Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.117
Δε πολύ πήρα χαμπάρι είχα δουλειές ρε συ τρελό τρέξιμο !Πως ενιωσες εσυ με το βόμβο των ραφαλ το μεσημέρι;
( Αλήθεια πε)
Δε πολύ πήρα χαμπάρι είχα δουλειές ρε συ τρελό τρέξιμο !Πως ενιωσες εσυ με το βόμβο των ραφαλ το μεσημέρι;
( Αλήθεια πε)
Τι δουλειες;Δε πολύ πήρα χαμπάρι είχα δουλειές ρε συ τρελό τρέξιμο !
Απ όλα είχα χαχαχαχχα!!Τι δουλειες;
Με τριχωτή κοιλιά;
ειναι φιτ ο πιμποδικηγορος ?Μην παίρνεις όρκο...?
Δεν τον έχω δει...?ειναι φιτ ο πιμποδικηγορος ?
ποτε γινανε φιτ οι ελληνες... πριν η' μετα την καραντινα ?Δε νομιζω. Οι ελληνες ειναι φιτ.
Ο αλεξουκος ειναι εξαίρεση
Για ποσα κιλα δλδ μιλας?Παιδιά αν και η κανονική εργασία μου είναι προπονητρια,αρα υποτίθεται θα γούσταρα κοιλιακούς κλπ, από 17χρ που θυμάμαι τον εαυτό μου, με καυλωνε η κοιλιά...Όχι απλα κοιλίτσα...και λίγη τρίχα στον άνδρα...και ύψος..1,80 και πάνω.. Με απόλυτη ειλικρίνεια ότι σας έγραψα!Είναι το φετίχ μου να έχει κιλά ο άνδρας στην προσωπική ζωή μου.
Όσον αφορά πελάτες, όπως και να ειναι εμφανισιακά ο άλλος δεν με πολυνοιαζει ,αρκεί να είναι ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΟΣ και ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ
ε τοτε γιατι σε σαλιαριζει ?Δεν τον έχω δει...?
1,80 ύψος μέχρι 2,00μ και κιλά...90..100..Άντε και λίγο παραπάνω...?Για ποσα κιλα δλδ μιλας?
Πολυ μπαμπατσικο τον θες??
Εχουμε φιτ αρχηγοποτε γινανε φιτ οι ελληνες... πριν η' μετα την καραντινα ?
θελει να εχει τις ξαπλες της η κοπελα ρε παιδι μου, τι το πολυψαχουλευεις και εσυ τωρα?Για ποσα κιλα δλδ μιλας?
Πολυ μπαμπατσικο τον θες??
Δλδ τον θες τουμπανο.1,80 ύψος μέχρι 2,00μ και κιλά...90..100..Άντε και λίγο παραπάνω...?
γκομενο εχουμεΕχουμεφιταρχηγο
Ω ρε τι πάθαμέ1,80 ύψος μέχρι 2,00μ και κιλά...90..100..Άντε και λίγο παραπάνω...?
Έλα ντε και είμαι αδύνατη για τα γούστα του,είπε θα με πάρει 1 μήνα μαζι του να με ταΐζει, λες όταν παχυνω να με φάει όπως η κακια μάγισσα στο παραμύθι τα παιδακια;!ε τοτε γιατι σε σαλιαριζει ?
απλος και λαϊκος καλησπερακιας ο πιμποδικηγορος.Έλα ντε και είμαι αδύνατη για τα γούστα του,είπε θα με πάρει 1 μήνα μαζι του να με ταΐζει, λες όταν παχυνω να με φάει όπως η κακια μάγισσα στο παραμύθι τα παιδακια;!
ελπιζω να μη σε φαει οπως η κακια μαγισα στα παραμυθια,ειναι κριμα να φαει μια τοσο γλυκια,θα του πω μη την φας κριμα ειναι.Έλα ντε και είμαι αδύνατη για τα γούστα του,είπε θα με πάρει 1 μήνα μαζι του να με ταΐζει, λες όταν παχυνω να με φάει όπως η κακια μάγισσα στο παραμύθι τα παιδακια;!
Μετά ξύπνησες.......Κοίτα δεν παίρνω όρκο αλλά μπορεί και να ζηλεύει..?,ω ρε τι εχω ν ακούσω όταν μπει ???
Ετοιμάσου σου έβγαλα κάρτα εργασίας για την Βρεττανία αορίστου χρόνουΠες του το εσύ όταν μπει, εγώ θα λείπω ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!