Χθες εγινε Κωλομπαροκαταδρομικη στο κεντρο της ΑΘηνας με ΠΟΡΝΟΜΑΣΤΟΡΑ.
Γυρισαμε οτι κωλαμπαρο υπαρχει στην περιοχη 3ης Σεπτεμβριου και περιξ.
Πρωτο ποτο ηπιαμε σε ενα πολυ καλτ, στην Πιπινου διπλα απ το γατοσπιτο.
Αριθμος 32-34 η κατι τετοιο.
Ο χωρος ηταν πολυ καλτ, απομειναρι της δεκαετιας 80.
Ειχε καμια 10αρια τεμαχια, αδιαφορα στην πλειοψηφια, εκτος απο 2 ρωσιδες, μια μιλφ με κοντα κανθα μαλλια, και μια 30αρα με μαυρα σγουρα, καυλα με βυζουμπες.
Καυλαντισαμε οσο μπορουσαμε, αλλα ποτο δεν τις κερασαμε γιατι απ οτι ειδα τριγυρω εναν απλωνες χερι, στο εκοβαν.
Πιρφορομαγαζο τελειως.
Guest star σκαει μυτη μεσα ενας τυπας, μπαρμπας, τυφλα στο μεθυσι, λιωμενος απ τα κωλομπαρα, τα παρανομα εξτραδακια και τους χιλιαδες τονους ακατεργαστου μαζουτ, ναυαγιο της ζωης με ασπρο πουκαμισο, ασπρο παντελονι, ασπρο παπουτσι, πηρε ποτο και αρχισε να χωρευει να βαραει παλαμακια κλπ.
ΠΟΡΝΟΝΑΥΑΡΧΟΣ!
Αφου τον απολαυσαμε λιγη ωρα, του βαρεσαμε προσοχη, τον χαιρετησαμε στρατιωτηκα και αποχωρησαμε.
Τιμη αντρικου μαζουτ 5 ευρω, τιμη γυναικιου 10.
Μετα πηγαμε σε ενα αλλο, Πιρουετ πρεπει να λεγοταν, οδο δε θυμαμαι παντως ηταν καθετη στη 3η σεπτεμβριου, 1 δρομο πριν την Κεφαληνιας.
Παρηγγηλα αλλο ενα ουισκι(μαζουτ)
Κατευθειαν πεφτει μανω μου μια ΜΟΥΝΑΡΑ μιλφ, ΚΑΥΛΑ, ρωσιδα με ξανθα μαλλια, τεραστιες βυζουμπες και κωλαρα. Νατασα πρεπει να τη λεγανε
Την κερναω ποτο και αφου εγινε τρελο καυλαντισμα και ενω στην αρχη μου το παιζε δυσκολη, στην πορεια υπεκυψε και με αρχισε σε κατι τρελλα γλωσσοφιλιδια, μου πεταξε τη βυζουμπα εξω αρχισα να γλυφω σα σεληνιασμενος, ετριβα τη μουναρα της μου ειχε γινει μουσκεμα. Ειχα παει σε αλλη διασταση απ την καυλα δε καταλαβαινα τι μου γινοταν, ειχα συφιλιαστει.
Ο ΠΟΡΝΟΜΑΣΤΟΡΑΣ που μας επερνε ματι ειχε ανεβασει πυρετο απ τη καυλα
Ευτυχως προνοησα και δεν πηρα πολλα λεφτα μαζι μου, γιατι θα τα φυτιλαζα ολα για παρτη της, με χει αρρωστησει.
Οι υπολοιπες του καταστηματος ηταν κατ σαπιες, ναυγια της ζωης.
Παιδες ξερουμε τιποτα για αυτο το τεμαχιο τη Νατασα;; Θα γαμησω, η τσαμπα θα παω να φυτιλιασω τα πορνοευρω μου............H Τανια κανει κολπα και μεσα στο μαγαζι σε καβατζα πιπα και σεξ με 50 ευρω εωs 100.Για εξω δυσκολο .......