Παιδιά τον άλλο μήνα θα κατέβω Αθήνα,ξέρετε κανένα κωλόμπαρο καλό να τον ρίξω σε καμμία;
την στιγμη που υπαρχουν τοσα studio, masaz, cg , kai τοσες τοσες , αλλες επιλογες ( που ειναι και σιγουρες ) γιατι θελεις σε κωλομπαρο ?
Παιδιά τον άλλο μήνα θα κατέβω Αθήνα,ξέρετε κανένα κωλόμπαρο καλό να τον ρίξω σε καμμία;
Η Κατερίνα είναι ανοιχτή για παιχνίδι και το μεσημερι ή στο κεντρο ξερετε κανενα που να ειναι ανοιχτο το μεσημερι και να γινεται παιχνιδι;
καλα τα λες φιλε.την στιγμη που υπαρχουν τοσα studio, masaz, cg , kai τοσες τοσες , αλλες επιλογες ( που ειναι και σιγουρες ) γιατι θελεις σε κωλομπαρο ?
την στιγμη που υπαρχουν τοσα studio, masaz, cg , kai τοσες τοσες , αλλες επιλογες ( που ειναι και σιγουρες ) γιατι θελεις σε κωλομπαρο ?
και αυτο μια αποψη ειναι και μαλιστα σεβαστη.γιατί μπορεί να θέλει να φυτιλιάσει μερικά πορνό-€€€€!!!
και αυτο μια αποψη ειναι και μαλιστα σεβαστη.
γιατί μπορεί να θέλει να φυτιλιάσει μερικά πορνό-€€€€!!!
Για το υποτιθεμενο παιχνιδι...Αφου τα ξερειs !!!!δεν μας πεφτει λογος περι ορεξεως του καθενος. γουστα ειναι αυτα. απλα ηθελα να καταλαβω
Για το υποτιθεμενο παιχνιδι...Αφου τα ξερειs !!!!
Αλλα αραγε αξιζει το "κυνηγι"???
ας απαντήσω σοβαρά στο ερώτημα του jerry5,κάποιοι γουστάρουν το παιχνίδι με τις κωλομπαρούδες δλδ το κέρασμα,την παρέα,να ανταλλάξουν μερικές κουβέντες....κοινώς έχουν ανάγκη την καυλάντα με την γυναίκα,χωρίς να τους ενδιαφέρει να γαμήσουν ;)
Αντίθετα,εγώ και εσύ είμαστε άλλης φιλοσοφίας μας ενδιαφέρει το σκοράρισμα εκτός του μαγαζιού ;) Αν και στην δική μου περίπτωση,δεν είναι το ζητούμενο να κάνω το κονέ για να γαμήσω αφού το βρίσκω και αλλού με μικρότερο κόστος,τόσο οικονομικό όσο και ψυχολογικό ;)
Πιο πολύ για εμπειρία,δεν έχω ξαναπάει αλλά αν όπως λέτε θέλει πολλά λεφτά δεν ξέρω αν θα πάω.την στιγμη που υπαρχουν τοσα studio, masaz, cg , kai τοσες τοσες , αλλες επιλογες ( που ειναι και σιγουρες ) γιατι θελεις σε κωλομπαρο ?
δικη σου η πιταΠιο πολύ για εμπειρία,δεν έχω ξαναπάει αλλά αν όπως λέτε θέλει πολλά λεφτά δεν ξέρω αν θα πάω.
πηγαινε στο x bar στη Συγγρου ;) 10ε κερασμα και 50 το γαμησι και καθαρισες ;)Αρκεί να μου πείτε που έχει κανένα καλό εννοώ όχι σαβούρες και παρακμιακό και πόσα λεφτά χρειάζονται για ένα κέρασμα κι ένα γαμήσι.
Ayto apo oti diabasa einai panakribo και το γαμήσι μου φαίνεται είναι 80.πηγαινε στο x bar στη Συγγρου ;) 10ε κερασμα και 50 το γαμησι και καθαρισες ;)
Ayto apo oti diabasa einai panakribo και το γαμήσι μου φαίνεται είναι 80.
Αρκεί να μου πείτε που έχει κανένα καλό εννοώ όχι σαβούρες και παρακμιακό και πόσα λεφτά χρειάζονται για ένα κέρασμα κι ένα γαμήσι.
Ayto apo oti diabasa einai panakribo και το γαμήσι μου φαίνεται είναι 80.
αν σου φαινεται πανακριβο το x-bar , τοτε ξεχασε τα κωλομπαρα. οπως σου ειπε και ο μακης με 60 ευρω την δουλεια σου την κανεις στο x - bar ( δεν ειναι ακριβως κωλομπαρο , και καποια καλα τεμαχια θα βρεις εκει ).