Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
656
Κριτικές
4
Like
581
Πόντοι
86
45 λεπτά ; οντως ; τα μέτρησες ;

ε αν ειναι έτσι αλλαζει το πράγμα. Οντως ηταν χαλάλι τα 80 για 45 λεπτά.. τονίζω. Εγω εκατσα μαζι της 20 λεπτά, βεβαια εκανα προσπάθεια να μη χύσω και άντεξα να τη γαμάω κανα 10λεπτο. Βεβαια στο δευτερο γυρο θα έτρωγε κανα 20λεπτο γαμησι αλλα οκ. Δεν είναι και γκόμενα μου.
Πήγα αργά φίλε κατά τις 4.30 και υπήρχε μάλλον άνεση χρόνου για αυτό ίσως
 

Dim765

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2021
Μηνύματα
24
Like
16
Πόντοι
0
Παίδες πήγα απόψε στο "Χαλαρά" για να ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση, να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά με τα αγαπημένα μας μαγαζιά και να ξέρουμε με τί έχουμε να κάνουμε. Λοιπόν πλέον στο μαγαζί δουλεύουν τέσσερις κοπέλες πλήρως εμβολιασμένες που αν σας πω ποιες είναι δε θα εκπλαγείτε γιατί είναι όλες τους παλιές καραβάνες: Η Νανά, η Μέλη, η γνωστή μας Φλώρα ως "Φλωρίνα" και η γνωστή μας Τάνια ως "Αμάντα" πλέον με τις γνωστές αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της. Την ώρα που πήγα οι κοπέλες κάθονταν σε τραπεζάκι έξω, εκτός από τη Φλώρα που εκείνη την ώρα ίδρωνε τη φανέλα. Ενώ σκέφτηκα να κεράσω και να παίξω με τη Μέλη που είναι η μοναδική από αυτές που δεν έχω κάνει τίποτα ποτέ μαζί της, με "άρπαξε" κυριολεκτικά η Νανά η οποία με είδε σαν ξερολούκουμο πριν προλάβει να με ψήσει καμιά τους και αφού την κέρασα πρώτα ένα διπλό ποτό πήγαμε στην καβάτζα, με δική της προτροπή μάλιστα χωρίς να θελήσει να συνεχίσει τα ποτά. Όποιος αρέσκεται στη Νανά και θέλει να μάθει τί έγινε μαζί της ας μου στείλει PM, την τακτική μου πλέον την ξέρετε, δε θέλω να γράφω για τα "ενδότερα" δημοσίως. Φεύγοντας η Φλώρα μετά από ένα μικρό διάλειμμα είχε πάει και πάλι στην καβάτζα με πελάτη, ενώ η Τάνια (Αμάντα πλέον όπως είπα) και η Μέλη προσπαθούσαν να με πείσουν να τις κεράσω από ένα ποτό και να κάτσουμε στο έξω τραπεζάκι, η Αμάντα μάλιστα μου έδειξε το sexy tattoo της στο μπούτι για να με "ψήσει" ενώ η Μέλη μου πέταξε το ένα βυζί και τη ρόγα κανονικά ενώ μου κουνούσε επιδεικτικά και το κωλαράκι της, αν δεν είχε πάει 5:00 το πρωί η ώρα κι αν δεν είχα εκτονωθεί υπέρμετρα με τη Νανά δεν το 'χα σε τίποτα να πάω και για δεύτερο γύρο με τις δυο τους... Αυτά λοιπόν τα νέα με το αγαπημένο μας μαγαζί που ομολογουμένως είχα χρόνια να πατήσω το πόδι μου γιατί κάποια στιγμή τις είχα κεράσει όλες εκεί μέσα, αλλά τώρα έχω όρεξη για νέες περιπέτειες!
Μπορεις.να μου στειλεις πμ λεπτιμερειες ενδιαφερομαι για νανα
 

Dim765

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2021
Μηνύματα
24
Like
16
Πόντοι
0
Το χαλαρα ανοιγει και καθημερινες;
 

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.774
Κριτικές
9
Like
1.786
Πόντοι
216
XALARA ΑΜΑΝΤΑ ΚΟΛΑΣΗ !

Βραδάκι λοιπόν λίγο μετά τα μεσάνυχτα , και αποφάσισα να πέρασω μια βόλτα απο το Μπουρνάζι. Να τσεκάρω την κίνηση και γιατί όχι να πιώ και ένα ποτάκι απο το χαλαρά το γνωστό κωλόμπαρο με τις τυπισες που γαμιούνται αβέρτα στις αισθησιακές καβάτζες του μαγαζιού.

Κατα τις 00.40 λοιπόν ήμουν ηδη στη πλατεία και έκοβα βόλτες. Λόγω της επομενης αργίας ο κόσμος υπήρχε κυρίως σε ηλικίες πιο μικρές. 20-25 το πολύ. Η αλήθεια είναι οτι επειδή ήμουν έτοιμος για σέξ δεν ψήθηκα να κάνω γενικά βόλτα σε άλλα μαγαζιά αμφιβόλου αποτελέσματος. Το χαλαρά αν και εμφανίζει μια πτώση τελευταία ειναι ένα μαγαζί που μπορείς να πηδήξεις -αν συγκρίνεις με άλλα μέρη- σε σχετικά λογικές τιμές. Πάντα για την κατηγορία των κωλόμπαρων. Οι συναγωνι΄στες που θα διαφωνήσουν σε αυτό προβάλλοντας ώς αντεπιχείρημα τα μπουρδέλα του 20αρικου θα είναι εκτός θέματος. Τα κωλόμπαρα ειναι ξεχωριστή κατηγορία του αγοράιου έρωτα. Ως εδώ όμως με τη φλυαρία, ας προχωρήσουμε στο προκείμενο.

Οι γκόμενες ήταν 3 , η γνωστή Φλώρη-Φλώρα , η Νανά μιλφ 50αρα + και η Αμάντα ξανθιά βυζαρού νταρντάνα που είναι πρρόσφατη άφιξη. Η Φλώρα είναι λιγο αγενής κάποιες φορές και αν και την εχω πάρει παλαιότερα πλέον δεν ψήνομαι.
Επέλεξα την Αμάντα λοιπόν η οποια πήγε να βάλει ενα διπλό ποτό όπως είπε. Αρχικα το είπε σαν ουίσκι αλλα δεν έδωσα σημασια, μετά έμαθα πως ειναι διπλό! Αυτα βέβαια δεν έχουν σημασια καθώς όπως ανέφερε και ο Κωστάκης ειμαι έμπειρος σε αυτά τα μέρη. Η πιθανότητα να με μαδησουν ειναι εξαιρετικά ελάχιστη.

Η Αμάντα ειναι πραγματικά πύραυλος, ξανθιά με εντυπωσιακές βυζάρες , ωραιο ισιο ξανθό μαλλι , μοσχομυριζει και σου δινει την εντύπωση της μπέμπας, γλυκο προσωπάκι , απαλο δερματάκι , νάζι στο φούλ , παιχνιδιάρα , κουνιέται , λυγιέται πετάει τα βυζόμπαλα έξω, άκρως προκλητική. Δεν θα μπορούσα να αντισταθώ! Μπήκε μέσα με το διπλό ποτό της και αρχισαμε να χαμουρευόμαστε. Στα όρθια.... εγώ χουφτωνα και έγλειφα τις βυζάρες της , αυτη χαιδευε το πουτσο μου έξω απο το παντελόνι και αρχίσαμε να φιλιόμαστε στο στόμα. Τα φιλιά δεν ήταν βαθειά γλωσοφιλα γιατι μου έκανε νάζια και μου κουνιόταν. Ήμουν για να εκραγώ. Αυτή η αντίθεση του baby face με βυζάρες και προκλητική - σέξυ εμφάνιση μου έβγαλε άγρια ένστικτα.

Θέλω να με πάρεις άρχισε να μου λέει βαριανασαίνοντας. Της λέω πόσο ειναι μωρό μου ; λέει 100!!!

Της κάνω δεν είμαι για 100 εδώ σόρρυ.Μετά απο μια σύντομη διαπραγματεύση, τελικά συμφωνήσαμε στα 60! Αλλα οπως μου είπε δεν το κάνει για όλους. Την ρώτησα συγκεκριμένα εάν θα τα κάνουμε όλα, και μου είπε οτι δεν θα άντεχε να μην την πάρω. Αυτό ήταν είχα κλείσει. Θα γινόταν το έλα να δείς σε λίγα λεπτά. Θα περάσεις πολύ καλα΄της κάνω μαζί μου. Θα δεις.

Εφυγε να δώσει τα λεφτά και επέστρεψε , μπήκε μέσα , πέταξε τα εσωρουχα της , έκατσε ανασκελα στο καναπε και άρχισε να μαλακιζει το μουνί της με εναν δονητή -πλαστικό πούτσο. Έβγαλα και εγω τα ρούχα μου και έκανε κοπλιμέντα για την εμφάνιση μου ! Στάθηκα ορθιος με τη πουτσα κάγκελο και της είπα να με γλείψει. Τον έβαλε στο στόμα της λαίμαργα και επιδόθηκε σε ενα μανιώδες τσιμπούκι. Καθε λιγο τον έβγαζα και της τον κτυπουσα στα μάγουλα, πάρτο μωρη καυλιάρα της έλεγα και τον έχωνε στο στόμα της με μεγάλη λαιμαργία.

Την έβαλα στην άκρη του καναπέ στα όρθια και έχωσα το πουτσο μου στη μουνάρα της. Εχει στενό μουνάκι , την γαμούσα στα όρθια και της έτριβα απο μπροστά το μουνάκι με τα δάχτυλα μου, έβγαζε βογγητά ευχαρίστησης αλλα όχι πολύ δυνατά.

Μετά την έβαλα στον καναπέ ανάσκελα της σήκωσα τα πόδια στους ώμους μου και την γαμούσα δυνατά. Η μουναρα της έκανε πλατς πλάτς , αυτή δαγκωνόταν , έπιανε σφιχτά τον καναπέ και μου γρατσουναγε τη πλάτη και γρυλιζε για να μην ακουστεί. Εγω βογγουσα κανονικά και της ελεγα ποσο δυνατή καργιόλα ειναι.

Αχ πιο σιγα μωρό μου , ειπε σε κάποια φάση, με έχεις ξεσκίσει..... ειχα καυλώσει πάρα πολύ και είχα πέσει πάνω της σαν κτήνος ! Η αλήθεια είναι οτι την γαμούσα σκληρά , ακομη και τωρα που τα θυμάμαι έχω καυλώσει. Έβγαζα το πούτσο μου απο το μουνι της... και μαλάκιζα τη τρυπούλα της που ειχε γεμίσει υγρά... μετά της έδινα τα δαχτυλά μου στο στόμα και τα έγλειφε με μεγάλη λαιμαργία! Η γκομενα ειναι αγρίμι! Τα δινε όλα μέσα, αλλα εγω της τα έδωσα διπλά! Αχ πουταναρα μου της έλεγα τι ωραια που γαμιεσαι , ενω της έχωνα ξανα το πουτσο μου στο μουνί της.

Ξανά πάνω και στα ΄τεσσερα πάνω στο καναπέ, οπου την είχα πιάσει απο τους ώμους και την έσπρωχνα προς το μέρος μου η φάση ειχε γυρίσει πλέον σε PSE. Ευτυχως ειχε δυνατη μουσική γιατι θα ακουγόμασταν μέχρι έξω. κοπανούσα τη μουνάρα της με δύναμη και δεν θα άντεχαγια πολύ ακόμη.... ήμουν 'ετοιμος να χύσω τα ΠΑΝΤΑ! Ευχαιρστήθηκα γαμήσι όπως και αυτή ! Θα τολμούσα να πώ σε κάποια φάση πάνω στο γαμήσι πως είχα πιάσει επίπεδο ΖΑΦΕΙΡΗ απο την Σειρηνα όταν ξεκώλιαζε την Σάντρα και άλλες ψωλες στις τσόντες την εποχη 2010-2011.

Αχ μωρό μου έλα διπλα μου της λέω να χύσω τώρα δεν αντέχω άλλο.... εισαι τόσο καυλιάρα! Έκατσε γονατιστή μπροστά μου στο καναπέ και επιδόθηκε σε μια ανελέητα απολαυστικη πίπα στα αρχίδια μου! Τα έγλειφε σαν να ήθελε να τα φάει !

Μετά απο λίγο έχυσα , ενω μου τον έπαιζε αυτή μέσα στη καπότα και βρέθηκα σε άλλο κόσμο. Πρέπει να μου πήρε ενα δεκάλεπτο να συνέλθω και να ντυθώ, σε εκεινο το σημείο τελειωσα σχεδόν και τη βότκα μου. Αυτή σηκώθηκε , μου έβγαλε το προφυλακτικό και με καθάρισε με μωρομάντηλα.

Συμπερασματικά έμεινα πλήρως ικανοποιημένος η ΓΚΟΜΕΝΑ ειναι το μεγάλο χαρ΄τι του μαγαζιού αλλα δεν ειναι για 100 ευρώ. Οχι επειδη δεν τα αξίζει αυτή... σε αυτήν θα τα έδινα αν είμασταν σε μασάζ ή στουντιο ή ξενοδοχειο αλλα σε λένα κωλόμπαρο ακόμη και στο χαλαρά που έχει κανονική καβάτζα να κάνεις σέξ δεν μπορεις να το κάνεις τόσο ώστε να δώσεις τα 100 ευρώ. Κατα τα λεγόμενα της ήταν για μια φορά μονο το 60αρι. Και αυτο με προβλημάτισε.

Πάντως ήταν μια μοναδική εμπειρία. Απο τις καλύτερες στο τόπ 5 των περιπλανήσεων μου στα κωλόμπαρα. Τα δώσαμε όλα και οι δύο... και αν βόλευε το καναπεδάκι περισσοτερο θα γίνόταν ακόμη μεγαλύτερη μάχη.


Τα σχόλια δικά σας. Καλά να περνάτε και καλά γαμήσια ! ;)
Αξιος φιλε Πριγκηπα της Καβατζας.Εμπρος της γης οι ...κωλασμενοι
 

kostas49

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2021
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Με τις κωλομπαρουδες και αυτό το λέω για τους νέους ποη θα μπουν δεν χρειάζονται πολλες φαφλες... Πετάς ενα δεν δίνω τόσα η δεν έχω τόσα πανω μου και τελειώνει το πανηγυρι. Και το με τίποτα που είπε ο φίλος ήταν ακόμη καλυτερη ατακα. Δεν δίνω τέλος.
καλησπερα
Μια χαρα ειναι 80 για 45 λεπτά. Καλό VFM.
καλησπερα φιλε που βρισκεται το μπαρακι αυτο
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
13.917
Κριτικές
138
Like
21.407
Πόντοι
20.786
XALARA επι της Κυπρου στο Μπουρναζι, θα στριψεις λιγο πριν δεις τον πεζοδρομο με τα μαγαζια και τα μπαράκια αι θα συνεχισεις ευθεια κατω στο αριστερο σου χέρι για κανα 500αρι μετρα θα το δεις.
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.179
Κριτικές
86
Like
3.978
Πόντοι
5.015
Επίσκεψη χθες Σάββατο βράδυ στον "Σκορπιό" στην Τρούμπα... Για όσους δίνουν σημασία σ' αυτά, υπ' όψιν η μοναδική εμβολιασμένη κοπέλα εκεί μέσα είναι η Δώρα. Από εκεί και πέρα ο νοών νοείτω...
 
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Μηνύματα
171
Like
471
Πόντοι
21
Ξέρει κανείς στο Laluna πως λέγεται μια ξανθιά με ωραίο πρόσωπο σχετικά μακρύ μαλλί και μάλλον ψηλή που καθόταν το καλοκαίρι στα έξω τραπέζια ?

Και αν αξίζει γενικά θα ήθελα να μάθω αν μπόρεσε να καταλάβει κανεις.

Δεν μιλάω για Μάρα και Μαρίνα ούτε για τη Δανάη μέσα από τη μπάρα.
 

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Μηνύματα
390
Like
272
Πόντοι
21
παιδια ξερει κανεις που δουλευει η Ελενα η ξανθια μιλφαρα ρωσιδα που ηταν παλια στο piruette και μετα στο lucy?
 
  • Like
Αντιδράσεις: fil69

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.179
Κριτικές
86
Like
3.978
Πόντοι
5.015
παιδια ξερει κανεις που δουλευει η Ελενα η ξανθια μιλφαρα ρωσιδα που ηταν παλια στο piruette και μετα στο lucy?
Φίλε με την Έλενα είχαμε έρθει προ κορωνοϊού πολύ - πολύ κοντά, στο Lucy's την άφησα, έχει φύγει από εκεί; Έχω το νούμερό της και το προφίλ της στο Facebook αλλά πλέον έχουμε τσακωθεί και δεν έχουμε επαφές, αν θέλεις να μπεις στη διαδικασία να της τηλεφωνήσεις ή να της στείλεις μήνυμα να στα στείλω μέσω PM, ενημερωτικά μ' ενδιαφέρει κι εμένα που είναι τώρα γιατί ποτέ δεν ξέρεις
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.179
Κριτικές
86
Like
3.978
Πόντοι
5.015
Απευθύνομαι κυρίως προς τους εμβολιασμένους: Τώρα που τα κρούσματα έχουν πάει στο θεό σκοπεύετε να συνεχίσετε να πηγαίνετε σε κωλόμπαρα, πώς το βλέπετε; Ειλικρινά είμαι πολύ προβληματισμένος, εγώ μετά από ένα μικρό διάλειμμα που έκανα μες τον Οκτώβρη για λόγους υγείας ξανάρχισα να πηγαίνω δυο βδομάδες τώρα αλλά πλέον ξέρω πως φλερτάρω επικίνδυνα με τον COVID έστω κι αν το περάσω σαν απλή γρίπη, εμβολιασμένος γαρ
 

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Μηνύματα
10.164
Κριτικές
2
Like
9.075
Πόντοι
2.456
Απευθύνομαι κυρίως προς τους εμβολιασμένους: Τώρα που τα κρούσματα έχουν πάει στο θεό σκοπεύετε να συνεχίσετε να πηγαίνετε σε κωλόμπαρα, πώς το βλέπετε; Ειλικρινά είμαι πολύ προβληματισμένος, εγώ μετά από ένα μικρό διάλειμμα που έκανα μες τον Οκτώβρη για λόγους υγείας ξανάρχισα να πηγαίνω δυο βδομάδες τώρα αλλά πλέον ξέρω πως φλερτάρω επικίνδυνα με τον COVID έστω κι αν το περάσω σαν απλή γρίπη, εμβολιασμένος γαρ
Τύπε δίνουν το ελεύθερο στους εμβολιασμενος οι γιαχνί σοφοί επιστήμονες, αφού..
:confused: :confused: :confused:
 

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.774
Κριτικές
9
Like
1.786
Πόντοι
216
Απευθύνομαι κυρίως προς τους εμβολιασμένους: Τώρα που τα κρούσματα έχουν πάει στο θεό σκοπεύετε να συνεχίσετε να πηγαίνετε σε κωλόμπαρα, πώς το βλέπετε; Ειλικρινά είμαι πολύ προβληματισμένος, εγώ μετά από ένα μικρό διάλειμμα που έκανα μες τον Οκτώβρη για λόγους υγείας ξανάρχισα να πηγαίνω δυο βδομάδες τώρα αλλά πλέον ξέρω πως φλερτάρω επικίνδυνα με τον COVID έστω κι αν το περάσω σαν απλή γρίπη, εμβολιασμένος γαρ
Απο καθαρης ιατρικης αποψεεως, αν εισαι εμβολιασμενος δεν ειναι βεβαιο οτι θα νοσησεις. Εξαρταται απο αλλους παραγοντες (αν εισαι διαβητικος, εχεις αναπνευστικα, χρονια καρδιοπαθεια πιο σοβαρη) και οι πιο πολυ δε νοσουν. Εγω εχω κανει τις δυο δοσεις Αστρα-Ζενεκα δεν θα κανω τριτη γιατι δεν εχει εγκριθει εδω για το γενικο πλυθησμο αλλα μονο για οσους εχουν ανοσοκαταστολη. Τα εμβολια ειναι ασφαλη τελει και παυλα η Δωρα ειναι καβλα. Αν δεν εχεις τιποτα σοβαρο θα πας να περασεις καλα. Περισσοτερος κινδυνος υπαρχει να το μεταδοσεις εσυ παρα να το παρεις
 

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.774
Κριτικές
9
Like
1.786
Πόντοι
216
Τύπε δίνουν το ελεύθερο στους εμβολιασμενος οι γιαχνί σοφοί επιστήμονες, αφού..
:confused: :confused: :confused:
Φιλε εγω ειμαι κανονικος επιστημονας και εργαζομαι σε νοσοκομειο. Οσι εργαζονται σε νοσοκομεια μονο γιαχνι δεν ειμαστε
 

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Μηνύματα
1.055
Like
1.881
Πόντοι
216
Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις τι συμβαίνει στο μυαλό μιας γυναίκας. Συζητάτε ελεύθερα, ίσως κάποια στιγμή η κουβέντα πάει στο πιο πονηρό. Θεωρείτε εύκολη την γυναίκα που μιλάει άνετα για σεξ,πιστεύετε ότι είναι έτοιμη να το κάνει μαζί σας;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom