ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
απο καπου θα την βρεις την ανεξαρτητη απο φιλο απο σαιτ που θα μαθεις τα καλυτερα
Ειμαι εδω,μαζι σας,ετοιμη να απαντησω στις ερωτησεις σας..
Επειδή παίζεις με τα λεφτά καλύτερα να το λες, μόνο να κερδίσεις έχει...Το θέμα ειναι έστω με αυτο το τρόπο.. που το ζητούμενο ειναι να παιρνάς καλά με κάποια.. θεωρείται αντιδεολογικό να εκμαιεύσεις έστω μη εσκεμμένα καλες υπηρεσίες-συμπεριφορά απο μια εκδιδόμενη αναφέρωντας οτι εισαι μέλος του Bou? Ή θα πρέπει να αφήνεις την επαγγελματία να κάνει οτι κάνει σε όλους χωρίς να προσπαθεί να σε "κερδίσει"..?!?! Τίθεται ας πούμε θέμα "δεοντολογίας" μελών του site?
Για εμενα ο σωστος επαγγελματιας γνωριζει τις δυναμεις του και κανονιζει τα ραντεβου του ετσι ωστε να μπορει να αποδωσει το 100% των δυνατοτητων του. εαν παρ'ελπιδα κατι παει στραβα κατα πρωτων ακυρωνει εγκαιρα και κατα δευτερον φροντιζει να απωζημειωσει τον πελατη για την μη πραγματοποιηση του ραντεβουτζενη αν δεις οτι εισαι κουρασμενη απο τα ραντεβου ακυρωνεις ραντεβου ωστε να μην πας σε πελατη και δεν περασει καλα
Επειδή παίζεις με τα λεφτά καλύτερα να το λες, μόνο να κερδίσεις έχει...
Μηπως η καθε επαγγελματιας λεει αυτο που θελεις να ακουσεις;;;;Κοίτα έχω καταλάβει μερικές φορές οτι κέρδισα οταν το ανέφερα αλλά οχι 100% δηλαδη μπορει να μου φάνηκε απλά.. μια φορά και μονο μου έχει πει ανεξάρτητη CG να γράψω κριτική του ραντεβού, κι άν θέλω ειπε δε το απαίτησε προφανώς.. εκπτωσάκιας-προμότορας δεν έχω γίνει εκμεταλλευόμενος τη παρουσία μου στο Site ένα το κρατούμενο..
Απο κει κ ύστερα το θέμα ειναι: η αναφορά-κριτική του ραντεβού είναι αντικειμενική-αμερόλυπτη? Tο μέλος που είχα τον διάλογο σήμερα εχει δίκιο οταν λέει "ουδέποτε αναφέρω οτι ειμαι μέλος κ οτι γράφω κριτικές για να εκμαιεύσω ιδιαίτερη περιποίηση" ειναι ιδέα του οτι συμβαίνει? Οι επαγγελματίες λένε οτι δεν επηρεάζονται πάντως..
ΑψογηΚαλησπερα σε ολους, εγώ πιστεύω όταν κάνεις μια δουλειά όποια και αν είναι αυτή η δουλειά πάνω από όλα πρέπει να σου αρέσει για να την κάνεις και καλά.
Εγώ από τι στιγμή που αποφάσισα να ασχολούμαι με αυτό το επάγγελμα είπα θα δώσω ότι καλύτερο έχω ο άνθρωπος που με επιλέγει πρέπει να περάσει καλά οπότε ανεξάρτητος αν είναι από το σάιτ η από κάποια αγγελία λεμε η συμπεριφορά μου είναι ίδια ουδέποτε ρωτώ αν γράψει η πως είναι γραμμένος στο σάιτ, ούτε λέω γράψε κάτι πότε. Όποιος ξέρει να εκτιμήσει της υπηρεσίες μου αν θέλει το μοιράζεται αυτά από μένα καλό βράδυ.
Καλησπερα στην ομηγυρη
Στο ενδιαφερον αυτο θεμα , θα μου επιτρεψετε να καταθεσω την ταπεινη μου αποψη , σαν επαγγελματιας του χωρου
ΟΧΙ ... Η κοπελλα που εχετε κλεισει ραντεβου δεν πρεπει να ξερει τι , που , και ποιος .. Το μονο που πρεπει να ξερει ειναι, οτι απεναντι της εχει εναν ΑΝΘΡΩΠΟ , που εχει αναγκη απο γυναικεια συντροφια , και αναλογως να συμπεριφερθει παντα με γνωμονα τον ανθρωπο και μετα το σεξ . ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ !
Στο τελος του ραντεβου δε , μπορει να πει αν θελει ο πελατης ποιος ειναι . Και αν η κοπελλα εχει χαρακτηρα και ευπρεπεια , να συζητησει μαζι του λεπτομερειες επ αυτου . Πχ Αν ειναι απο το bou η απο οπουδηποτε αλλου...
Αυτα τα ολιγα απο εμενα . Σας αφηνω στην ωραια συζητηση σας ;) ;)
Ισως καποια στιγμη διασταυρωθουμε ...respect, τα είπες όλα κούκλα,συμφωνώ απόλυτα .....ατυχως δεν σε εχω γνωρίσει
Οχι δεν θα επηρεαστω . Τουλαχιστον εγω !Συμφωνώ 'Ελενα στη τοποθέτηση σου, αλλα αν κάποιος σου αναφέρει οτι ειναι μέλος, έτσι απλά γιατι του ήρθε.. θα επηρεαστείς?
Γιατι η κουβέντα που έγινε αφορμή για αυτό το θρέντ ήταν.. αν κάποιος πεί στο ξεκίνημα του ραντεβού οτι είναι μέλος του σαιτ.. η αναφορά κριτικής μετά δε μπορεί να είναι αντικειμενική υποτίθεται.. Ευχαριστώ που απάντησες!