kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.754
- Πόντοι
- 7.885
Το κράτησα, το κράτησα, αλλά δεν έχει νόημα πλέον. Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς μαζί μου ''νταβατζάκο'' της πλάκας και της φάπας, δεν διεκδικώ ούτε το χαρτζιλίκι σου, ούτε το μεροκάματο σου,ούτε τίποτα.
Σιγά που θα σου απολογηθώ κιόλας για το τι έκανα ή που θα σου ζητήσω την άδεια για να γράφω όπως θέλεις και όπως γουστάρεις εσύ.
Γράφω βέβαια βρε ότι το όριο είναι μια 50αρα, τα δάχτυλα ενός χεριού, μια παλάμη, αλλά είσαι τελικά τόσο μπαγλαμάς, πού ούτε καν αυτό δεν καταλαβαίνεις και επιμένεις να ρωτάς για ποσά.
Δεν έκανα καμιά διαφήμιση, ούτε και περίμενα και περιμένω από ένα φόρουμ να κερδίσω κάτι άλλο πέρα από πληροφορία για ότι γουστάρω να κάνω. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η πληροφορία και επειδή μερικοί μου την παρέχουν έμμεσα ή άμεσα, αφού μπορώ και θέλω, φροντίζω και εγώ να είμαι ανταποδοτικός. Σε αυτά που θέλω και όπως εγώ θέλω.
Αν είχα άλλες βλέψεις το λιγότερο που θα εξασφάλιζα είναι τσάμπα..διασκέδαση, αλλά δεν με με απασχολεί, δεν με ενδιαφέρει. Προτιμώ να είμαι πάντα απέναντι από την μπάρα γιατί έτσι μου αρέσει.
Κάνε την ''δουλίτσα'' σου και άσε με εμένα να είμαι ότι είμαι. Όσο για το ποιος είναι ή γίνεται μάγκας με τιμή ή τσάμπα, άστο να πάει ρε Kotso που επειδή μπήκες σε 4-5 μαγαζιά, επειδή ξενύχτισες 10 Σαββατόβραδα και γνώρισες και μερικές ξεκωλιάρες νόμισες ότι είσαι ο Φούντας στα Κόκκινα Φανάρια.
Απορώ με κάτι σαν εσένα πώς καταφέρνετε όχι να επιζείτε, αλλά ακόμη και το πως κατορθώνετε τελικά να περπάτε όρθιοι.
Όπα ρε σειχη της πιρφοριάς,αινιγματικέ κωλομπαρά που μιλάς και με παρομοιώσεις .Σου έπεσε βαριά η τραμπούκα απ'ότι βλέπω αλλά έχω συνηθίσει να κοροιδεύω κάτι πιρφόρους σαν κι εσένα ;) ;).Τι να γίνει κι οι δυο θα πηγαίνουμε σε κωλόμπαρα και μετά εγώ θα γράφω ενημέρωση εδώ κι εσύ την πιρφοριά σου για να γελάμε οι υπόλοιποι.