Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.096
- Πόντοι
- 6.796
Και εσυ βρε πικραμενε το ξεχωρισες ε ?? ΒΡΕ ΕΝΑσ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
Και εσυ βρε πικραμενε το ξεχωρισες ε ?? ΒΡΕ ΕΝΑσ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
Σε ποναει να τρως ηττα απο γυναικα ε ? Σε βαραγε η μαμα σου μικρο ?Άντε να κάνεις διάλογο μετά. Σε ποιον να μιλήσω ρεεεεεε; Στον νταβά; Και τι να πω; Πόσο κούκλα είναι και πόσο έξυπνη και μορφωμένη είναι; Διάλογος με τον νταβά; Έλα μουνί στον τόπο σου.... Δεν υπάρχει σωτηρία. Για τυπους σαν και εσενα οχι
Άντε να κάνεις διάλογο μετά. Σε ποιον να μιλήσω ρεεεεεε; Στον νταβά; Και τι να πω; Πόσο κούκλα είναι και πόσο έξυπνη και μορφωμένη είναι; Διάλογος με τον νταβά; Έλα μουνί στον τόπο σου.... Δεν υπάρχει σωτηρία.
Αυτο κατι μου θυμιζει απο τις κολοτουμπες του τσιπροκαμμενου !!Eίπα να κάνω και εγώ μια πλάκα ότι η Χατζή δεν είναι γυναίκα και τσιμπίσατε ρε όργια! Κουφάλες μέχρι και την πούτσα θα κόψετε για την γκόμενα!
Eίπα να κάνω και εγώ μια πλάκα ότι η Χατζή δεν είναι γυναίκα και τσιμπίσατε ρε όργια! Κουφάλες μέχρι και την πούτσα θα κόψετε για την γκόμενα!
Αντε ρε τύπε και λέω αυτος δε πήρε τα χάπια του... μπας σε καλό σου
Eίπα να κάνω και εγώ μια πλάκα ότι η Χατζή δεν είναι γυναίκα και τσιμπίσατε ρε όργια! Κουφάλες μέχρι και την πούτσα θα κόψετε για την γκόμενα!
Επικινδυνο αυτοΡε θα πεθάνω στα γέλια και θα με βρουν πεθαμένο με το λαπτοπ ανοιχτό στο bou!
think2, επισκέψου πάντως έναν ειδικό, καλό θα σου κάνει.
Πλάκες ΔΕΝ κάνουν βλαστημώντας τα Θεία (δεν είμαι θρησκόληπτος να ξέρεις) είτε προσβάλοντας τις ΟΠΟΙΕΣ κοπέλες του χώρου, καθόσον εκτελούν ένα λειτούργημα κατ' εμέ. Εδώ και 20+ χρόνια ΚΑΜΜΙΑ τους δεν μου την έπεσε, εγώ πήγαινα, πάω και θα πάω γυρεύοντας μαζί τους. Η δουλειά τους είναι να μας αδειάζουν την τσέπη με όποιον τρόπο μπορούν.
Άσε μας να ονειρευόμαστε ο,τι μας κατέβει! Δεν χρειαζεται να ονειρευεσαι οτι ειμαι γυναικα.. ΕΙΜΑΙ ...Και οταν βρεθουμε ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ , θα καταλαβεις περισσοτερα απο οσα μπορεις εδω !! Οπως το καταλαβαν αλλοι , που τους κανω καθε βδομαδα μεχρι και ψυχοθεραπεια την οποια να τονισω την αξιζουν και με το παραπανω
Άλλος με τα κόμματα άλλος με τις ομάδες, τώρα νέα αρρώστια! Τα μπούτια σου Ελενα!
Ρε θα πεθάνω στα γέλια και θα με βρουν πεθαμένο με το λαπτοπ ανοιχτό στο bou!
Ελα νανι τωραΡε αλήθεια θα με σκοτώνατε για την γκόμενα!!!!!!!!!