Νέα

Κοιλιτσα ή όχι στους άντρες; Απαντήστε παρακαλώ όποιος θέλει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aggelos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άντρες με κοιλιά;

• Ναι

Ψήφοι: 36 42,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 37 44,0%
  • Αδιαφορο

Ψήφοι: 12 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    84

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.407
Πόντοι
27.261
Μολις διαβασε οτι στη jo αρεσουν οι κοιλιες ,όρμηξε.
αυτη η ατακα της ηταν μοιραια νομιζω.
πρεπει να μην προλαβαινει να απανταει στα μηνυματα που της σκανε ινμποξ κατα ριπας.

Lancelot69

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
844
Πόντοι
81

Συνημμένα

• images.jpeg
    images.jpeg
    12,9 KB · Εμφανίσεις: 93

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.457
Απαντήστε οποίος/α θέλει πως προτιμάτε τους αντρες με κοιλιά ή με κοιλιακούς;
Εμένα μου αρέσουν σώματα τύπου κωστοπουλου που αν κι 70 πάρα κρατιέται, με πλάτες κι ωραια πόδια. Δεν μου αρέσουν μπυροκοιλιες χλεχλεδες αγυμναστοθ, ίσως αδύνατοι. Αλλά δεν χαλθεμαι και με τους χοντρους. Καλύτερα χοντρός πάρα αδύνατος χλεχλες, με την καμία όμως.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.111
Γιατί με ρωτάτε τα ιδια κ τα ίδια απορώ.. νσι ρε σεις στη προσωπική μου ζωή έχω φετίχ με κιλά σε άντρα,στην επαγγελματική μου έχω όλα τα στυλ ανδρών σχεδόν. Μη λέμε τα ίδια μερσι
Δλδ εσύ Ιωάννα σε έναν τέτοιο θα εριχνες χυλοπιτα αν σου την επεφτε ??? Μααααλιστααα...

Δλδ εσύ Ιωάννα σε έναν τέτοιο θα εριχνες χυλοπιτα αν σου την επεφτε ??? Μααααλιστααα...

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.111
αυτη η ατακα της ηταν μοιραια νομιζω.
πρεπει να μην προλαβαινει να απανταει στα μηνυματα που της σκανε ινμποξ κατα ριπας.
Την μαμησα,αστα χαχαχαχ !!πάω νάνι τώρα...?

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.457
Εμένα μου αρέσουν σώματα τύπου κωστοπουλου που αν κι 70 πάρα κρατιέται, με πλάτες κι ωραια πόδια. Δεν μου αρέσουν μπυροκοιλιες χλεχλεδες αγυμναστοθ, ίσως αδύνατοι. Αλλά δεν χαλθεμαι και με τους χοντρους. Καλύτερα χοντρός πάρα αδύνατος χλεχλες, με την καμία όμως.
Το καλύτερο σώμα το έχει ένα μέλος εδώ γύρω στα 50 που πατάει καταει παραααα πολλουςςςς μικρούς, για την πλάκα, βασικά δεν συγκρίνεται και του έχω πει πολλές φορές ότι.. Γιατί πλερωνει βίζιτες. Αλλά είναι καλό άτομο. Για μένα φυσικά και δεν παίζει ρόλο η ηλικία, τι να το κάνεις το 25 χρόνο για σας που σας αρέσουν οι μικροί, όταν 50 ετών τα, σπάει, και φετες και φάτσα. Νταξ καμία, απολύτως σύγκριση. Επίσης, όσο ωραίο σώμα και να χει αν είναι σκατο φάτσα μπουλόν, όμως αν έχει φάτσα, ας είναι και χοντρούλης.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.111
Έτσι,καλύτερα χοντρούλης ,καληνύχτα κορίτσι ..

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
χαζο ερωτημα αν κανεις την ιδια ερωτηση θα παρεις την απαντηση που θες

ΓΥΝΑΙΚΕΣ με κοιλιά;​

Stories

Νέο!