Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.121
Φαγητό ,θα τρέξει, στάνταρ ?2 τροποι
ή τον εκβιαζεις
ή του προσφερεις φαγητο
αλλοιως την τριτη παρουσια
Φαγητό ,θα τρέξει, στάνταρ ?2 τροποι
ή τον εκβιαζεις
ή του προσφερεις φαγητο
αλλοιως την τριτη παρουσια
δεν τον θελω.Τον Αθηναίο
εγω δεν κλαιω...εδω με χτυπησε κορωνοβιρουσι,σεισμοι ,λιμοι και καταποντισμοι και εγω βραχος αγερωχος και χωρις κοιλιαΤον Αθηναίο
εις την ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣδεν τον θελω.
εμ την πατησες τον γαμησε ο γιατροςΦαγητό ,θα τρέξει, στάνταρ ?
Κοιλιτσα φετες εχω μαλακα...Αφου εχεις κοιλιτσα ζαν...
Ξεκινα κανε κοιλιακους δεν σε βλέπω καλα οπως εισαι και μπουλακοςΦετες καλαβρύτων βαρέλι ή ηπείρου ποπ?
Καλησπερα..Με θες στην προσωπικη σου ζωη Ιωαννα?Παιδιά αν και η κανονική εργασία μου είναι προπονητρια,αρα υποτίθεται θα γούσταρα κοιλιακούς κλπ, από 17χρ που θυμάμαι τον εαυτό μου, με καυλωνε η κοιλιά...Όχι απλα κοιλίτσα...και λίγη τρίχα στον άνδρα...και ύψος..1,80 και πάνω.. Με απόλυτη ειλικρίνεια ότι σας έγραψα!Είναι το φετίχ μου να έχει κιλά ο άνδρας στην προσωπική ζωή μου.
Όσον αφορά πελάτες, όπως και να ειναι εμφανισιακά ο άλλος δεν με πολυνοιαζει ,αρκεί να είναι ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΟΣ και ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ
Με καβλωσες άσχημα...Καλησπερα..Με θες στην προσωπικη σου ζωη Ιωαννα?
Χαιρομαι για αυτο..Και μια με τους φιλους μου..Με καβλωσες άσχημα...
Ο Σταυρος κρύβει όμως την τρίχα.. και λίγο από κοιλιά..Καλησπερα..Με θες στην προσωπικη σου ζωη Ιωαννα?
Χαιρομαι για αυτο..Και μια με τους φιλους μου..
Μαφιοζο-τσιγγανο-βουλγαροι κατι τετοιο τελος παντων..Αθηναίος Νιπλης κλπ; Τα χρυσα μπιχλιμπίδια τι φάση?!
ευκολα, θες να σου στειλω την ΔΕΗ μου να λιποθυμησεις ?Αθηναίος Νιπλης κλπ; Τα χρυσα μπιχλιμπίδια τι φάση?!
Άντε τώρα να κοιμηθώ με τέτοιες κάβλες από τέτοια κορμιά..Καληνύχτα..?
Eίναι ο βαφτιστικός του. Γιαυτό τον φοράει συνεχώς πάνω του. Δώρο της νονάς του.Ο Σταυρος κρύβει όμως την τρίχα.. και λίγο από κοιλιά..
Από προσωπική εμπειρία οι περισσότερες θέλουν λίγο κοιλίτσα, συνήθως η έλλειψη λίπους στην κοιλιά σημαίνει ότι γενικά είσαι τελείως στεγνός και εάν δεν έχεις μυική μάζα φαίνεσαι σαν ξερακιανός.Απαντήστε οποίος/α θέλει πως προτιμάτε τους αντρες με κοιλιά ή με κοιλιακούς;