Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτή η μικρή πλήν τεράστια λεπτομέρεια με έκανε να καταλάβω ποιά είναι η περίφημη Μίνα που λες, από τα Χριστούγεννα που έχω να επισκεφθώ το μαγαζί - όταν και είχα φάει αδικαιολόγητη φόλα από μια ελλεηνίδα -. Αυτή λοιπόν τη Μίνα έτυχε να τη δω και να μιλάμε για την άλλη στο λεωφορείο όταν σχόλασε το πρωί και όχι μόνο στο μισοσκόταδο του μπαρ που σε ξεγελάει και την κάνει λιγότερο τρομακτική. Για να μη φαντάζονται άλλα όσοι διαβάζουν και πάνε να τη βρούν, μιλάμε για ΤΟ ΥΠΕΡΕΚΤΡΩΜΑ της Πατησίων.Το μόνο ελαφρυντικό ότι έιναι ντόμπρα και πάμφτηνη. Τι να πω ρε φιλαράκι με έστειλες τώρα...
ποσο φτηνη τυπε?
ενδιαφερομαι

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Καλά, δουλεύουν τέτοιες; Φαντάζομαι η τιμή θα είναι για τον Σκρούτζ!  :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δε τη κέρασα εγώ τύπε, αυτό έλειπε. Αλλά άμα λέει ο άλλος 20ευρώ τόσο θα ναι...  
αν την βγαζεις με 20 ευρω μονο καλα θαναι τυπε
μην παιζουν τιποτα κρυφες χρεωσεις :grin:

παντως η θρουμπα στην κεφαλα της με καυλωσε :bigdick:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• maris.jpg
    maris.jpg
    86,1 KB · Εμφανίσεις: 33

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτο το ποστ/επιτομη στην καλτιλα του Μαρη, το χω βαλει φοντο στην επιφανεια εργασιας μου  :rockon: :rockon:
τυπε καλος χρυσος αλλα μιλουσε πολυ εκει που δεν επρεπε ;)
τον ειχα προειδοποιησει οτι μεγαλες φαρμακευτικες τον παρακολουθουν :rolleyes:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
http://[URL unfurl="true"]www.worldhunger.org/articles/04/images/AIDS_Map_Adults1.gif[/img[/URL]]
Φτιαχτηκε ο Μαρης τυπε...
Φημες λενε οτι με τα λεφτα που πηρε απ τις φαρμακευτικες για να κρατησει το στομα του κλειστο, κανει περιοδεια στις κοκκινισμενες χωρες του χαρτη και κανει ακαποτα πρωκτικα οργια ολη μερα  :headbang3: :headbang3:

Και μεις καθομαστε και ποσταρουμε στο μπου..  :S
[/quote]τυπε εγω εμαθα οτι τον εχουν στην κινα σε υπογεια εργαστηρια για να παρασκευει το μυστικο φαρμακο που αποκτας ανοσια σε ολα τα μικροβια και σμν :headbang3:
μονο αυτος μπορει :headbang3:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι σωστες ειναι η πληροφοριες σου οντως βρισκεται σε υπογεια εργαστηρια στην Κινα..
Στην Αφρικη παει για να τεσταρει το φαρμακο..
Συνδιαζει δουλεια με διασκεδαση  :rockon:
τυπε το ξερεις οτι ειναι εναντια στις δοκιμες φαρμακων σε ζωα?
οποτε κανει αυτος τις δοκιμες πανω του :rockon:

ψυχουλα ο μαρης

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Καλησπερα πηγα στο cozy club  δεν ειδα να παιζει κατι σερβιτορα μαυρη και 2 ζευγαρακια για κλαμπακι το ειδα....το παιχνιδι γινετε απεναντι ποιο πανω, δεν θυμαμαι ονομα ,δουλευει η Ελβιρα και  αλλεs 3 .Ξεπετα η κατασταση 10 το δικο τουs ,5 το δικο σου ,μικρο το μαγαζι.....
Δεν ειναι και μικρο ρε φιλε, εχει πισω τους καναπεδες για τις καβατζες. Απο τις αλλες τρεις η μια υποθετω ειναι η κατερινα με τη κωλαρα η γεωργιανη οι αλλες δυο ,καινουργιες? για ριξε μια περιγραφη

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon:

Η Μινα πιστευω ειναι το πιο σκληρο τεστ για το φαρμακο του  :S
αν δεν κανω λαθος και θυμαμαι καλα,η Μινα ειναι μια κωλογρια σαπια κακασχημη ξανθια που σκυλοβρωμαγε το στομα ττης τσιγαρο  :grin: την ειχα πετυχει κανα χρονο περιπου που ειχα παει με τον κολλητο μου :rockon: και ειχε βαλει το χερι της απο μεσα και του πιανε τον πουτσο :headbang: και εγω μιλαγα με μια μπεκρου(δεν συμφερε να την κερασεις  επινε κρασι και το κατεβαζα αμεσως) που επισης βρωμαγε κρασιλα ελλεηνιδα, νομιζω την λεγανε Σοφια,η οποια μου ελεγε παρε μου αλλο ενα και φοραγε ενα φουστακι και μου ζηταγε να τον βαλει στο μουνι της μεσα ετσι ξερα , :grin: :rockon:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Παλιοκαταστάσεις, τι να πει κανείς....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
O extraman που χάθηκε? :zfuck: :zfuck: :zfuck:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μελαχρινή γκιλφάρα, με καλό βυζί ΚΑΙ τριχωτό μουνί; Ούτε παραγγελία να την είχα! Όταν κατέβω Αθήνα θα πέσει επίσκεψη......αν ζει ως τότε!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
εχει και θρουμπα στο μετωπο τυπε :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom