλλο κωλομπαρο ειναι το επωνυμο...ειναι πιο πανω..πλατεια δεγλερη...παλια ειχε και κατι μαυρακια μεσα...τωρα δεν ξερω τι παιζει...

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Στο περιστερι..αλλο κωλομπαρο ειναι το επωνυμο...ειναι πιο πανω..πλατεια δεγλερη...παλια ειχε και κατι μαυρακια μεσα...τωρα δεν ξερω τι παιζει...
Ευχαριστω συναγωνιστη , ειναι πραγματι ενδιαφερουσες καβατζες ή φημες ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
:thumbsup: ευχαριστουμε για την πληροφορια!

tzip  ασε  τα κωλομπαρα  και  πιασε  τα ρωσικα  μαγαζια (  κεντρο  αθηνας.  πηγαινουν  αρκετες    ξεμπαρκες  για  διασκεδαση ,  μουσικη,  φαγητο  και για γνωριμια  :fuck1: )

Επισκέπτης
tzip  ασε  τα κωλομπαρα  και   πιασε  τα ρωσικα  μαγαζια (  κεντρο  αθηνας.  πηγαινουν  αρκετες    ξεμπαρκες  για  διασκεδαση ,  μουσικη,  φαγητο  και για γνωριμια  :fuck1: )
:thumbsup: που εισαι φιλε....χαθηκες! πες διευθηνσεις για να παω! ;)

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Δώσε διευθύνεις στο λαό  :rockon:

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.566
Πόντοι
15.775
Επιβεβαιωνω οτι το cozy club βρισκεται στην οδο Νικοπολεως στον Αγιο Νικολαο στην Αχαρνων..Ανεβαινεις την Νικοπολεως και το βλεπεις στα αριστερα σου..Οποτε μπορεσω θα ριξω καταδρομικη..

yannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
0
Καλημέρα,

Ξέρουμε τι ώρα ανοίγει το cozy;

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
πολυ αλβανια και ρουμανια,μεσα εξω.....προσοχη..... ;)

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Καλησπερα πηγα στο cozy club  δεν ειδα να παιζει κατι σερβιτορα μαυρη και 2 ζευγαρακια για κλαμπακι το ειδα....το παιχνιδι γινετε απεναντι ποιο πανω, δεν θυμαμαι ονομα ,δουλευει η Ελβιρα και  αλλεs 3 .Ξεπετα η κατασταση 10 το δικο τουs ,5 το δικο σου ,μικρο το μαγαζι.....

Επισκέπτης
Παρασκευη βραδυ αφου προηγηθηκε μια συντομη μπουρδελοτσαρκα στη Φυλης με Σεβαλιε Φιντελ, Χλεχλεκια και ΠορνοΜαστορα στην ομαδα προστεθηκε και η Σονια_Ρεντ και αναχωρησαμε προς Λιντο.. Το μαγαζι ηταν γεματο πιρφορους, σκετη απελπισια  :S... Αφου σερβιριστικαμε 5 σαπιες μπυρες σε ποτηρι νερου κατσαμε στο μοναδικο αδειο τραπεζι(που ειναι και το χειροτερο κατα τη γνωμη μου πισω δεξια γωνια)... Περασαν 2-3 γκομενες και χωρις να κατσουνε καν μας ζητσουσαν να παμε για χωρο  :jerking: :jerking:... Προφανως τις απαξιωσαμε ολες, γρηγορα βαρεθηκαμε και εριξα μια καλτ ιδεα : [size=14pt]PUB65[/size] .. Συμφωνησαν ολοι και αποχωρησαμε...

Μπηκαμε μεσα και οι μοναδικοι πελατες ηταν ενας σαπιος καραφλας και ενας πορνογερος.. Ολες οι κοπελες καθοντουσαν στο μπαρ..

Με το που καθησαμε κατευθειαν ηρθε και εκατσε πανω μου η Μινα με την οποια ειχα αφησει ανοιχτους λογαριασμους στο παρελθον.. Η Μινα ειναι ενα παρακμιακο γκρανυ γυρω στα 60 με σαπια φατσα, ωραιες βυζαρες και τριχωτη μουναρα.. Μου χρωσταγε ενα γαμησι... Με ξεκιναει κατευθειαν στα γλωσσοφιλα και αρχισα να γλυφω τις βυζαρες της και να τριβω την τριχωτη μουναρα της.. Της ειπα οτι ηρθα για να τη γαμησω σημερα και τη ρωτησα ποσο θα μου στοιχησει.. Μου ειπε οτι με ενα διπλο ποτο(20 ευρω) θα τα κανουμε ολα.. Το γαμησι θα γινοταν καταδρομικα στη γωνια του μπαρ, αριστερα της εισοδου.. Της λεω ωραιο παμε και εκει με ρωτησε αν θελω "ΜΕ η ΧΩΡΙΣ" προφυλακτικο  :S :S :S :S και εκει σκαλωσα ποιος ξερει ποσα βρωμοχυσια εχει μαζεψει ακαποτα και ποσα παρασημα κουβαλαει.. Τη ρωτησα αν εχει καποτες, μου ειπε οτι δεν εχει και της ειπα οτι ουτε εγω εχω.. Σηκωθηκα να ρωτησω τους συναγωνιστες αν εχουν κανα λαστιχο, ειχε ο Χλεχλεκιας αλλα δεν το ειχα αναγκη πλεον, με αηδιασε  λιγο + οτι μπανισα ενα πολυ καυλαρικο χοντρο πιπινι.. Γυρισα πισω στη Μινα και της ειπα οτι και καλα δεν ειχε κανενας προφυλακτικα μαζι του και της ειπα οτι θα ερθω μια αλλη μερα εξοπλισμενος..

Την απαξιωσα ετσι και αρχισα να καυλαντιζω με ενα ξανθο ψηλο γκρανυ με ωραιες ενισχυμενες βυζαρες μου ηταν μεσα απ το μπαρ.. Λιτσα νομιζω τη λεγανε.. Καυλαντισαμε αρκετα μεχρι που επιτελους ηρθε διπλα μου η χοντρουλα που περιμενα πως και πως..

Δωρα τη λενε, Ελληνιδα 28 ετων, χοντρη με βυζαρες και ομορφο προσωπο.. Κατευθειαν την κερασα ποτο και πηγαμε στη γωνια του μπαρ και ξεκινησαμε τρελα γνωσοφιλιδια, δαχτυλιασματα της εγλυφα τις θεικες βυζαρες.. Η μουναρα της ηταν μουσκεμα γεματη υγρα και πολυ στενη με ειχε κατακαυλωσει η πουτανα και το δευτερο ποτο δεν αργησε να ερθει.. Της ειπα ποσα θελει για να τα κανουμε ολα και μου λεει οτι δεν γινεται αυτο εδω μεσα εκτος αμα κερασεις 10 ποτα και τετοια.. Της ειπα οτι δεν μπορω να δωσω τοσα λεφτα και συνεχισαμε το καυλαντισμα και το χαμουρεμα για κανα μισαωρο συνολο..  :cum: :cum:

Μετα πηγα ξαναεκατσα στο μπαρ, παραγγειλα 2ο ουισκι(ακατεργαστο μαζουτ με βυτριωλη) για να στρωσει ο λαιμος μου το ειχα τεραστια αναγκη και εμεινα καμια ωρα ακομα να καυλαντιζω περικυκλωμενος απο Δωρα, Μινα και μεσα απ το Μπαρ το ξανθο γκρανυ.. :rockon: :rockon:

Περασα πολυ ωραιο ηταν πολυ καλτ ρομαντικη βραδια στο αγαπημενο μου μαγαζι και μου στοιχησε συνολικα 30 ευρω(2 ποτα δικα μου και 2 στη Δωρα).. Χαιρετησα τα κοριτσια γυρω στις 6 το πρωι μιας και εκλεινε το μαγαζι κιολας και αναχωρησαμε και αφου αφησαμε τη ΣονιαΡεντ σπιτι συνεχησαμε για Μεταξουργειο οπου εριξα μια διπλη καταθεση στο Κολωνου48 σε ενα ξανθο μωρακι την Ελενα και ο Πορνομαστορας εκανε ρομαντικη παρτουζα με 2 φαλαινες στο Κολωνου 53  :rockon: :rockon:, την Λιντα τη φωκια και την τρομακτικη τερατωδη Ειρηνη  :S.. Το ειχε τεραστια αναγκη..  :rockon: :rockon:

Επεστρεψα σπιτι γυρω στις 7μιση χαρουμενος, εχοντας αναρωσει πληρως απο την ιωση που με ταλαιπωρουσε τις τελευταιες μερες(τα γλωσοφιλα με γκρανια, τα γλυφομουνια στο Μεταξουργειο και το ακατεργαστο μαζουτ στα κωλομπαρα ειναι η καλυτερη αντιβιωση, το μυστικο της υγειας και της ευεξιας που λεει και ο Ευλογητος), εριξα και μια μαλακια ακομα σκεπτομενος τη Δωρα και κοιμηθηκα..  :cum: :cum:

Θεός των Θεών.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Αριστα BMWPOWER  :rockon: :rockon: :rockon: αντιβιωτικη βραδια αυτα ειναι :grin:

djnet71

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
33
Like
576
Πόντοι
6.055
Παρασκευη βραδυ αφου προηγηθηκε μια συντομη μπουρδελοτσαρκα στη Φυλης με Σεβαλιε Φιντελ, Χλεχλεκια και ΠορνοΜαστορα στην ομαδα προστεθηκε και η Σονια_Ρεντ και αναχωρησαμε προς Λιντο.. Το μαγαζι ηταν γεματο πιρφορους, σκετη απελπισια  :S... Αφου σερβιριστικαμε 5 σαπιες μπυρες σε ποτηρι νερου κατσαμε στο μοναδικο αδειο τραπεζι(που ειναι και το χειροτερο κατα τη γνωμη μου πισω δεξια γωνια)... Περασαν 2-3 γκομενες και χωρις να κατσουνε καν μας ζητσουσαν να παμε για χωρο  :jerking: :jerking:... Προφανως τις απαξιωσαμε ολες, γρηγορα βαρεθηκαμε και εριξα μια καλτ ιδεα : [size=14pt]PUB65[/size] .. Συμφωνησαν ολοι και αποχωρησαμε...

Μπηκαμε μεσα και οι μοναδικοι πελατες ηταν ενας σαπιος καραφλας και ενας πορνογερος.. Ολες οι κοπελες καθοντουσαν στο μπαρ..

Με το που καθησαμε κατευθειαν ηρθε και εκατσε πανω μου η Μινα με την οποια ειχα αφησει ανοιχτους λογαριασμους στο παρελθον.. Η Μινα ειναι ενα παρακμιακο γκρανυ γυρω στα 60 με σαπια φατσα, ωραιες βυζαρες και τριχωτη μουναρα.. Μου χρωσταγε ενα γαμησι... Με ξεκιναει κατευθειαν στα γλωσσοφιλα και αρχισα να γλυφω τις βυζαρες της και να τριβω την τριχωτη μουναρα της.. Της ειπα οτι ηρθα για να τη γαμησω σημερα και τη ρωτησα ποσο θα μου στοιχησει.. Μου ειπε οτι με ενα διπλο ποτο(20 ευρω) θα τα κανουμε ολα.. Το γαμησι θα γινοταν καταδρομικα στη γωνια του μπαρ, αριστερα της εισοδου.. Της λεω ωραιο παμε και εκει με ρωτησε αν θελω "ΜΕ η ΧΩΡΙΣ" προφυλακτικο  :S :S :S :S και εκει σκαλωσα ποιος ξερει ποσα βρωμοχυσια εχει μαζεψει ακαποτα και ποσα παρασημα κουβαλαει.. Τη ρωτησα αν εχει καποτες, μου ειπε οτι δεν εχει και της ειπα οτι ουτε εγω εχω.. Σηκωθηκα να ρωτησω τους συναγωνιστες αν εχουν κανα λαστιχο, ειχε ο Χλεχλεκιας αλλα δεν το ειχα αναγκη πλεον, με αηδιασε  λιγο + οτι μπανισα ενα πολυ καυλαρικο χοντρο πιπινι.. Γυρισα πισω στη Μινα και της ειπα οτι και καλα δεν ειχε κανενας προφυλακτικα μαζι του και της ειπα οτι θα ερθω μια αλλη μερα εξοπλισμενος..

Την απαξιωσα ετσι και αρχισα να καυλαντιζω με ενα ξανθο ψηλο γκρανυ με ωραιες ενισχυμενες βυζαρες μου ηταν μεσα απ το μπαρ.. Λιτσα νομιζω τη λεγανε.. Καυλαντισαμε αρκετα μεχρι που επιτελους ηρθε διπλα μου η χοντρουλα που περιμενα πως και πως..

Δωρα τη λενε, Ελληνιδα 28 ετων, χοντρη με βυζαρες και ομορφο προσωπο.. Κατευθειαν την κερασα ποτο και πηγαμε στη γωνια του μπαρ και ξεκινησαμε τρελα γνωσοφιλιδια, δαχτυλιασματα της εγλυφα τις θεικες βυζαρες.. Η μουναρα της ηταν μουσκεμα γεματη υγρα και πολυ στενη με ειχε κατακαυλωσει η πουτανα και το δευτερο ποτο δεν αργησε να ερθει.. Της ειπα ποσα θελει για να τα κανουμε ολα και μου λεει οτι δεν γινεται αυτο εδω μεσα εκτος αμα κερασεις 10 ποτα και τετοια.. Της ειπα οτι δεν μπορω να δωσω τοσα λεφτα και συνεχισαμε το καυλαντισμα και το χαμουρεμα για κανα μισαωρο συνολο..  :cum: :cum:

Μετα πηγα ξαναεκατσα στο μπαρ, παραγγειλα 2ο ουισκι(ακατεργαστο μαζουτ με βυτριωλη) για να στρωσει ο λαιμος μου το ειχα τεραστια αναγκη και εμεινα καμια ωρα ακομα να καυλαντιζω περικυκλωμενος απο Δωρα, Μινα και μεσα απ το Μπαρ το ξανθο γκρανυ.. :rockon: :rockon:

Περασα πολυ ωραιο ηταν πολυ καλτ ρομαντικη βραδια στο αγαπημενο μου μαγαζι και μου στοιχησε συνολικα 30 ευρω(2 ποτα δικα μου και 2 στη Δωρα).. Χαιρετησα τα κοριτσια γυρω στις 6 το πρωι μιας και εκλεινε το μαγαζι κιολας και αναχωρησαμε και αφου αφησαμε τη ΣονιαΡεντ σπιτι συνεχησαμε για Μεταξουργειο οπου εριξα μια διπλη καταθεση στο Κολωνου48 σε ενα ξανθο μωρακι την Ελενα και ο Πορνομαστορας εκανε ρομαντικη παρτουζα με 2 φαλαινες στο Κολωνου 53  :rockon: :rockon:, την Λιντα τη φωκια και την τρομακτικη τερατωδη Ειρηνη  :S.. Το ειχε τεραστια αναγκη..  :rockon: :rockon:

Επεστρεψα σπιτι γυρω στις 7μιση χαρουμενος, εχοντας αναρωσει πληρως απο την ιωση που με ταλαιπωρουσε τις τελευταιες μερες(τα γλωσοφιλα με γκρανια, τα γλυφομουνια στο Μεταξουργειο και το ακατεργαστο μαζουτ στα κωλομπαρα ειναι η καλυτερη αντιβιωση, το μυστικο της υγειας και της ευεξιας που λεει και ο Ευλογητος), εριξα και μια μαλακια ακομα σκεπτομενος τη Δωρα και κοιμηθηκα..  :cum: :cum:

Υποκλίνομαι!!!

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Παρασκευη βραδυ αφου προηγηθηκε μια συντομη μπουρδελοτσαρκα στη Φυλης με Σεβαλιε Φιντελ, Χλεχλεκια και ΠορνοΜαστορα στην ομαδα προστεθηκε και η Σονια_Ρεντ και αναχωρησαμε προς Λιντο.. Το μαγαζι ηταν γεματο πιρφορους, σκετη απελπισια  :S... Αφου σερβιριστικαμε 5 σαπιες μπυρες σε ποτηρι νερου κατσαμε στο μοναδικο αδειο τραπεζι(που ειναι και το χειροτερο κατα τη γνωμη μου πισω δεξια γωνια)... Περασαν 2-3 γκομενες και χωρις να κατσουνε καν μας ζητσουσαν να παμε για χωρο  :jerking: :jerking:... Προφανως τις απαξιωσαμε ολες, γρηγορα βαρεθηκαμε και εριξα μια καλτ ιδεα : [size=14pt]PUB65[/size] .. Συμφωνησαν ολοι και αποχωρησαμε...

Με το που καθησαμε κατευθειαν ηρθε και εκατσε πανω μου η Μινα με την οποια ειχα αφησει ανοιχτους λογαριασμους στο παρελθον.. Η Μινα ειναι ενα παρακμιακο γκρανυ γυρω στα 60 με σαπια φατσα, ωραιες βυζαρες και τριχωτη μουναρα.. Μου χρωσταγε ενα γαμησι... Με ξεκιναει κατευθειαν στα γλωσσοφιλα και αρχισα να γλυφω τις βυζαρες της και να τριβω την τριχωτη μουναρα της.. Της ειπα οτι ηρθα για να τη γαμησω σημερα και τη ρωτησα ποσο θα μου στοιχησει.. Μου ειπε οτι με ενα διπλο ποτο(20 ευρω) θα τα κανουμε ολα.. Το γαμησι θα γινοταν καταδρομικα στη γωνια του μπαρ, αριστερα της εισοδου.. Της λεω ωραιο παμε και εκει με ρωτησε αν θελω "ΜΕ η ΧΩΡΙΣ" προφυλακτικο  :S :S :S :S και εκει σκαλωσα ποιος ξερει ποσα βρωμοχυσια εχει μαζεψει ακαποτα και ποσα παρασημα κουβαλαει.. Τη ρωτησα αν εχει καποτες, μου ειπε οτι δεν εχει και της ειπα οτι ουτε εγω εχω.. Σηκωθηκα να ρωτησω τους συναγωνιστες αν εχουν κανα λαστιχο, ειχε ο Χλεχλεκιας αλλα δεν το ειχα αναγκη πλεον, με αηδιασε  λιγο + οτι μπανισα ενα πολυ καυλαρικο χοντρο πιπινι.. Γυρισα πισω στη Μινα και της ειπα οτι και καλα δεν ειχε κανενας προφυλακτικα μαζι του και της ειπα οτι θα ερθω μια αλλη μερα εξοπλισμενος..

Δωρα τη λενε, Ελληνιδα 28 ετων, χοντρη με βυζαρες και ομορφο προσωπο.. Κατευθειαν την κερασα ποτο και πηγαμε στη γωνια του μπαρ και ξεκινησαμε τρελα γνωσοφιλιδια, δαχτυλιασματα της εγλυφα τις θεικες βυζαρες.. Η μουναρα της ηταν μουσκεμα γεματη υγρα και πολυ στενη με ειχε κατακαυλωσει η πουτανα και το δευτερο ποτο δεν αργησε να ερθει.. Της ειπα ποσα θελει για να τα κανουμε ολα και μου λεει οτι δεν γινεται αυτο εδω μεσα εκτος αμα κερασεις 10 ποτα και τετοια.. Της ειπα οτι δεν μπορω να δωσω τοσα λεφτα και συνεχισαμε το καυλαντισμα και το χαμουρεμα για κανα μισαωρο συνολο..  :cum: :cum:

Περασα πολυ ωραιο ηταν πολυ καλτ ρομαντικη βραδια στο αγαπημενο μου μαγαζι και μου στοιχησε συνολικα 30 ευρω(2 ποτα δικα μου και 2 στη Δωρα).. Χαιρετησα τα κοριτσια γυρω στις 6 το πρωι μιας και εκλεινε το μαγαζι κιολας και αναχωρησαμε και αφου αφησαμε τη ΣονιαΡεντ σπιτι συνεχησαμε για Μεταξουργειο οπου εριξα μια διπλη καταθεση στο Κολωνου48 σε ενα ξανθο μωρακι την Ελενα και ο Πορνομαστορας εκανε ρομαντικη παρτουζα με 2 φαλαινες στο Κολωνου 53  :rockon: :rockon:, την Λιντα τη φωκια και την τρομακτικη τερατωδη Ειρηνη  :S.. Το ειχε τεραστια αναγκη..  :rockon: :rockon:

Επεστρεψα σπιτι γυρω στις 7μιση χαρουμενος, εχοντας αναρωσει πληρως απο την ιωση που με ταλαιπωρουσε τις τελευταιες μερες(τα γλωσοφιλα με γκρανια, τα γλυφομουνια στο Μεταξουργειο και το ακατεργαστο μαζουτ στα κωλομπαρα ειναι η καλυτερη αντιβιωση, το μυστικο της υγειας και της ευεξιας που λεει και ο Ευλογητος), εριξα και μια μαλακια ακομα σκεπτομενος τη Δωρα και κοιμηθηκα..  :cum: :cum:
Η Μινα ειναι η βουλγαρα η ξανθεια? Πολυ σαβουρα αδελφε μου πως τις γαματε αυτες , απορω. Αφου πηγες εκει κοντα ειναι ενα μικρο κωλαδικο αριστερα πριν βγεις αγ μελετιου ( δεν θυμαμαι πως το λενε ) εχει μουναρες σε σχεση με τις σαπιες του 65

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

ωραίος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
στο l amour  σ ενα στενακι της πατησιων μετα τη πλ αμερικης εχει παει κανεις τελευταια ? εχει τιποτα ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εχω παει 3-4 φορες..
Εκει παιζουν ΜΟΝΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΙΛΦΟ/ΓΚΡΑΝΙΑ αλλα οχι τοσο παρακμιακα σαν το Pub65, to lamour ειναι λιγο πιο γκλαμουρ..
Παντως ειναι λιγο βαρετα εκει θα σε μαδισουν και μην περιμενεις και πολλα πραγματα..
Προτιμω την Pub  :cum: :rockon:
τυπε την σαπια 60αρα με το τριχωτο μουνι την εσπρωξες?

xebarcos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
6
Πόντοι
1
[quote author=BMWPOWER]
Η Μινα ειναι μελαχρινη με υπερσαπια φατσα με μια τεραστια ελια στο κουτελο, μονο για καμικαζι σαβουρογαμηδες  :S
[/quote]

Αυτή η μικρή πλήν τεράστια λεπτομέρεια με έκανε να καταλάβω ποιά είναι η περίφημη Μίνα που λες, από τα Χριστούγεννα που έχω να επισκεφθώ το μαγαζί - όταν και είχα φάει αδικαιολόγητη φόλα από μια ελλεηνίδα -. Αυτή λοιπόν τη Μίνα έτυχε να τη δω και να μιλάμε για την άλλη στο λεωφορείο όταν σχόλασε το πρωί και όχι μόνο στο μισοσκόταδο του μπαρ που σε ξεγελάει και την κάνει λιγότερο τρομακτική. Για να μη φαντάζονται άλλα όσοι διαβάζουν και πάνε να τη βρούν, μιλάμε για ΤΟ ΥΠΕΡΕΚΤΡΩΜΑ της Πατησίων.Το μόνο ελαφρυντικό ότι έιναι ντόμπρα και πάμφτηνη. Τι να πω ρε φιλαράκι με έστειλες τώρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom