Νέα

Κοιλιτσα ή όχι στους άντρες; Απαντήστε παρακαλώ όποιος θέλει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Aggelos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άντρες με κοιλιά;

• Ναι

Ψήφοι: 36 42,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 37 44,0%
  • Αδιαφορο

Ψήφοι: 12 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    84

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.457
Αρα εσένα σου αρεσουν τετοιου στυλ αντρες ? Πες μας ένα celebrity crush σου...
Μου αρέσει σαν σεξυ γενική εικόνα ο Sebastian Koch. Άπαιχτος στο κι ο Θεός αγαπάει το χαβιαρη, του Σμαραγδη, αλλά και σε όποια ταινία τον έχω δει. Κάτσε μήπως θυμηθώ. Επίσης βρίσκω σεξυ τον Μαρινακη που ναι χοντρός, ιδίως αφότου έγραψε το Εξαψη, πολύ γλυκό! Ελπίζω μη βάλει καμία βομπα να με καθαρίσει. Κι επίσης ο Τζιγγερ που λέτε κι εσείς, είναι πάρα πολύ σεξυ, από αυτούς που ξέρετε δηλ. Ελπίζω πάλι μη μου βάλουν βομπα, απλά το λέω για εμφάνιση, καλοπροαιρετα. Θεωρώ εγώ. Βρίσκω εξαιρετικά σεξυ τον Ricky Martin αν και γκευ. Κι επίσης ναι θα μπορούσα να ερωτευτώ κάργα κάποιον σαν τον Alejandro Fernandez. Έπαθα κοκομπλοκο στο τραγούδι, θεός, θεατρική παρουσία, άριστη φωνή, μπορεί άνετα και τενόρος, ίσως, μάλλον η ωραιότερη ανδρική φωνή που έχω ακούσει ever, τα πάντα όλα. Hoy tengo ganas ti (Hoy tengo ganas de ti)

Τελευταία τροποποίηση:

Lancelot69

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
844
Πόντοι
81
Μου αρέσει σαν σεξυ γενική εικόνα ο Sebastian Koch. Κάτσε μήπως θυμηθώ. Επίσης βρίσκω σεξυ τον Μαρινακη που ναι χοντρός. Βρίσκω εξαιρετικά σεξυ τον Ricky Martin αν και γκευ. Κι επίσης ναι θα μπορούσα να ερωτευτώ κάργα κάποιον σαν τον Alejandro Fernandez.

Lancelot69

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
844
Πόντοι
81
Φυσικά Αργυρός ρε
Τελος θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι που γενικά έχω απορία για τις σεξεργατριες... Αν θες βέβαια απαντάς... Σου έχει τυχει ποτε να θες κάποιον είτε λίγο είτε πολύ και αυτός να μην σε θέλει και να μην προχωρησει κάτι μεταξύ σας μόνο και μόνο λόγο της δουλειάς σου ??? Δηλαδή η δουλειά των σεξεργατριων στέκεται πολλές φορές εμπόδιο στην προσωπικη τους ζωή ???

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δλδ εσύ Ιωάννα σε έναν τέτοιο θα εριχνες χυλοπιτα αν σου την επεφτε ??? Μααααλιστααα...
Mονον εγώ και ο Αθηναίος είμαστε σε αυτό το στυλ. Και για τον Αθηναίο ήδη έχει δηλώσει πως δεν την φτιάχνει. Είναι κομματάκι "στεγνός". Μέχρι και τα χάπια καλίου απαίτησε να κόψει, μπας και γίνει τίποτα.:confused:

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.457
Τελος θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι που γενικά έχω απορία για τις σεξεργατριες... Αν θες βέβαια απαντάς... Σου έχει τυχει ποτε να θες κάποιον είτε λίγο είτε πολύ και αυτός να μην σε θέλει και να μην προχωρησει κάτι μεταξύ σας μόνο και μόνο λόγο της δουλειάς σου ??? Δηλαδή η δουλειά των σεξεργατριων στέκεται πολλές φορές εμπόδιο στην προσωπικη τους ζωή ???
Ναι, πολλές φορές, but I guess he was not meant for me, I do not like people who fear.

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
15.457
Εσύ Γεροσκουρα έχεις ωραία φάτσα και σεξυ, και ψηλός.
πάντως τίς πιο ωραίες γυναίκες τις έχει πάρει και το έχω δει, ο Γεροσκούρας εδώ, ένα άλλο παλιό μέλος από τα πιο έγκυρα και ουάου που υπήρχαν τότε, κι ένας φίλος μου γιατρός ωραίος.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Παιδιά αν και η κανονική εργασία μου είναι προπονητρια,αρα υποτίθεται θα γούσταρα κοιλιακούς κλπ, από 17χρ που θυμάμαι τον εαυτό μου, με καυλωνε η κοιλιά...Όχι απλα κοιλίτσα...και λίγη τρίχα στον άνδρα...και ύψος..1,80 και πάνω.. Με απόλυτη ειλικρίνεια ότι σας έγραψα!Είναι το φετίχ μου να έχει κιλά ο άνδρας στην προσωπική ζωή μου.
Όσον αφορά πελάτες, όπως και να ειναι εμφανισιακά ο άλλος δεν με πολυνοιαζει ,αρκεί να είναι ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΟΣ και ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ
καλα κανεις και σαρεσουν οι ευσωμοι και γω 1.80 ειμαι και δεμενος οχι λαπας και εχω λιγη κοιλια με μερικες τριχες οχι και παρα πολλες.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Απαντήστε οποίος/α θέλει πως προτιμάτε τους αντρες με κοιλιά ή με κοιλιακούς;
Για μενα ειναι καλο οι αλλοι αντρες να εχουν κοιλια και να ειναι αγυμναστοι.

Ετσι αυξανονται οι πιθανοτητες να ειμαι εγω αυτος που θα προσελκυσει τα βλεμματα της βυζαρους μουναρας......

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.117

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013