Lancelot69
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Like
- 844
- Πόντοι
- 81
Αρα εσένα σου αρεσουν τετοιου στυλ αντρες ? Πες μας ένα celebrity crush σου...Ναι ρε
Αρα εσένα σου αρεσουν τετοιου στυλ αντρες ? Πες μας ένα celebrity crush σου...Ναι ρε
Μου αρέσει σαν σεξυ γενική εικόνα ο Sebastian Koch. Άπαιχτος στο κι ο Θεός αγαπάει το χαβιαρη, του Σμαραγδη, αλλά και σε όποια ταινία τον έχω δει. Κάτσε μήπως θυμηθώ. Επίσης βρίσκω σεξυ τον Μαρινακη που ναι χοντρός, ιδίως αφότου έγραψε το Εξαψη, πολύ γλυκό! Ελπίζω μη βάλει καμία βομπα να με καθαρίσει. Κι επίσης ο Τζιγγερ που λέτε κι εσείς, είναι πάρα πολύ σεξυ, από αυτούς που ξέρετε δηλ. Ελπίζω πάλι μη μου βάλουν βομπα, απλά το λέω για εμφάνιση, καλοπροαιρετα. Θεωρώ εγώ. Βρίσκω εξαιρετικά σεξυ τον Ricky Martin αν και γκευ. Κι επίσης ναι θα μπορούσα να ερωτευτώ κάργα κάποιον σαν τον Alejandro Fernandez. Έπαθα κοκομπλοκο στο τραγούδι, θεός, θεατρική παρουσία, άριστη φωνή, μπορεί άνετα και τενόρος, ίσως, μάλλον η ωραιότερη ανδρική φωνή που έχω ακούσει ever, τα πάντα όλα. Hoy tengo ganas ti (Hoy tengo ganas de ti)Αρα εσένα σου αρεσουν τετοιου στυλ αντρες ? Πες μας ένα celebrity crush σου...
ευχαριστωΈτσι,καλύτερα χοντρούλης ,καληνύχτα κορίτσι ..
φχαριστω κτσκοΚαληνύχτα Joanna!
Μου αρέσει σαν σεξυ γενική εικόνα ο Sebastian Koch. Κάτσε μήπως θυμηθώ. Επίσης βρίσκω σεξυ τον Μαρινακη που ναι χοντρός. Βρίσκω εξαιρετικά σεξυ τον Ricky Martin αν και γκευ. Κι επίσης ναι θα μπορούσα να ερωτευτώ κάργα κάποιον σαν τον Alejandro Fernandez.
Φυσικά Αργυρός ρε. Είναι σεξυ κι ωραίος.Βασαλο η αργυρο ? Εδώ σε θέλω...
Τελος θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι που γενικά έχω απορία για τις σεξεργατριες... Αν θες βέβαια απαντάς... Σου έχει τυχει ποτε να θες κάποιον είτε λίγο είτε πολύ και αυτός να μην σε θέλει και να μην προχωρησει κάτι μεταξύ σας μόνο και μόνο λόγο της δουλειάς σου ??? Δηλαδή η δουλειά των σεξεργατριων στέκεται πολλές φορές εμπόδιο στην προσωπικη τους ζωή ???Φυσικά Αργυρός ρε
χριστοδουλοπουλοςΦυσικά Αργυρός ρε
Mονον εγώ και ο Αθηναίος είμαστε σε αυτό το στυλ. Και για τον Αθηναίο ήδη έχει δηλώσει πως δεν την φτιάχνει. Είναι κομματάκι "στεγνός". Μέχρι και τα χάπια καλίου απαίτησε να κόψει, μπας και γίνει τίποτα.Δλδ εσύ Ιωάννα σε έναν τέτοιο θα εριχνες χυλοπιτα αν σου την επεφτε ??? Μααααλιστααα...
Ναι, πολλές φορές, but I guess he was not meant for me, I do not like people who fear.Τελος θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι που γενικά έχω απορία για τις σεξεργατριες... Αν θες βέβαια απαντάς... Σου έχει τυχει ποτε να θες κάποιον είτε λίγο είτε πολύ και αυτός να μην σε θέλει και να μην προχωρησει κάτι μεταξύ σας μόνο και μόνο λόγο της δουλειάς σου ??? Δηλαδή η δουλειά των σεξεργατριων στέκεται πολλές φορές εμπόδιο στην προσωπικη τους ζωή ???
Εσύ Γεροσκουρα έχεις ωραία φάτσα και σεξυ, και ψηλός.χριστοδουλοπουλος
πάντως τίς πιο ωραίες γυναίκες τις έχει πάρει και το έχω δει, ο Γεροσκούρας εδώ, ένα άλλο παλιό μέλος από τα πιο έγκυρα και ουάου που υπήρχαν τότε, κι ένας φίλος μου γιατρός ωραίος.Εσύ Γεροσκουρα έχεις ωραία φάτσα και σεξυ, και ψηλός.
καλα κανεις και σαρεσουν οι ευσωμοι και γω 1.80 ειμαι και δεμενος οχι λαπας και εχω λιγη κοιλια με μερικες τριχες οχι και παρα πολλες.Παιδιά αν και η κανονική εργασία μου είναι προπονητρια,αρα υποτίθεται θα γούσταρα κοιλιακούς κλπ, από 17χρ που θυμάμαι τον εαυτό μου, με καυλωνε η κοιλιά...Όχι απλα κοιλίτσα...και λίγη τρίχα στον άνδρα...και ύψος..1,80 και πάνω.. Με απόλυτη ειλικρίνεια ότι σας έγραψα!Είναι το φετίχ μου να έχει κιλά ο άνδρας στην προσωπική ζωή μου.
Όσον αφορά πελάτες, όπως και να ειναι εμφανισιακά ο άλλος δεν με πολυνοιαζει ,αρκεί να είναι ΠΕΝΤΑΚΆΘΑΡΟΣ και ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ
Για μενα ειναι καλο οι αλλοι αντρες να εχουν κοιλια και να ειναι αγυμναστοι.Απαντήστε οποίος/α θέλει πως προτιμάτε τους αντρες με κοιλιά ή με κοιλιακούς;
Αχ,σταματα θα σ ερωτευτώ!?καλα κανεις και σαρεσουν οι ευσωμοι και γω 1.80 ειμαι και δεμενος οχι λαπας και εχω λιγη κοιλια με μερικες τριχες οχι και παρα πολλες.
ηρθαΤασσοοοοο !!!
@TASSOS karipidis
τι κανεις εδω μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη παλι ερωτες ψαχνεις ??Αχ,σταματα θα σ ερωτευτώ!?
Μα είναι ψηλός και τριχωτός?ηρθα
τι κανεις εδω μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη παλι ερωτες ψαχνεις ??
ποση την εχει να των ρωτησεις εννοειτε στο οριζοντιοΜα είναι ψηλός και τριχωτός?
σε ευχαριστω γλυκουλα.Αχ,σταματα θα σ ερωτευτώ!?
χαχα μην εισαι σκληρος με τη κοπελα,ειναι ρομαντικη.ηρθα
τι κανεις εδω μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη παλι ερωτες ψαχνεις ??