Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.920
Φαγητό ,θα τρέξει, στάνταρ ?2 τροποι
ή τον εκβιαζεις
ή του προσφερεις φαγητο
αλλοιως την τριτη παρουσια![]()
Φαγητό ,θα τρέξει, στάνταρ ?2 τροποι
ή τον εκβιαζεις
ή του προσφερεις φαγητο
αλλοιως την τριτη παρουσια![]()
εγω δεν κλαιω...εδω με χτυπησε κορωνοβιρουσι,σεισμοι ,λιμοι και καταποντισμοι και εγω βραχος αγερωχος και χωρις κοιλιαΤον Αθηναίο
εις την ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣδεν τον θελω.![]()
εμ την πατησες τον γαμησε ο γιατροςΦαγητό ,θα τρέξει, στάνταρ ?
Κοιλιτσα φετες εχω μαλακα...Αφου εχεις κοιλιτσα ζαν...
Ξεκινα κανε κοιλιακους δεν σε βλέπω καλα οπως εισαι και μπουλακοςΦετες καλαβρύτων βαρέλι ή ηπείρου ποπ?
Καλησπερα..Με θες στην προσωπικη σου ζωη Ιωαννα?Παιδιά αν και η κανονική εργασία μου είναι προπονητρια,αρα υποτίθεται θα γούσταρα κοιλιακούς κλπ, από 17χρ που θυμάμαι τον εαυτό μου, με καυλωνε η κοιλιά...Όχι απλα κοιλίτσα...και λίγη τρίχα στον άνδρα...και ύψος..1,80 και πάνω.. Με απόλυτη ειλικρίνεια ότι σας έγραψα!Είναι το φετίχ μου να έχει κιλά ο άνδρας στην προσωπική ζωή μου.
Όσον αφορά πελάτες, όπως και να ειναι εμφανισιακά ο άλλος δεν με πολυνοιαζει ,αρκεί να είναι ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΟΣ και ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ
Με καβλωσες άσχημα...Καλησπερα..Με θες στην προσωπικη σου ζωη Ιωαννα?
![]()
Χαιρομαι για αυτο..Και μια με τους φιλους μου..Με καβλωσες άσχημα...
Ο Σταυρος κρύβει όμως την τρίχα.. και λίγο από κοιλιά..Καλησπερα..Με θες στην προσωπικη σου ζωη Ιωαννα?
![]()
Χαιρομαι για αυτο..Και μια με τους φιλους μου..
![]()
Μαφιοζο-τσιγγανο-βουλγαροι κατι τετοιο τελος παντων..Αθηναίος Νιπλης κλπ; Τα χρυσα μπιχλιμπίδια τι φάση?!
ευκολα, θες να σου στειλω την ΔΕΗ μου να λιποθυμησεις ?Αθηναίος Νιπλης κλπ; Τα χρυσα μπιχλιμπίδια τι φάση?!
Άντε τώρα να κοιμηθώ με τέτοιες κάβλες από τέτοια κορμιά..Καληνύχτα..?
Eίναι ο βαφτιστικός του. Γιαυτό τον φοράει συνεχώς πάνω του. Δώρο της νονάς του.Ο Σταυρος κρύβει όμως την τρίχα.. και λίγο από κοιλιά..
Από προσωπική εμπειρία οι περισσότερες θέλουν λίγο κοιλίτσα, συνήθως η έλλειψη λίπους στην κοιλιά σημαίνει ότι γενικά είσαι τελείως στεγνός και εάν δεν έχεις μυική μάζα φαίνεσαι σαν ξερακιανός.Απαντήστε οποίος/α θέλει πως προτιμάτε τους αντρες με κοιλιά ή με κοιλιακούς;