Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Πρωτη φορά στο strass -caravel.  Οι εντυπώσεις αρνητικές δεν τρελλάθηκα με τα κορίτσια Β εθνική . Μόνο η LARISA μου άρεσε πρωην striper 38 πια αλλά με κορμί σκέτη κάβλα.

Μολις βγήκε μέσα απο το μπάρ και με ακούμπησε , ηθελα να την γαμήσω στα ορθια μπροστά στην μπάρα. :rockon: 

ballader

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κατευθειαν πεφτει μανω μου μια ΜΟΥΝΑΡΑ μιλφ, ΚΑΥΛΑ, ρωσιδα με ξανθα μαλλια, τεραστιες βυζουμπες και κωλαρα.

Παιδες ξερουμε τιποτα για αυτο το τεμαχιο τη Νατασα;; Θα γαμησω, η τσαμπα θα παω να φυτιλιασω τα πορνοευρω μου;;

αν είναι η Τάνια προχώρα........
αν όχι τότε πες και σε μας

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Χθες εγινε Κωλομπαροκαταδρομικη στο κεντρο της ΑΘηνας με ΠΟΡΝΟΜΑΣΤΟΡΑ.
Γυρισαμε οτι κωλαμπαρο υπαρχει στην περιοχη 3ης Σεπτεμβριου και περιξ.

Πρωτο ποτο ηπιαμε σε ενα πολυ καλτ, στην Πιπινου διπλα απ το γατοσπιτο.
Αριθμος 32-34 η κατι τετοιο.

Ο χωρος ηταν πολυ καλτ, απομειναρι της δεκαετιας 80.
Ειχε καμια 10αρια τεμαχια, αδιαφορα στην πλειοψηφια, εκτος απο 2 ρωσιδες, μια μιλφ με κοντα κανθα μαλλια, και μια 30αρα με μαυρα σγουρα, καυλα με βυζουμπες.

Καυλαντισαμε οσο μπορουσαμε, αλλα ποτο δεν τις κερασαμε γιατι απ οτι ειδα τριγυρω εναν απλωνες χερι, στο εκοβαν.  :priest:
Πιρφορομαγαζο τελειως.

Guest star σκαει μυτη μεσα ενας τυπας, μπαρμπας, τυφλα στο μεθυσι, λιωμενος απ τα κωλομπαρα, τα παρανομα εξτραδακια και τους χιλιαδες τονους ακατεργαστου μαζουτ, ναυαγιο της ζωης με ασπρο πουκαμισο, ασπρο παντελονι, ασπρο παπουτσι, πηρε ποτο και αρχισε να χωρευει να βαραει παλαμακια κλπ.
ΠΟΡΝΟΝΑΥΑΡΧΟΣ!  :rockon: :rockon: :rockon:

Αφου τον απολαυσαμε λιγη ωρα, του βαρεσαμε προσοχη, τον χαιρετησαμε στρατιωτηκα και αποχωρησαμε.
Τιμη αντρικου μαζουτ 5 ευρω, τιμη γυναικιου 10.

Μετα πηγαμε σε ενα αλλο, Πιρουετ πρεπει να λεγοταν, οδο δε θυμαμαι παντως ηταν καθετη στη 3η σεπτεμβριου, 1 δρομο πριν την Κεφαληνιας.
Παρηγγηλα αλλο ενα ουισκι(μαζουτ)
Κατευθειαν πεφτει μανω μου μια ΜΟΥΝΑΡΑ μιλφ, ΚΑΥΛΑ, ρωσιδα με ξανθα μαλλια, τεραστιες βυζουμπες και κωλαρα. Νατασα πρεπει να τη λεγανε
Την κερναω ποτο και αφου εγινε τρελο καυλαντισμα και ενω στην αρχη μου το παιζε δυσκολη, στην πορεια υπεκυψε και με αρχισε σε κατι τρελλα γλωσσοφιλιδια, μου πεταξε τη βυζουμπα εξω αρχισα να γλυφω σα σεληνιασμενος, ετριβα τη μουναρα της μου ειχε γινει μουσκεμα. Ειχα παει σε αλλη διασταση απ την καυλα δε καταλαβαινα τι μου γινοταν, ειχα συφιλιαστει.
Ο ΠΟΡΝΟΜΑΣΤΟΡΑΣ που μας επερνε ματι ειχε ανεβασει πυρετο απ τη καυλα
Ευτυχως προνοησα και δεν πηρα πολλα λεφτα μαζι μου, γιατι θα τα φυτιλαζα ολα για παρτη της, με χει αρρωστησει.
Οι υπολοιπες του καταστηματος ηταν κατ σαπιες, ναυγια της ζωης.

Παιδες ξερουμε τιποτα για αυτο το τεμαχιο τη Νατασα;; Θα γαμησω, η τσαμπα θα παω να φυτιλιασω τα πορνοευρω μου............H Τανια κανει κολπα και μεσα στο μαγαζι σε καβατζα πιπα και σεξ με 50 ευρω εωs 100.Για εξω δυσκολο .......

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.632
Πόντοι
206
Πιπινου αν πηγες στο STORY, που μαλλον εκει πηγες, το ποτο εχει 12 ευρω.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Επισκεψη χθες βραδυ στο Pub65 με ΠΟΡΝΟΜΑΣΤΟΡΑ για την καθιερωμενη δοση καλτιλας.

Ροστερ
Σοφια η μελαχρινη μιλφ η οποια εχει καει εντελως απ τη φουντα. Την κερασε ποτο ο Πορνομαστορας και της εριξε κατι δαχτυλιασματα στο σαπιο τριχωτο μουνι της.
Δωρα η χοντρη κοκκινομαλλα πιτσιρικα με τις βυζουμπες που σε χαιρεταει με γλωσσοφιλο αντι για χειραψια. Πολυ καυλα η πουτανα, εχω φυτιλιασει αρκετα προνοευρω στο παρελθον για παρτη της. Την ανελαβε κ αυτη ο Πορνομαστορας.
Μινα η σαπια γρια με το τριχωτο μουνι και τις βυζαρες που επισης πιρφορισα μαζι της στο παρελθον και μου ειχε προτεινει ακα γαμησι στην καρεκλα στη γωνια του μπαρ.
Μετα ηταν ενας ξανθος διμετρος γεροτραβελος(δε θυμαμαι ονομα) ο οποιος μου κανει πολυ στενο μαρκαρισμα και με κυνηγαει για γλωσσοφιλα συνεχεια  :badair: . Ειχε ερωτοτροπησει ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ μαζι του πριν λιγους μηνες και γλωσσοφιλιαζοντουσαν με τις ωρες υπο το ακουσμα ερωτικων λαικων ασματων.  :rockon: :rockon: :rockon:
+ Μια αλλη ομορφουλα ξανθια η οποια δηλωνει ελληνιδα. Ειχα αναγκη να την κερασω αλλα κατι μου ελεγε οτι δεν θα γινοταν τιποτα και θα εκλαιγα τα πορνοευρω μου.

Οποτε δεν εκανα τιποτα και αραξα στο μπαρ πινοντας το μαζουτ μου και μιλαγα με την γρια που ειναι ιδιοκτητρια και τον γεροτραβελο περι ανεμων και υδατων.

Στο μαγαζι ημασταν συνολο 4 πελατες.
Εγω, ο Πορνομαστορας και αλλα 2 ναυαγια της ζωης... ενας τελειωμενος αλκοολικος μπαρμπας και αλλος ενας τυπος 200 κιλα. Ο Πορνομαστορας τους εχρισε με τους βαθμους του Υποναυαρχου ΠΝ και Ταξιαρχου Τεθωρακισμενων αντιστοιχα...  :grin:

...μύστη με αυτήν είχαν πέσει τα γλωσσόφιλα?  :rockon:

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Ευχαριστω για τις πληροφοριες τυποι  :thumbsup:
Θα παω αυριο  :zfuck:
Μεγαλε σε θεωρω περπατημενο που σε διαβαζω, δεν ξερεις τη Τανια? μενω εκπληκτος. Λοιπον τη κυρια θα την παρεις στη καβατζα στο βαθος, αλλα προσοχη θα της κανονισεις τα ποτα εκ των προτερων, την παιρνεις ανετα με 50ευρω ήτοι 5 ποτα , αν εχει κοσμο κι εχεις κατα συνεπεια ανταγωνισμο το πολυ να τη φτασεις στα 7 ποτα. Μεσα τωρα ,  :pipa1: ακαποτη και  :fuck1: με προφυλαξη κι οπως θελεις, ορθια, καναπεδατο, καρεκλατο, σε τραπεζι, ακομα και στη μπαρα.

Edjohns

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
25
Πόντοι
1
Γνωρίζετε ακριβή διεύθυνση του Πιρουέτ; Ιθάκης πόσο; Κάτι νεότερο από Χαλαρά υπαρχει από συναγωνιστή;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Επισκεψη χθες βραδυ στο Pub65 με ΠΟΡΝΟΜΑΣΤΟΡΑ για την καθιερωμενη δοση καλτιλας.

Ροστερ
Σοφια η μελαχρινη μιλφ η οποια εχει καει εντελως απ τη φουντα. Την κερασε ποτο ο Πορνομαστορας και της εριξε κατι δαχτυλιασματα στο σαπιο τριχωτο μουνι της.
Δωρα η χοντρη κοκκινομαλλα πιτσιρικα με τις βυζουμπες που σε χαιρεταει με γλωσσοφιλο αντι για χειραψια. Πολυ καυλα η πουτανα, εχω φυτιλιασει αρκετα προνοευρω στο παρελθον για παρτη της. Την ανελαβε κ αυτη ο Πορνομαστορας.
Μινα η σαπια γρια με το τριχωτο μουνι και τις βυζαρες που επισης πιρφορισα μαζι της στο παρελθον και μου ειχε προτεινει ακα γαμησι στην καρεκλα στη γωνια του μπαρ.
Μετα ηταν ενας ξανθος διμετρος γεροτραβελος(δε θυμαμαι ονομα) ο οποιος μου κανει πολυ στενο μαρκαρισμα και με κυνηγαει για γλωσσοφιλα συνεχεια  :badair: . Ειχε ερωτοτροπησει ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ μαζι του πριν λιγους μηνες και γλωσσοφιλιαζοντουσαν με τις ωρες υπο το ακουσμα ερωτικων λαικων ασματων.  :rockon: :rockon: :rockon:
+ Μια αλλη ομορφουλα ξανθια η οποια δηλωνει ελληνιδα. Ειχα αναγκη να την κερασω αλλα κατι μου ελεγε οτι δεν θα γινοταν τιποτα και θα εκλαιγα τα πορνοευρω μου.

Οποτε δεν εκανα τιποτα και αραξα στο μπαρ πινοντας το μαζουτ μου και μιλαγα με την γρια που ειναι ιδιοκτητρια και τον γεροτραβελο περι ανεμων και υδατων.

Στο μαγαζι ημασταν συνολο 4 πελατες.
Εγω, ο Πορνομαστορας και αλλα 2 ναυαγια της ζωης... ενας τελειωμενος αλκοολικος μπαρμπας και αλλος ενας τυπος 200 κιλα. Ο Πορνομαστορας τους εχρισε με τους βαθμους του Υποναυαρχου ΠΝ και Ταξιαρχου Τεθωρακισμενων αντιστοιχα...  :grin:

Κύριε BMWPOWER, είναι ξεκάθαρο ότι είσθε μετενσάρκωση του Μπουκόφσκι.

Το thread πρέπει να μετονομαστεί σε "Σανατόρια που γαμάς"...

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
corner.....ξερουμε τι παιζει εκει;;;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Πάντως, τα κωλόμπαρα υπάρχουν για να καλύπτουν τις συναισθηματικές ανάγκες μας.
Τις σαρκικές ανάγκες μας, τις καλύπτουν τα μπουρδέλα...

Συνοπτικά, με καμιά 40ριά ευρώ, έχεις γαμήσει, έχεις πιεί, έχεις πει τις μαλακίες σου σε ευήκοα ώτα, είσαι ένας ολοκληρωμένος άνδρας.

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Συναγωνιστές, ξέρει κανείς τί παίζει στο σαφαρι στην κορινθο? Εκεί γαμάς ή τζαμπα τα χαλάς?

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Σε ποιο μαγαζίτελικα ειναι η τανια? Μπερδευτήκαμε...

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
Συναγωνιστές, ξέρει κανείς τί παίζει στο σαφαρι στην κορινθο? Εκεί γαμάς ή τζαμπα τα χαλάς?

Δεν ξερω αν το λενε σαφαρι, αλλα σε ενα εκει κοντα στο σταθμο των τρενων (εχει κοντα και μια εκκλησια) πριν 1-1,5 χρονια χτυπησα ενα ρουμανακι καλο. 3-4 ποτα και μετα το τελος εργασιας της σε ξενοδοχειο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom