Νέα

Κοιλιτσα ή όχι στους άντρες; Απαντήστε παρακαλώ όποιος θέλει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aggelos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άντρες με κοιλιά;

• Ναι

Ψήφοι: 36 42,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 37 44,0%
  • Αδιαφορο

Ψήφοι: 12 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    84

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.202
Πόντοι
12.756
Παιδιά αν και η κανονική εργασία μου είναι προπονητρια,αρα υποτίθεται θα γούσταρα κοιλιακούς κλπ, από 17χρ που θυμάμαι τον εαυτό μου, με καυλωνε η κοιλιά...Όχι απλα κοιλίτσα...και λίγη τρίχα στον άνδρα...και ύψος..1,80 και πάνω.. Με απόλυτη ειλικρίνεια ότι σας έγραψα!Είναι το φετίχ μου να έχει κιλά ο άνδρας στην προσωπική ζωή μου.
Όσον αφορά πελάτες, όπως και να ειναι εμφανισιακά ο άλλος δεν με πολυνοιαζει ,αρκεί να είναι ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΟΣ και ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ
ε γεματος ο κοσμος κοιλιτσες ειναι :tooth:

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Που είναι η @Mantw να πάρει θέση;Οι άλλες γυναίκες του forum γενικά είναι άφαντες,αόρατες.Εκτος από τις επαγγελματίες βέβαια
Έλα που δεν ξέρετε εάν είμαι άντρας ή γυναίκα...τεσπα, στο θέμα.

Κάποτε προτιμούσα ή το πιο σωστό θα'ναι να πω επέλεγα,άντρες γυμνασμένους έως πολύ γυμνασμένους. Οι περισσότεροι σε αυτές τις κατηγορίες ενδιαφέρονται αποκλειστικά για τον εαυτό τους ακόμα και στην σχέση. Τώρα που ωρίμασα δηλώνω λάτρις των αντρών με κοιλίτσα που αχνοφαίνεται. Μοιάζουν να υπόσχονται την καλοπέραση και ζεστές αγκαλίτσες.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
169.463
Τελευταία τροποποίηση:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Είχα μια ελπίδα ότι θα κάνουμε σχέση αλλά έτσι φιτ που είσαι δεν μπορώ.. Πάω να το πω του Νιπλη..να κλάψω στον ώμο του..
ειναι κορμι θανατηφόρο!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάποτε προτιμούσα ή το πιο σωστό θα'ναι να πω επέλεγα,άντρες γυμνασμένους έως πολύ γυμνασμένους. Οι περισσότεροι σε αυτές τις κατηγορίες ενδιαφέρονται αποκλειστικά για τον εαυτό τους ακόμα και στην σχέση. Τώρα που ωρίμασα δηλώνω λάτρις των αντρών με κοιλίτσα που αχνοφαίνεται. Μοιάζουν να υπόσχονται την καλοπέραση και ζεστές αγκαλίτσες.
αστους να λενε μωρο μου εισαι γυναικά δηλητήριο !!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.470
Πόντοι
6.056

παρε κανενα λουτρινι αρκουδο χοντρος εναι τριχοτος ειναι αγκαλιες κανει μια χαρα θα εισαι

εχει ενα θεμα στις πρωτοβουλιες στος σεξ βεβαια αλλα ποιος τα εχει ολα να πεις

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.470
Πόντοι
6.056
Είχα μια ελπίδα ότι θα κάνουμε σχέση αλλά έτσι φιτ που είσαι δεν μπορώ.. Πάω να το πω του Νιπλη..να κλάψω στον ώμο του ?
καλη επιλογη ο νιπλης ειναι χοντρος και εχει τριχες παντου εκτος απο τα φριδια και πανω

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
169.463
καλη επιλογη ο νιπλης ειναι χοντρος και εχει τριχες παντου εκτος απο τα φριδια και πανω
Σοβαρά;;;;Πώς μου ξέφυγε και θέλει να μου φορτώσει την στεκα τον Αθηναίο;;;;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.202
Πόντοι
12.756
αν και τρωει φρεσκοκατεψυγμενα τσακιζει και μπεικον,κρουασανακια κλπ..θα ειναι σιγουρα τιοφαλακι με κοιλουμπα :undecided:

Σοβαρά;;;;Πώς μου ξέφυγε και θέλει να μου φορτώσει την στεκα τον Αθηναίο;;;;
απλα φοβαται τον κοσμο ...βγαινει εξω μονο οταν βρεχει με το τζιπ του και μουσκευει αθωους περαστικους

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.962
Πόντοι
5.506
αν και τρωει φρεσκοκατεψυγμενα τσακιζει και μπεικον,κρουασανακια κλπ..θα ειναι σιγουρα τιοφαλακι με κοιλουμπα :undecided:

απλα φοβαται τον κοσμο ...βγαινει εξω μονο οταν βρεχει με το τζιπ του και μουσκευει αθωους περαστικους
Ρε θείο, στέκας είσαι; :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.202
Πόντοι
12.756
Ρε θείο, στέκας είσαι; :confused: :confused:
ναι δεν εχω κοιλουμπα :undecided:δεν θα μπορουσα αλλωστε χαλαει το τατουαζ εκει ειναι το μονο μερος που υπαρχει θεμα:undecided::undecided:

σολωμο Νορβηγιας,χαβιαρι μπελουνγκα και κρασακι μερλο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.962
Πόντοι
5.506
ναι δεν εχω κοιλουμπα :undecided:δεν θα μπορουσα αλλωστε χαλαει το τατουαζ εκει ειναι το μονο μερος που υπαρχει θεμα:undecided::undecided:

Ούτε λίγο μωρή μισοριξιά;

σολωμο Νορβηγιας,χαβιαρι μπελουνγκα και κρασακι μερλο
Εγώ Σολωμό Ιρλανδίας, τα λοιπά ίδια, κοντά πέσαμε στο μενού.

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
παρε κανενα λουτρινι αρκουδο χοντρος εναι τριχοτος ειναι αγκαλιες κανει μια χαρα θα εισαι

εχει ενα θεμα στις πρωτοβουλιες στος σεξ βεβαια αλλα ποιος τα εχει ολα να πεις
Ο,τι πρέπει. Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή.

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom