Νέα

Κοιλιτσα ή όχι στους άντρες; Απαντήστε παρακαλώ όποιος θέλει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aggelos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άντρες με κοιλιά;

• Ναι

Ψήφοι: 36 42,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 37 44,0%
  • Αδιαφορο

Ψήφοι: 12 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    84
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Like
138
Ένας άντρας πρέπει να έχει μια μικρή κοιλιά, έτσι ώστε κατά τη διάρκεια μιας πίπα το κορίτσι να μην χτυπά σκληρούς μύες.
Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να εμφανιστεί μελανιά στο μέτωπο.???

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.443
Πόντοι
6.056
Ένας άντρας πρέπει να έχει μια μικρή κοιλιά, έτσι ώστε κατά τη διάρκεια μιας πίπα το κορίτσι να μην χτυπά σκληρούς μύες.
Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να εμφανιστεί μελανιά στο μέτωπο.???
πιπα κανεις οχι headbanging ακουγοντας marduk

τεσπα

παμε παρακατω

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.360
Πόντοι
3.346
Απαντήστε οποίος/α θέλει πως προτιμάτε τους αντρες με κοιλιά ή με κοιλιακούς;
Ολες οι γυναικες..ψηλες, κοντες,γεματουλες αδυνατες,ομορφες,ασχημες..θελουν τους αντρες γυμνασμενους και ομορφους!
Δεν υπαρχει γυναικα στον πλανητη ΓΗ που να θελει εναν ασχημο, κοντο χοντρο και φαλακρο!
Μην τρωτε παπα, συνηθως οι γυναικες που λενε οτι τους αρεσουν οι παραπανω ειναι ψεματα..θελουν κατι αλλο απο αυτους, συνηθως τα λεφτα τους.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
το ζήτημα ειναι τι θελετε εσεις κυριοι οχι τι θέλουν οι γυναικες...εγινε οπως εγινε ολη η κοινωνία με μουσια επειδη το θέλουν οι γυναικες...αν οι γυναικες τωρα ζητησουν κοιλαράδες τι θα κανετε θα γινετε ολοι σαν τον πιτ παπαδακο? ενας αντρας πρεπει να ειναι σταθερος σε αυτα που θέλει και οχι σε αυτα που θελουν οι αλλοι και οι γκόμενες.

jerrybanana

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
297
Πόντοι
21
Από την μία όπως αισθάνεται καλύτερα ο καθένας αλλά από την άλλη οι σκεμπέδες μόνο προβλήματα φέρνουν σε όλα τα επίπεδα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.360
Πόντοι
3.346
το ζήτημα ειναι τι θελετε εσεις κυριοι οχι τι θέλουν οι γυναικες...εγινε οπως εγινε ολη η κοινωνία με μουσια επειδη το θέλουν οι γυναικες...αν οι γυναικες τωρα ζητησουν κοιλαράδες τι θα κανετε θα γινετε ολοι σαν τον πιτ παπαδακο? ενας αντρας πρεπει να ειναι σταθερος σε αυτα που θέλει και οχι σε αυτα που θελουν οι αλλοι και οι γκόμενες.
:confused: Η κοιλια ειναι σημαδι οτι και καλα καλοπερνας...οι κοιλιακοι οτι ξερεις να περνας καλα! γυναικα μου το ειπε αυτο.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
:confused: Η κοιλια ειναι σημαδι οτι και καλα καλοπερνας...οι κοιλιακοι οτι ξερεις να περνας καλα! γυναικα μου το ειπε αυτο.
Δε χρειάζεται να είναι φέτες κάποιος. Ας έχει απλά πλακέ την κοιλιά του. Ειδικά κατι λεπτοί με κοιλιά είναι τραγική εικόνα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.360
Πόντοι
3.346
Δε χρειάζεται να είναι φέτες κάποιος. Ας έχει απλά πλακέ την κοιλιά του. Ειδικά κατι λεπτοί με κοιλιά είναι τραγική εικόνα.
Αγυμναστοι εντελως δηλαδη..αυτοι που αναφερεις λογικα περα οτι δεν κανουν καποιο ειδος αθλησης, γενικα η δεν δουλευουν ωστε να καινε κατι εκει.. η δουλεια γραφειου και μετα αραλικι.
Μονο κακο στον εαυτο τους κανουν ετσι.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
169.065
Ολες οι γυναικες..ψηλες, κοντες,γεματουλες αδυνατες,ομορφες,ασχημες..θελουν τους αντρες γυμνασμενους και ομορφους!
Δεν υπαρχει γυναικα στον πλανητη ΓΗ που να θελει εναν ασχημο, κοντο χοντρο και φαλακρο!
Μην τρωτε παπα, συνηθως οι γυναικες που λενε οτι τους αρεσουν οι παραπανω ειναι ψεματα..θελουν κατι αλλο απο αυτους, συνηθως τα λεφτα τους.
Συγχαρητήρια που ξέρεις την ψυχολογία ΟΛΩΝ των γυναικών...?
Εμένα προσωπικά ο γυμνασμένος με φέτες κοιλιακούς δεν με καβλωνει στο σεξ όσο ένας γεματουλης προς στρογγυλουλης (αδιάφορο το πορτοφόλι του,διότι δεν μιλώ για πελάτες), τι να κανω ,είμαι ανωμαλαρα κατ εσε φετιχιστρια κατ εμέ

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αγυμναστοι εντελως δηλαδη..αυτοι που αναφερεις λογικα περα οτι δεν κανουν καποιο ειδος αθλησης, γενικα η δεν δουλευουν ωστε να καινε κατι εκει.. η δουλεια γραφειου και μετα αραλικι.
Μονο κακο στον εαυτο τους κανουν ετσι.
Ναι, τελείως αγυμναστοι. Και φοράνε κάτι μπλουζάκια στενά που τους βλέπεις και μοιαζουν στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης. Σε όλους η κοιλιά κάνει κακό. Αν ξεπεράσεις κάποιους πόντους αναλογικά με το σώμα σου έχεις απο απλά έως σύνθετα προβλήματα.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
ποσους κουβαδες σπερμα να γεμίσω :wanker: :wanker: :wanker:
παρε κανενα λουτρινι αρκουδο χοντρος εναι τριχοτος ειναι αγκαλιες κανει μια χαρα θα εισαι

εχει ενα θεμα στις πρωτοβουλιες στος σεξ βεβαια αλλα ποιος τα εχει ολα να πεις
Με φώναξε κανείς;;; ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Παιδιά αν και η κανονική εργασία μου είναι προπονητρια,αρα υποτίθεται θα γούσταρα κοιλιακούς κλπ, από 17χρ που θυμάμαι τον εαυτό μου, με καυλωνε η κοιλιά...Όχι απλα κοιλίτσα...και λίγη τρίχα στον άνδρα...και ύψος..1,80 και πάνω.. Με απόλυτη ειλικρίνεια ότι σας έγραψα!Είναι το φετίχ μου να έχει κιλά ο άνδρας στην προσωπική ζωή μου.
Όσον αφορά πελάτες, όπως και να ειναι εμφανισιακά ο άλλος δεν με πολυνοιαζει ,αρκεί να είναι ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΟΣ και ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ
Νομιζω περιεγραψες εμενα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ευκολα, θες να σου στειλω την ΔΕΗ μου να λιποθυμησεις ?
Ξεπερασε το καποτε, ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006

Stories