Σε ευχαριστώ για την τοποθέτηση σου
Κοιταξε και εγω συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα θελω να παρατηρησω τη σπανιοτητα γυναικων που ειναι ανοιχτες στο να συζητανε για σεξ γενικα. Για τις Ελληνιδες ακομα και τις μιλενιαλς το θεμα ειναι ταμπου. Εχω παρατηρησει οτι οποτε βαριεμαι μια συζητηση και θελω να κανω το κλιμα ρδελομπου το μονο που εχω να κανω ειναι να πεταξω καμια ερωτηση σχετικα με κρεββατι/σεξ. Να δεις εκει τις "προχωρημενε"πως κριντζαρουνε (απο το αγγλικο cringe) και τη αμηχανια πεφτει. Δε με εκπλησει λοιπον το οτι οι ελαχιστες εξαιρεσεις στον κανονα αντιμετωπιζονται οπως λες. Ημουνα πριν 19 μηνες Ελλαδα τελευταια φορα και ημουνα καλεσμενος απο ενα πολυ καλο φιλο. Ειχε φερει και κατι φεμιναζιστριες του πρωκτου (χρησιμοποιω αυτο τον ορο διοτι εργαζομαι στο Αγγλο-Σαξονικο μοντελο υγειας που η εφαρμοσμενη πρωκτολογια-Applied Proctology- ειναι αναγνωρισμενος τιτλος ιατρικης ειδικοτητας) το κλιμα δυναμιτιστηκε απο τις γνωστες φεμινιστομαλακιες οποτε καποια στιγμη δεν το αντεξε μια μου λεει "σε παρατηρω δεν εχεις μιλησει μεχρι τωρα αποψη δεν εχεις?"για να απαντησω αμεσως "εχεις καταπιει ποτε απο πιπα? επεσε νεκρικη σιγη και αμα μπορουσανε ναμε εκτελεσουνε με τα ματια θα ημουνα νεκρος. Αυτα τα ολιγα ως γενικη παρατηρηση.
Τωρα για τις επαγγελματιες δεν υπαρχει κατι να πουμε. Οταν μια γυναικα εχει αποφασισει συνειδητα να ασκησει ως επαγγελμα το σεξ ειτε σε κωλομπαρο ειτε σε οικο ανοχης οφειλουμε να αποδωσουμε σεβασμο και να φερομαστε με τακτ και ευγενεια. Και νομιζω οτι η συντριπτικη πλοιοψηφια στο νημα το κανει αυτο. Τωρα ειναι βασικη ανθρωπινη αρχη οτι οπως σου φερθουν φερεσαι και αντιστροφα. Οταν εισαι κυριος και σου αρχιζουν τις 'ζειμπεκιες" (ετσι παλιος κωλομπαρο-γλωσσικος ορος να χαρει ο φιλος Μασαζονομαχος) θα πεσει αντιδραση. Οταν ας πουμε στην πεφτει η ιδια η κωλομπαρου για τα περεταιρω (και οσοι εχουν παει Χαλαρα ξερουν τι εννοω) παιρνει τα λεφτα και αρχιζει τα "παρατραγουδα"εκει δεν υπαρχει σεβασμος. Εκει υπαρχει μανουρα με το αφεντικο και ακυρα τα ποτα με την απαραιτητη κιτρινη και κοκκινη καρτα.
Αυτα