Νέα

Κοιλιτσα ή όχι στους άντρες; Απαντήστε παρακαλώ όποιος θέλει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aggelos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άντρες με κοιλιά;

• Ναι

Ψήφοι: 36 42,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 37 44,0%
  • Αδιαφορο

Ψήφοι: 12 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    84

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Κοίτα δεν παίρνω όρκο αλλά μπορεί και να ζηλεύει..?,ω ρε τι εχω ν ακούσω όταν μπει ???
δε ειναι καλο πραγμα η ζηλεια,πες του να την ελατωσει ανεβαζει τη πιεση χαχα,μη στα πριξει κιολας οταν μπει κριμα ειναι σε μια γλυκουλα οπως εσενα.

Artemis♥️

Call-Girl
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
37.856
Από μικρή μου άρεσαν τα σώματα των αθλητών ράγκμπι και πόλο ....μου αρέσουν τα γεροδεμένα αντρικά σώματα με πλαταρα, ποδαρες , στήθος , μεγάλα χέρια κ ελαφρως κοιλίτσα ...δεν με καβλωνουν οι στεγνοί κ οι κοιλιακοί ... Κοντά στα γούστα μου είναι τα σώματα των powerlifters ❤️

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
169.422
Πες του το εσύ όταν μπει, εγώ θα λείπω ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
δε ειναι καλο πραγμα η ζηλεια,πες του να την ελατωσει ανεβαζει τη πιεση χαχα,μη στα πριξει κιολας οταν μπει κριμα ειναι σε μια γλυκουλα οπως εσενα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.399
Πόντοι
6.256
αυτη η ατακα της ηταν μοιραια νομιζω.
πρεπει να μην προλαβαινει να απανταει στα μηνυματα που της σκανε ινμποξ κατα ριπας.
Δε νομιζω. Οι ελληνες ειναι φιτ.
Ο αλεξουκος ειναι εξαίρεση

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.239
Πόντοι
481
Να συμπεράνουμε λοιπόν πως τις γυναίκες που απάντησαν εδώ τις ελκύει το πρότυπο του μπαμπά τους μάλλον -- κατανοητό.

Βεβαια έχουν ένα δίκιο πως ο αντρας-ναρκισσος με τους μυωνες του που περνά πιο πολυ χρόνο μπροστα στον καθρεφτη απ'οτι αυτες δεν είναι το πρότυπο του αντρα - εδω συμφωνούμε.
Επίσης πολλες γυναικες μου έχουν πει πως τους αρεσει ο ογκος στον αντρα, οχι πατσές, αλλά γεματο σωμα και ψηλός, ειδικά όσες είναι λίγο κοντουλες.
Συχνα οι γυναίκες βρισκουν ερεθιστικό το χιούμορ και την ευστροφία. Και τους αρέσει ο αντρας να ειναι αποφασιστικός, οχι θρασύς, αλλά να έχει αυτοπεποίθηση.
Αν θυμηθω περιστατικα απο την προσωπικη μου ζωη πάντως οι γυναίκες δεν θελουν τον αντρα άτριχο - εδώ οι προτιμησεις συγκλινουν σε πολυ μεγαλο ποσοστό.

Μην αισθανόμαστε εμεις οι αντρες μειονεκτικά. Καποιοι απο μας ειναι πιο τυχεροι από τη φυση.
Να δουλέψουμε τα μειονεκτήματά μας και να αναδείξουμε τα προσόντα μας.

Σε ενα πράγμα όμως δεν αντιστέκεται καμμία γυναίκα, στη δύναμη του χαρακτήρα ενός άντρα.
Αυτός που στα δύσκολα είναι βράχος και δεν διαπραγματεύεται τις κοκκινες γραμμες του για καμμιά "πριγκίπισσα"
Χτίστε λοιπόν τον χαρακτήρα σας όσο και το σωμα σας.
Ανοίξτε και κανα βιβλίο, οχι μονο bou.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom