Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Γιατί είναι κοιλιοδουλος και εγώ θέλω εργάτη. Καταλαβαίνεις πως το εννοώ νομίζωΓιατί? Όσο πιο μεγάλη κοιλιά, τόσο πιο μικρό το μόριο? Αντιστρόφως ανάλογα είναι?
Γιατί είναι κοιλιοδουλος και εγώ θέλω εργάτη. Καταλαβαίνεις πως το εννοώ νομίζωΓιατί? Όσο πιο μεγάλη κοιλιά, τόσο πιο μικρό το μόριο? Αντιστρόφως ανάλογα είναι?
Δεν αποφεύγουμε τις δυσκολίες που συναντάμε,τις αντιμετωπίζουμεΔυστυχισμένη ??
Επιτρέπεται να πέσεις,επιβάλλεται να σηκωθείςΔεν αποφεύγουμε τις δυσκολίες που συναντάμε,τις αντιμετωπίζουμε
Μαντώ εγώ είμαι τίμιος εργάτης που καμία προϊσταμένη δεν είχε παράπονο.Γιατί είναι κοιλιοδουλος και εγώ θέλω εργάτη. Καταλαβαίνεις πως το εννοώ νομίζω
Δεν μου λες,σοβαρό άνδρα θες να μου προξενεψεις, τον Αθηναίο,σήμερα έμαθα ότι δεν έχει ούτε κοιλιά ούτε τρίχες, τι να τον κάνω έτσι είμαι και εγώ!για πειτε μια γρηγορα τι ισχυει γιατι ειναι να φαμε για βραδυ..
Να γαμηθουμε στο φαι για να χαλασει η γραμμωση ή να παμε νορμαλ ?
Δεν μου λες,σοβαρό άνδρα θες να μου προξενεψεις, τον Αθηναίο,σήμερα έμαθα ότι δεν έχει ούτε κοιλιά ούτε τρίχες, τι να τον κάνω έτσι είμαι και εγώ!
Έχει φαει αρκετό με τόσα που έχει πάθει ο καλος μου,μη τον αποτελειώσω? (εννοείται ότι σας διαβάζω στο φύλλο μηδέν),πέραν πλάκας όλα περαστικά και όλα να ισιωσουν σύντομα για τον γλυκούλι μου.. ?
ε ριχτου ενα γαμησι εσυ , τι να σου πω μωρο μου
Χωρίς τα "υδραυλικά" του, υποθέτω.Δεν μου λες,σοβαρό άνδρα θες να μου προξενεψεις, τον Αθηναίο,σήμερα έμαθα ότι δεν έχει ούτε κοιλιά ούτε τρίχες, τι να τον κάνω έτσι είμαι και εγώ!
Είμαι μια ατριχη φυσική ξανθιά και μαμά αρα δεν έχω υδραυλικά ?Χωρίς τα "υδραυλικά" του, υποθέτω.
θα εχεις αλλο ενα παιδι τοτε ...Είμαι μια ατριχη φυσική ξανθιά και μαμά αρα δεν έχω υδραυλικά ?
Είμαι μια ατριχη φυσική ξανθιά και μαμά αρα δεν έχω υδραυλικά ?
Αντρα βαρβάτο με μπυροκοιλια ήθελα, να με βάλει κάτω,και θα μείνω με τον άλλον τον ξερακιανο και κλαψιαρη να νταντευωθα εχεις αλλο ενα παιδι τοτε ...
θελει φροντιδα
Αντρα βαρβάτο με μπυροκοιλια ήθελα, να με βάλει κάτω,και θα μείνω με τον άλλον τον ξερακιανο και κλαψιαρη να νταντευω
εγω μονο @athinaios44Κι εγώ σας αγαπώ.
εγω μονο @athinaios44
Μη μασάς. Ουτε κι εγώ. Τι να την κάνουμε την κοιλουμπα;ναι δεν εχω κοιλουμπα δεν θα μπορουσα αλλωστε χαλαει το τατουαζ εκει ειναι το μόνο μέρος που υπάρχει θέμα
Εγώ που τρώω κατεψυγμενο Ατλαντικού με συνοδεία μπυρονια, πλεμπα μάλλον.....Εγώ Σολωμό Ιρλανδίας, τα λοιπά ίδια, κοντά πέσαμε στο μενού
Ορίστε.... Σας τα έλεγα. Ξέρετε πόσες χυλόπιτες έχω φάει δεσποινίς μου επειδή είμαι 1.77?Παιδιά αν και η κανονική εργασία μου είναι προπονητρια,αρα υποτίθεται θα γούσταρα κοιλιακούς κλπ, από 17χρ που θυμάμαι τον εαυτό μου, με καυλωνε η κοιλιά...Όχι απλα κοιλίτσα...και λίγη τρίχα στον άνδρα...και ύψος..1,80 και πάνω.. Με απόλυτη ειλικρίνεια ότι σας έγραψα!Είναι το φετίχ μου να έχει κιλά ο άνδρας στην προσωπική ζωή μου.
Όσον αφορά πελάτες, όπως και να ειναι εμφανισιακά ο άλλος δεν με πολυνοιαζει ,αρκεί να είναι ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΟΣ και ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ