Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.111
Θα μ αντέξεις μηνα;!Είμαι γκρινιάραΔεν εχεις ζησει κανενα μηνα μαζι μου, γι αυτο τα λες αυτα
Θα μ αντέξεις μηνα;!Είμαι γκρινιάραΔεν εχεις ζησει κανενα μηνα μαζι μου, γι αυτο τα λες αυτα
Δεν θα εισαιΘα μ αντέξεις μηνα;!Είμαι γκρινιάρα
Άλεξ δεν είμαι σε φάση για έρωτες και είσαι επικίνδυνος...?Δεν θα εισαι
Κατι διαισθανεσαι που σου λεει να μεινεις μακρια ε?Άλεξ δεν είμαι σε φάση για έρωτες και είσαι επικίνδυνος...?
Η κοιλιά ειναι αρχοντιάΚαι άξεστος και χωρίς κοιλιά που πας Χριστιανε μου ?
η κοιλια σου μαλλον πιμποδικηγορε ?Κατι διαισθανεσαι που σου λεει να μεινεις μακρια ε?
Η κοιλιά ειναι αρχοντιά
Μολις διαβασε οτι στη jo αρεσουν οι κοιλιες ,όρμηξε.η κοιλια σου μαλλον πιμποδικηγορε ?
αυτη η ατακα της ηταν μοιραια νομιζω.Μολις διαβασε οτι στη jo αρεσουν οι κοιλιες ,όρμηξε.
Δλδ εσύ Ιωάννα σε έναν τέτοιο θα εριχνες χυλοπιτα αν σου την επεφτε ??? Μααααλιστααα...Εγώ το λέω άλλοι δεν με πιστεύουν...!Και η λίγη τρίχα επίσης
Εγώ το λέω άλλοι δεν με πιστεύουν...!Και η λίγη τρίχα επίσης
Εμένα μου αρέσουν σώματα τύπου κωστοπουλου που αν κι 70 πάρα κρατιέται, με πλάτες κι ωραια πόδια. Δεν μου αρέσουν μπυροκοιλιες χλεχλεδες αγυμναστοθ, ίσως αδύνατοι. Αλλά δεν χαλθεμαι και με τους χοντρους. Καλύτερα χοντρός πάρα αδύνατος χλεχλες, με την καμία όμως.Απαντήστε οποίος/α θέλει πως προτιμάτε τους αντρες με κοιλιά ή με κοιλιακούς;
Δλδ εσύ Ιωάννα σε έναν τέτοιο θα εριχνες χυλοπιτα αν σου την επεφτε ??? Μααααλιστααα...
Δλδ εσύ Ιωάννα σε έναν τέτοιο θα εριχνες χυλοπιτα αν σου την επεφτε ??? Μααααλιστααα...
Την μαμησα,αστα χαχαχαχ !!πάω νάνι τώρα...?αυτη η ατακα της ηταν μοιραια νομιζω.
πρεπει να μην προλαβαινει να απανταει στα μηνυματα που της σκανε ινμποξ κατα ριπας.
Το καλύτερο σώμα το έχει ένα μέλος εδώ γύρω στα 50 που πατάει καταει παραααα πολλουςςςς μικρούς, για την πλάκα, βασικά δεν συγκρίνεται και του έχω πει πολλές φορές ότι.. Γιατί πλερωνει βίζιτες. Αλλά είναι καλό άτομο. Για μένα φυσικά και δεν παίζει ρόλο η ηλικία, τι να το κάνεις το 25 χρόνο για σας που σας αρέσουν οι μικροί, όταν 50 ετών τα, σπάει, και φετες και φάτσα. Νταξ καμία, απολύτως σύγκριση. Επίσης, όσο ωραίο σώμα και να χει αν είναι σκατο φάτσα μπουλόν, όμως αν έχει φάτσα, ας είναι και χοντρούλης.Εμένα μου αρέσουν σώματα τύπου κωστοπουλου που αν κι 70 πάρα κρατιέται, με πλάτες κι ωραια πόδια. Δεν μου αρέσουν μπυροκοιλιες χλεχλεδες αγυμναστοθ, ίσως αδύνατοι. Αλλά δεν χαλθεμαι και με τους χοντρους. Καλύτερα χοντρός πάρα αδύνατος χλεχλες, με την καμία όμως.
Έτσι,καλύτερα χοντρούλης ,καληνύχτα κορίτσι ..Εμένα μου αρέσουν σώματα τύπου κωστοπουλου που αν κι 70 πάρα κρατιέται, με πλάτες κι ωραια πόδια. Δεν μου αρέσουν μπυροκοιλιες χλεχλεδες αγυμναστοθ, ίσως αδύνατοι. Αλλά δεν χαλθεμαι και με τους χοντρους. Καλύτερα χοντρός πάρα αδύνατος χλεχλες, με την καμία όμως.
Καληνύχτα Joanna!Έτσι,καλύτερα χοντρούλης ,καληνύχτα κορίτσι ..
Εσυ Ελενα εμπαινες στα παιδια ???Καληνύχτα Joanna!
Ναι ρεΕσυ Ελενα εμπαινες στα παιδια ???