Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.754
Πόντοι
7.885
Το κράτησα, το κράτησα, αλλά δεν έχει νόημα πλέον. Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς μαζί μου ''νταβατζάκο''  :2funny: της πλάκας και της φάπας, δεν διεκδικώ ούτε το χαρτζιλίκι σου, ούτε το μεροκάματο σου,ούτε τίποτα.
Σιγά που θα σου απολογηθώ κιόλας για το τι έκανα ή που θα σου ζητήσω την άδεια για να γράφω όπως θέλεις και όπως γουστάρεις εσύ.  :s&m_1:
Γράφω βέβαια βρε  :idiot:  ότι το όριο είναι μια 50αρα, τα δάχτυλα ενός χεριού, μια παλάμη, αλλά είσαι τελικά τόσο μπαγλαμάς, πού ούτε καν αυτό δεν καταλαβαίνεις και επιμένεις να ρωτάς για ποσά.  :headbang:
Δεν έκανα καμιά διαφήμιση, ούτε και περίμενα και περιμένω από ένα φόρουμ να κερδίσω κάτι άλλο πέρα από πληροφορία για ότι γουστάρω να κάνω. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η πληροφορία και επειδή μερικοί μου την παρέχουν έμμεσα ή άμεσα, αφού μπορώ και θέλω, φροντίζω και εγώ να είμαι ανταποδοτικός. Σε αυτά που θέλω και όπως εγώ θέλω.
Αν είχα άλλες βλέψεις το λιγότερο που θα εξασφάλιζα είναι τσάμπα..διασκέδαση, αλλά δεν με με απασχολεί, δεν με ενδιαφέρει. Προτιμώ να είμαι πάντα απέναντι από την μπάρα γιατί έτσι μου αρέσει.
Κάνε την ''δουλίτσα'' σου και άσε με εμένα να είμαι ότι είμαι. Όσο για το ποιος είναι ή γίνεται μάγκας με τιμή ή τσάμπα, άστο να πάει ρε Kotso που επειδή μπήκες σε 4-5 μαγαζιά, επειδή ξενύχτισες 10 Σαββατόβραδα και γνώρισες και μερικές ξεκωλιάρες νόμισες ότι είσαι ο Φούντας στα Κόκκινα Φανάρια.  :2funny:
Απορώ με κάτι σαν εσένα πώς καταφέρνετε όχι να επιζείτε, αλλά ακόμη και το πως κατορθώνετε τελικά να περπάτε όρθιοι.

Όπα ρε σειχη της πιρφοριάς,αινιγματικέ κωλομπαρά που μιλάς και με παρομοιώσεις :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:.Σου έπεσε βαριά η τραμπούκα απ'ότι βλέπω :s&m_2: :2funny: :2funny: αλλά έχω συνηθίσει να κοροιδεύω κάτι πιρφόρους σαν κι εσένα  :grin: :grin: ;) ;).Τι να γίνει κι οι δυο θα πηγαίνουμε σε κωλόμπαρα και μετά εγώ θα γράφω ενημέρωση εδώ κι εσύ την πιρφοριά σου για να γελάμε οι υπόλοιποι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ετσι ειναι μαγκες οπως και με τα μασατζιδικα το ιδιο ακριβως λογου χαρη λυκαβητου 10 πρεπει να εισαι συχνως αρκετα συχνως θαμωνας για να φας καλα που σημαινει τουλαχιστον 4 επισκεψεις με 80 ευρωπουλα 320 εμ δε σφαξανε

και μετα λετε οτι πεινατε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Σωστά εγώ που γράφω ενημέρωση και πόσα έδωσα είμαι ο κομπλεξικός κι εσείς που γράφετε και δεν λέτε τίποτα για λεφτά είστε οι πιρφόροι.Δυστυχώς για σας ο κλασσικός ο μάλαμας ο έλληνας είναι ο πιρφόρος :jerking: :jerking:.Δικαίωμά σας να τα ακουμπήσετε όλα στα κωλόμπαρα,αλλά σε αυτό το θρεντ μη ζητάτε και χεικρότημα :jerking: :jerking:

Σου ζητησε ρε χλαπα κανεις χειροκροτημα
οσα θελει η εχει καποιος τα ξοδευει οπωσ γουσταρει ουτε αδεια θελει ουτε αναφορα
ο αισωπος ειπε εναν ωραιο μυθο
Η ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.754
Πόντοι
7.885
Σου ζητησε ρε χλαπα κανεις χειροκροτημα
οσα θελει η εχει καποιος τα ξοδευει οπωσ γουσταρει ουτε αδεια θελει ουτε αναφορα
ο αισωπος ειπε εναν ωραιο μυθο
Η ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παραμυθάδες είστε εσείς οι πιρφόροι  :jerking: :jerking:,σας τα πουλάνε και τα τρώτε :2funny: :2funny:.Σε αυτό το θρεντ όμως θα πέρνετε αυτό που σας αξίζει  :tickedoff: :tickedoff: :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.754
Πόντοι
7.885
Ο κοστακης είναι η καθαρή ο καθαρός παρακμιακος Τύπος του σάιτ που ασχολείται με το καθένα Αφού έπιασε σειχη πιάνει εμένα τώρα

Ο κοστακης είναι μια καλτ μορφή του σάιτ που δεν ανέχεται την πιρφοριά σας,γι αυτό και σας κράζει  :rockon: :rockon:.Έτσι για να ξεζωρίζουν οι μάγκες από τους ξεφτίλες  :2funny: :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ο κοστακης είναι μια καλτ μορφή του σάιτ που δεν ανέχεται την πιρφοριά σας,γι αυτό και σας κράζει  :rockon: :rockon:.Έτσι για να ξεζωρίζουν οι μάγκες από τους ξεφτίλες  :2funny: :2funny:
μια μαλακιακη μορφη του σαιτ ειναι

• Like
Αντιδράσεις: Distro

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.437
Πόντοι
6.515
Ο κοστακης είναι η καθαρή ο καθαρός παρακμιακος Τύπος του σάιτ που ασχολείται με το καθένα Αφού έπιασε σειχη πιάνει εμένα τώρα

ζει σ' ένα μικροκοσμο που περιορίζεται στο κοινο του site και εχει βγαλει το συμπερασμα ότι αφου 100 - 200 τυποι ασχολούνται με πουτανες, η οικονομια παει καλα και ο κοσμος αδικα διαμαρτύρεται  :uglystupid:

• Like
Αντιδράσεις: Distro

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ζει σ' ένα μικροκοσμο που περιορίζεται στο κοινο του site και εχει βγαλει το συμπερασμα ότι αφου 100 - 200 τυποι ασχολούνται με πουτανες, η οικονομια παει καλα και ο κοσμος αδικα διαμαρτύρεται  :uglystupid:

μα φυσικα δν παει καλα η οικονομια αλλα χρημα υπαρχει ακομη πολυ αυτο λεω  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

Η αφραγκια τι μαλακιες σε κανει να λες
και που εισαι ακομα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Παιδιά επισκέφτηκα χτες το x bar ΔΕ με συγκηνισε ένα ποτό και την έκανα λέω για άρωμα σήμερα αλλά και πάλι ξενερα ειναι

xapopoulos

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα ,επισκέφτηκα το la luna και κερασα ποτό κάποια ΑΝΝΕΤΑ  πολωνέζα Ξανθία όμορφη κοπελα, μπορεί κάποιος να μου πει αν ξέρει τι ρολο βαραει η συγκεκριμένη γιατί όταν της πρότεινα να πάμε στην καβατζα μου είπε οτι αύτη δεν παει ,αν κάποιος έχει διαφορετική εμπειρία απο την συγκεκριμένη ας το πει

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
το λαλουνα απο τι ωρα ανοιγει;;

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
η μονη που δε παει εκει μεσα........με λιγα ειναι η μενεγακη του μαγαζιου...το μοντελο...η επιχειρηματιας,χαχαχαχα

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
δεν πηδιεται ευκολα....το αποφευγει οσο μπορει...αρκει να δει οτι εχεις ....μαλλι....το μαγαζι;;; δε ξερω

xapopoulos

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ok thanks pipi ,δηλ με πόσα γαμιεται ,σε ρωταω γιατί φαίνεσαι έμπειρος ,ΕΣΥ πχ. Εχεις κανει τίποτα μαζί της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom