shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ναι οκ ,αλλα δεν εχεις 10 κοιλιακούς οπως ο ΑθηναιοςΜη μασάς. Ουτε κι εγώ. Τι να την κάνουμε την κοιλουμπα;
ναι οκ ,αλλα δεν εχεις 10 κοιλιακούς οπως ο ΑθηναιοςΜη μασάς. Ουτε κι εγώ. Τι να την κάνουμε την κοιλουμπα;
ξερω ποιον θες εσυΑντρα βαρβάτο με μπυροκοιλια ήθελα, να με βάλει κάτω,και θα μείνω με τον άλλον τον ξερακιανο και κλαψιαρη να νταντευω
Για 3 εκατοστά θα κάνουμε έτσι.. στο ύψος δεν έχει σημασία,στο μέγεθος θα είχε μεγάλη ,αρα είστε τυχερός αν δεν σας λείπουν εκείΟρίστε.... Σας τα έλεγα. Ξέρετε πόσες χυλόπιτες έχω φάει δεσποινίς μου επειδή είμαι 1.77?
Ορίστε.... Σας τα έλεγα. Ξέρετε πόσες χυλόπιτες έχω φάει δεσποινίς μου επειδή είμαι 1.77?
αν ερθει αυτος στη περιοχη σου να περιμενεις να σβησει ο ηλιος@geroksouras ..το είδα το πονηρό γελάκι..όλα τα βλέπω.. τι να κάνουμε, έχουμε αδυναμία στους χοντρούληδες...ξέρεις εσύ...?αν ήταν και λίγο ψηλότερος θα τον παντρευομουν επί τόπου ?
εγω που τα παραεχω στο υψος αλλα τα χανω αλλου,τι να κανω?Για 3 εκατοστά θα κάνουμε έτσι.. στο ύψος δεν έχει σημασία,στο μέγεθος θα είχε μεγάλη ,αρα είστε τυχερός αν δεν σας λείπουν εκεί
Οχι εκεί δόξα το θεο είμαι άνω του μέσου όρουΓια 3 εκατοστά θα κάνουμε έτσι.. στο ύψος δεν έχει σημασία,στο μέγεθος θα είχε μεγάλη ,αρα είστε τυχερός αν δεν σας λείπουν εκεί
γάργαρεςεγω που τα παραεχω στο υψος αλλα τα χανω αλλου,τι να κανω?
Μου κάνει ψηστηρι ότι θέλει παλι την ωραία πιπ@ μου ,μόλις του είπα έλα έκλεισε το WhatsApp...σιγά μη πάω εγώ εκεί!!Απορώ πως ήρθε και τότε...αν ερθει αυτος στη περιοχη σου να περιμενεις να σβησει ο ηλιος
καθε μερα κανω γαργαρες μαζι με το βουρτσισμα.γάργαρες
Ευχέλαιοεγω που τα παραεχω στο υψος αλλα τα χανω αλλου,τι να κανω?
Σήμερα κανω χρέη νταντας, έλα να κλάψεις κ εσύ στο στήθος μου.. ?εγω που τα παραεχω στο υψος αλλα τα χανω αλλου,τι να κανω?
θα αγορασω το καλουπι που πουλουσε ενας τυπος που τα 13 τα κανει 20.Ευχέλαιο
με ποιον αλλο θα μοιραζομαι το βυζι?Σήμερα κανω χρέη νταντας, έλα να κλάψεις κ εσύ στο στήθος μου.. ?
2 τροποιΜου κάνει ψηστηρι ότι θέλει παλι την ωραία πιπ@ μου ,μόλις του είπα έλα έκλεισε το WhatsApp...σιγά μη πάω εγώ εκεί!!Απορώ πως ήρθε και τότε...
καθε μερα κανω γαργαρες μαζι με το βουρτσισμα.
13 πολλα ειναι εγω ειμαι στα 8 να μου δωσεις το καλουπιθα αγορασω το καλουπι που πουλουσε ενας τυπος που τα 13 τα κανει 20.
Τον Αθηναίομε ποιον αλλο θα μοιραζομαι το βυζι?
ρε μλκ δεν πουλαγε ενας μια καλτσα πεους? το φορας απο πανω και συνεχιζεις οσο θες.13 πολλα ειναι εγω ειμαι στα 8 να μου δωσεις το καλουπι