Φιλε new_intown τα ειπαμε και στο αλλο thread. Αλλα θυμηθηκα ιστορια ακριβως σαν τη δικη σου. Πριν χρονια στο Χαλαρα ηταν μια πιτσιρικα Αλβανιδουλα μελαχρινη με λιγο σαπια δοντια μπροστα αλλα ωραια φατσουλα και κορμακι. Οι παλιοτεροι πρεπει να τη θυμουνται. Καθε φορα που πηγαινα ορμαγε πανω μου σαν μανιασμενη. Ελα να παμε καβατζα, και τι ωραιος που εισαι, και θα κανουμε αυτο και θα σου κανω τ'αλλο και τα γνωστα παραμυθια. Ε με τα πολλα καποια στιγμη λεω αφου θελει να γευτει το αγιασμενο σπερμα μου ασ την ευλογησω μην ειμαι κι εγωιστης
. Παμε λοιπον καναπε, μου κανει κατι χωρους και χαιδεματα και μου λεει μουρακι μου θα κανουμε τα παντα ολα με δεκα ποτακια (απλα δηλ 100 ευρα). Εννοειται οτι ο συνδυασμος αμολυβδης 100 οκτανιων που πινεις μαζι με την υπερβολικη αιματωση του κατω εγκεφαλου οδηγουν σε πραξεις που την επομενη μερα τις σκεφτεσαι και αναφωνεις στον αγαπημενο σου τοιχο "ποσο μαλακας μπορει να ειμαι". Δινω τα φραγκα, δυο λεπτα μου λεει, γρηγορα της λεω φευγει, γυρναει. Αρχιζει παλι ενα χαζοχωρο, να μου δειχνει βυζακι, λιγο κωλαρακι της λεω ελα δω κοπελα μου να ξεκινησουμε.Καθεται διπλα μου, αρχιζει κατι χαδακια, φιλακια πεταχτα αρχιζει να με εκνευριζει η ολη φαση. Τη βγαζω εξω και της λεω για ξεκινα το τραγουδι και κοψε τις μαλακιες. Με τα χιλια ζορια ξεκιναει αμ αυτο δεν ειναι τραγουδι, ειναι η ζωη εν ταφω. Τελοςπαντων λεω ελα απο πανω να τελειωνουμε κι εκει μου πεταει το ωραιο, μουρακι μου να βαλω ενα διπλο πουτο ? Λοιπον δυο πραγματα μη μου κανεις. Μη μου μιλας οταν θελω να κοιμηθω και μη με κοβεις οταν ειναι να τον βαλω μεσα. Οπως ημουνα ντιρλα απο τα ποτα την πεταω απο πανω μου της ριχνω ενα σιχτιρικι και οπως ειμαι παω στην τυπισσα στο μπαρ. Την αρχιζω στα τοσα λεφτα εχω αφησει εδω μεσα και μου στελνεις το ξεκωλο να με κοροιδευει κατσε μου λεει τι εγινε να ωριομαι εγω το αλβανιδακι να μου λεει παμε μουρο μου πισω, σκασε να της λεω εγινε ο κακος χαμος, πολυ πλακα. Με τα πολλα ερχεται μια βουλγαρα αν θυμαμαι καλα, νταρτανογυναικα με πιανει με παει στον καναπε, ηρεμησε μου λεει θα σε φτιαξω εγω, πιπα, λαστιχακι, πηδημα γρηγορο της κακιας συμφορας αλλα τουλαχιστον τελειωσα. Φευγωντας τους εριξα ενα αντε και γαμηθειτε και εβριζα στο αυτοκινητο μεχρι που εφτασα σπιτι.