Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
καμια ενημεοση για το κατερινα?

aero111

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
477
Πόντοι
26
Παιδιά για το αρωμαξερουμε κάτι

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Επειδή βρέθηκα σχετικά πρόσφατα στην περιοχή, αλλά όχι για ''ρεπορτάζ''  :) έκανα και μια περι κυκλωτική από τα βασικά μονοπάτια με τα γνωστά πολιτιστικά ιδρύματα, έτσι για να μου φύγει ο καημός, να πάρω μια τζούρα, απ την απ έξω μεριά  :grin:
Κατερίνας στην Τροίας... κλειστό εδώ και καιρό μάλιστα, γιατί είχα ξαναπεράσει προ 2+ μηνών.
Rizos...επίσης, που αυτό το γνώριζα λόγω ''εσωτερικής πληροφόρησης''.. :grin:
Η ..πουτάνα η ανάπτυξη δεν πέρασε από όλη την Κυψέλη τελικά, μπορεί να ανέβηκε στα Τουρκοβούνια που έχει και καλύτερη θέα. Άτιμη, ριμάδα, ζωή. 

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Σε αυτό εδώ γαμάς;

Ούτε έχω περάσει και λογικά δεν θα γίνει ''ρεπορτάζ'' στο μαγαζί. Από τις φωτο και μόνο, φαίνεται να είναι με βιτρίνα club αλλά έχει και ''βάθος''. Πρέπει όμως και να έχει διάθεση κάποιος για εξερεύνηση.
Πάντως το ρόστερ εδώ

μπορεί και να απαντήσει απ ευθείας σε τυχόν ενδιαφέρουσες απορίες, ερωτήσεις, μέσω του fb...αφού εμφανίζουν τα profile τους...εμένα δεν με βάζουν σε κανένα πειρασμό αλλά αυτά είναι γούστα.

Η απάντηση στην ερώτηση του Rascal26 είναι σχεδόν αυτονόητη. Δεν υπάρχει μαγαζί νυκτερινό, που να πουλάει, αλκοόλ μετά μουσικής και να διαθέτει προσωπικό για ..συντροφιά όπου να μην... :fuck2:
Θέλει όμως τρόπο και κάποιο κόπο και για το συγκεκριμένο, μεγάλη η χάρη του, αλλά δεν βλέπω κανένα εμφανή λόγο.
Προσωπικά είμαι υπέρ των ..ξεκάθαρων χώρων. Να ξέρουμε και που είμαστε και τι θέλουμε και τι κάνουμε. Και εμείς και αυτοί. :)

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
25
Πόντοι
1
Το Κατερίνα στην Τροίας;   Έχει κλείσει εδώ και καιρό....

To Κατερίνα έκλεισε για σοβαρό λόγο, έχω πληροφόρηση από μέσα,, αλλά μη νοιάζεστε παίδες , τα "κορίτσια" της έχουν μετακομίσει στην Ιθάκης δίπλα στο βενζινάδικο,  για όσους ενδιαφέρονται αρχίζουν κ μαζεύονται από τώρα...  έχει κ milfakia δυνατά..

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
To Κατερίνα έκλεισε για σοβαρό λόγο, έχω πληροφόρηση από μέσα,, αλλά μη νοιάζεστε παίδες , τα "κορίτσια" της έχουν μετακομίσει στην Ιθάκης δίπλα στο βενζινάδικο,  για όσους ενδιαφέρονται αρχίζουν κ μαζεύονται από τώρα...  έχει κ milfakia δυνατά..
:think: τι λογο τυπε?

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
25
Πόντοι
1
Σε αυτό εδώ γαμάς;

Ναι, έχει 2-3 μέσα συνήθως, πολύ μέτριες , κόσμο δεν έχει ποτέ , ούτε καν το σάββατο,  αλλά δεν αξίζουν, γι αυτό κ θα σου κοστίσει ο κούκος - αηδόνι. θα υπολογίσεις πάνω από 100..

Σταθερά το ΧΑΛΑΡΑ είναι η καλύτερη επιλογή για μένα όπου με 50 € κ ποτό θα πιεις κ θα βάλεις κ γκολ..

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
για το 'σκαραβαιο' εχουμε εμπειριες ;;;

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
σκαραβαίο μαγαζάρα τύπε  :rockon: :rockon: :rockon:

οντως, εχω παει 3-4 φορες αδερφε αλλα ειναι λιγο μυστηρια η κατασταση
μου φανηκε σαν οι γκομενες (μουναρες ολες!!!) να πηγαινουν εκει μαζι με τον νταβα τους
δεν ξερω, θελει τροπο/κολπο η να γνωριζεις καποιον νταβα για να κανεις κονε;;;

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
οταν μπεις στο κόλπο και ασημώσεις θα βρεις την ακρη

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Κάποια από τις προηγούμενες ημέρες μετά το ποδόσφαιρο πέρασα μια βόλτα από το ΧΑΛΑΡΑ στο Περιστέρι Το μαγαζί έρημο ένας παππούς και εγώ. Με το που κάθισα ήρθε με αέρα το καυλιάρικο Ευάκι και βάζοντας το χέρι της στον πούτσο μου με ρώτησε τι θα πιώ. Με τη δική μου παραγγελία ζήτησε και αυτή ποτό. Επειδή την είδα ορεξάτη και αεράτη της δήλωσα για να μην υπάρχει παρεξήγηση ότι έχω στο πορτοφόλι μου μόνο 35 €. "Εντάξει, εντάξει" μου λέει "Επειδή είσαι καλό παιδί και σε συμπαθώ θα τα βρούμε τα υπόλοιπα και την επόμενη φορά βλέπουμε". Τ
Τα λόγια της με καθησύχασαν ότι θα "περάσω καλά" με τα 35€ μου :pipa2: :fuck1:. Τα έβγαλα και της τα έδωσα και αφέθηκα στα χέρια της.
Μετά από λίγα λεπτά έρχεται το Ευάκι με το ποτό μου, τα 3 δικά της ποτά σε ένα ποτήρι, χαρτί κουζίνας και σκουφάκι.
Στην ερώτηση της αν θα μου κάνει πίπα με ή χωρίς σκουφάκι εγώ απάντησα φυσικά με. Αμέσως πιάνει δουλειά γλείφοντας το πούτσο και τα αρχίδια γεμίζοντάς τα σάλια. Στη συνέχεια ανεβάζει το κεφάλι της στο δικό μου μαι με μια γρήγορη κίνηση κάθεται πάνω στο πούτσο μου. Χοροπηδούσε πάνω στο καυλί μου και πήγε να με φιλήσει στο στόμα αλλά εγώ το απέφυγα γιατί είχε μιά άσχημη μυρωδιά στο στόμα της. Δεν άργησα να τελειώσω και το Ευάκι ξεκαβάλησε μου έβγαλε το σκουφάκι με σκούπισε γρήγορα με το χαρτί και εξαφανίστηκε  στο βάθος που είναι η τουαλέτα.
Ήπια μερικές γουλιές από το ποτό μου  και έφυγα. Δεν πρόλαβα να δω τις άλλες κοπέλες που δούλευαν αλλά θυμάμαιοτι ήυαν άλλες 3  ή 4 κοπέλες

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Σε ευχαριστούμε!

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Κάποια από τις προηγούμενες ημέρες μετά το ποδόσφαιρο πέρασα μια βόλτα από το ΧΑΛΑΡΑ στο Περιστέρι Το μαγαζί έρημο ένας παππούς και εγώ. Με το που κάθισα ήρθε με αέρα το καυλιάρικο Ευάκι και βάζοντας το χέρι της στον πούτσο μου με ρώτησε τι θα πιώ. Με τη δική μου παραγγελία ζήτησε και αυτή ποτό. Επειδή την είδα ορεξάτη και αεράτη της δήλωσα για να μην υπάρχει παρεξήγηση ότι έχω στο πορτοφόλι μου μόνο 35 €. "Εντάξει, εντάξει" μου λέει "Επειδή είσαι καλό παιδί και σε συμπαθώ θα τα βρούμε τα υπόλοιπα και την επόμενη φορά βλέπουμε". Τ
Τα λόγια της με καθησύχασαν ότι θα "περάσω καλά" με τα 35€ μου :pipa2: :fuck1:. Τα έβγαλα και της τα έδωσα και αφέθηκα στα χέρια της.
Μετά από λίγα λεπτά έρχεται το Ευάκι με το ποτό μου, τα 3 δικά της ποτά σε ένα ποτήρι, χαρτί κουζίνας και σκουφάκι.
Στην ερώτηση της αν θα μου κάνει πίπα με ή χωρίς σκουφάκι εγώ απάντησα φυσικά με. Αμέσως πιάνει δουλειά γλείφοντας το πούτσο και τα αρχίδια γεμίζοντάς τα σάλια. Στη συνέχεια ανεβάζει το κεφάλι της στο δικό μου μαι με μια γρήγορη κίνηση κάθεται πάνω στο πούτσο μου. Χοροπηδούσε πάνω στο καυλί μου και πήγε να με φιλήσει στο στόμα αλλά εγώ το απέφυγα γιατ[glow=red,2,300][/glow] είχε μιά άσχημη μυρωδιά στο στόμα της.[/font]  Δεν άργησα να τελειώσω και το Ευάκι ξεκαβάλησε μου έβγαλε το σκουφάκι με σκούπισε γρήγορα με το χαρτί και εξαφανίστηκε  στο βάθος που είναι η τουαλέτα.
Ήπια μερικές γουλιές από το ποτό μου  και έφυγα. Δεν πρόλαβα να δω τις άλλες κοπέλες που δούλευαν αλλά θυμάμαιοτι ήυαν άλλες 3  ή 4 κοπέλες
αυτα ειναι ...μαγαζαρα...ποτο τσιμπουκι και γαμησι...ολοι στο ΧΑΛΑΡΑ στο περιστερι :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.239
Πόντοι
7.885
Φίλε mlw είσαι παλιός θαμώνας στο κατάστημα :think: γιατί εγώ που είχα πάει πριν από κανά μήνα δεν είχα καμία αντίσοιχη πρόταση ούτε και κάποια γκόμενα μου φάνηκε ότι προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες :tickedoff:  :S :headbang:.Να φανταστώ ότι καθίσατε όπως μπαίνεις στα αριστερά πίσω από τους ρομαντικούς φοίνικες :grin: :grin: :rockon: :rockon:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
υπαρχει κανα κωλομπαρο που δεν παιζει σκυλαδικα η τουλαχιστον τα συγχρονα τραγουδια.Ποιο ειναι το πιο εναλλακτικο κωλομπαρο δηλαδη ?

camel72

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
20
Πόντοι
0
κκαλησπερα!!! κανενα καλο πειραια υπαρχει πια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom