Δεν ξερω αν το λενε σαφαρι, αλλα σε ενα εκει κοντα στο σταθμο των τρενων (εχει κοντα και μια εκκλησια) πριν 1-1,5 χρονια χτυπησα ενα ρουμανακι καλο. 3-4 ποτα και μετα το τελος εργασιας της σε ξενοδοχειο.
σωστό σε βρισκω
Δεν ξερω αν το λενε σαφαρι, αλλα σε ενα εκει κοντα στο σταθμο των τρενων (εχει κοντα και μια εκκλησια) πριν 1-1,5 χρονια χτυπησα ενα ρουμανακι καλο. 3-4 ποτα και μετα το τελος εργασιας της σε ξενοδοχειο.
σωστός....Δε γινετε συγχωνευση με τα ¨"πιο ξέκολα κολόμπαρα" λέω εγώ....
Συνάδελφε danni, ξέρεις η Τζένη που δούλευε πριν καιρό στο πιρουέτ που βρίσκεται τώρα? Έκανε πολύ καλό full service και οικονομικό μαζί με την Ινα σε παρτούζα.στο πιρουετ Τανια Κατερινα και Τανια
Περνώντας χθες το βράδυ για να φάω βρώμικα στη Μιχαλακοπούλου είδα απέναντι την ταμπέλα του LA LUNA φωτισμένη και λαμπερή. Το μαγαζί άνοιξεκανενα νεο απο la luna?ειχε χαρτι οτι θα ανοιγε στις 7/10
Παιδες με το BAR70 επι της δροσοπουλου στην κυψελη ξερει κανεις τι παιζει??Ειδα πριν λιγο να μπαινει ενα πολυ ωραιο μωρο μεσα...!
μπες και δες
Διάβασε το θρεντ "Κωλόμπαρα Πειραια" , θα ενημερωθείς επαρκώςμαγκες βοηθηστε σε οτι ρωτησα πιο πανω.....
χαχαχα..φιλε ναι δικιο εχεις..αλλα μονος μου δεν σκαω εκει μεσα..δεν ξερω τι παιζει!Αλλα και παλι βολτα περναγα απο την πειροχη και το ειδα το μωρο!!Δεν ειμαι δηλαδη απο την περιοχη!Απλα ξερω οτι το μαγαζι ηταν καιρο κλειστο..