Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Το μικρό ακούει στο όνομα Ιωάννα και να σου πω και το πιό kinky της υπόθεσης είναι ότι στο ΧΑΛΑΡΑ δουλεύει και η μανα της (νομίζω τη λένε Λίντα ή κάπως έτσι) Με ένα σμπάρο δύο τριγόνια, μπορείς να πάρεις μαμά και κόρη στο ίδιο μέρος.

Αρχηγέ θα κάνω επιτοπια ερευνα και θα σε ενημερώσω . Αν και οι αδυναμίες μου ειναι Ρωσικων κατευθύνσεων! :rockon:

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.566
Πόντοι
15.775
να σε ρωτήσω οι Ρωσσίδες ήταν εκεί και πόσο σου στοίχισε η όλη φάση??
Το μαγαζι ητανε φουλ απο γυναικες οποτε μαλλον ηταν εκει οι ρωσιδες που λες..Η φαση στοιχισε 60 ευρω..Η τυπισσα ηθελε να κερασω και αλλα ποτα αλλα της το κοψα..Για αυτο και ειπα οτι εκτος απο τα φλοκια ρουφαει και τα λεφτα..Αριστη πιπα ομως..

alex.micro

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τελικα αυτο το αλβανακι η ιωαννα στο κωλομπαρο χαλαρα γαμιεται :knockinb: η οχι.σε προηγουμενη επισκεψη πριν δυο εβδομαδεσ μου εκανε τη δυσκολη :headbang:.τελικα την συμβαινει την εχει παρει κανεισ η οχι.και με τι κοστοσ.οποιοσ ξερει ασ δωσει τα φωτα του

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
καμια ενημερωση απο χαλαρα?υπαρχει?η τανια ακομα εκει ειναι?την ειχα πετυχει παλια π δουλευε στο τροιας λ σ αλλο εα κοντα στη φυλης.αλλα στο χαλαρα δεν εχω παει.ειναι καλο το μαγαζι?

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
στο Κατερινα αναλογα με τη μερα και την ωρα υπαρχει μεχρι φουλ σερβις απ 3. οι υπολοιπες ειναι για μπλα-μπλα μονο

slavespiros

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Από Χαλαρά υπάρχει καμία ενημέρωση; Έχει πάει κάποιος πρόσφατα;
πριν μια εβδομαδα πηγα στο Χαλαρα νεκρα τελειως!!! ολες κ ολες 3-4 Γυναικες κ ας ηταν Σαββατο. πελατες 1-2. η Τανια η βυζαρου ητανε κ μια Λιντα που εκατσε μαζι μου κ ηπιαμε ποτα και 2 αλλες. εχει κανεις πληροφοριες γι αυτη την Λιντα; μικρη ητανε ειχε παιδια μου ειπε ξεχασα να την ρωτησω απο που ειναι. για Αλβανιδα την εκοψα.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ρε παιδες ο πριγκηπας τι εγινε εκλεισε???

Safado77

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Update: Ανοιχτό είναι. Πέρασα με τ'αμάξι πριν από κανα 2 ώρες. Μπουρδελέ φώτα, μουσική για τον πούτσο και σαπίλα να αναβλύζει...
Για παραμέσα εξερεύνηση δεν τόλμησα. Σόλο δεν κάνω τέτοιες μαλακίες. Ευελπιστώ σε ενημέρωση από έταιρο συναγωνηστή.
:think:

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
        Φίλος περπατουσε απόγευμα την Ι. Δροσοπούλου,και σε μια γωνία (μάλον) Δροσοπουλου και Ίμβρου είναι ένα καφέ το οποίο έχει κλείσει. Στην μισάνοιχτη πόρτα του καταστήματος, μια μελαμψή νεαρή κοπέλα τον καλεί να έρθει μέσα για καφέ ή ποτό. Απο τη μισάνοιχτη πόρτα είδε ότι το μαγαζί δε λειτουργούσε, και προφανώς δε μπορούσε να σερβίρει καφε ή ποτό. Ξέρει κανείς τι γίνεται, υπάρχει ανάλογη εμπειρία; (Εξω στο πεζοδρόμιο ήταν ένας μελαμψός νεαρός, και άλλη μια κοπέλα)

Επισκέπτης
         Φίλος περπατουσε απόγευμα την Ι. Δροσοπούλου,και σε μια γωνία (μάλον) Δροσοπουλου και Ίμβρου είναι ένα καφέ το οποίο έχει κλείσει. Στην μισάνοιχτη πόρτα του καταστήματος, μια μελαμψή νεαρή κοπέλα τον καλεί να έρθει μέσα για καφέ ή ποτό. Απο τη μισάνοιχτη πόρτα είδε ότι το μαγαζί δε λειτουργούσε, και προφανώς δε μπορούσε να σερβίρει καφε ή ποτό. Ξέρει κανείς τι γίνεται, υπάρχει ανάλογη εμπειρία; (Εξω στο πεζοδρόμιο ήταν ένας μελαμψός νεαρός, και άλλη μια κοπέλα)

αφου τον καλεσε για καφε γιατι δεν πηγε μεσα  η να μιλησει λιγο μαζι της?

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ρε μαγκες....μου θυμιζει καποιος που παω να γραψω κριτικη;;;;

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Διαβάστε τον "Κωλόμπαρους Guide". Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις οδηγίες προς ναυτιλωμένους και τις συμβουλές που αναλύονται καταπληκτικότατα. Μόλις τον εμελέτησα ενδελεχώς, κατέληξα στο συμπέρασμα, για μένα και την τσέπη μου τουλάχιστον, πως το κωλόμπαρο ΔΕΝ είναι εκεί που θα βρω την υγειά μου. Κωλόμπαρα που γαμάς, και μάλιστα σίγουρα, είναι κάτι που ανήκει συνήθως στη σφαίρα της φαντασίας.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ρε...πως γραφω νεα κριτικη;;;;

Stories