Trapshooter
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 9.883
- Πόντοι
- 1.336
Επίσης γκιουζέλ γιαβρί .... θα παραστρατήσω για παρτυ σουΙσως καποια στιγμη διασταυρωθουμε ...
Καλο ξημερωμα να εχεις
Επίσης γκιουζέλ γιαβρί .... θα παραστρατήσω για παρτυ σουΙσως καποια στιγμη διασταυρωθουμε ...
Καλο ξημερωμα να εχεις
Ο καθενας εχει την αποψη του αγαπητε !κ. Χατζή, όπως ήδη γνωρίζετε λειτουργώ εντελώς διαφορετικά κι έχω διαφορετικές απόψεις σε κάμποσα από αυτά που αναπτύξατε και δεν έχει σχέση επειδή κινούμαι σε χώρο περιορισμένων επιλογών (ε με έχουν μάθει κι οι πέτρες εδώ κάτω) αλλά ευθύτητας απέναντί σας (καλό είναι να το ξέρει κι η μικρή Φούλαμ και να μην αγχώνεται).
Αχ μην ξυνεις πληγεςΕπίσης γκιουζέλ γιαβρί .... θα παραστρατήσω για παρτυ σου
Αν η κοπέλα πρεπει να ακούσει οτι θα γράφεις κριτική για να πάρει μπρος δε κάνει για αυτή τη δουλειά. Η κοπέλα πρέπει να σέβεται το πελάτη που πληρώνει. Φυσικά και ο πελάτης τη κοπέλα. Η συμφωνία είναι "εγω πληρώνω να περάσω καλα σεβόμενος οτι είσαι και εσύ άνθρωπος που θέλεις να με κανεις να περάσω καλα". Αν δε σέβεστε δε θα γίνει ποτέ καλή συμφωνία. Πελατης και κοπέλα το ιδιο.
Καλο βραδυ σε ολους
Εχω ακυρωσει, με αντικατασταση μου , πανω απο 10 ραντεβου λογω κουρασηςΣιγά μην ακυρώσει κοπέλα ή γραφείο ραντεβού λόγω κούρασης !!! Το 100ρικάκι να είναι καλά !!
Τι απόψεις μωρέ και κουραφέξαλα, αφού μου ξεφεύγουν λέξεις & φράσεις, εμ μπορώ να μη σου μιλάω για ποδόσφαιρα, άντε τώρα για νανάκια κι άσε την βραδυνή φλυαρία, εμείς κάνουμε δουλειές..... ΟΠΩΣ
Eπειδη εσυ βρε αμορφωτε , δεν μπορεις να απαντησεις χωρις να βριζεις Χριστους και Παναγιες , σε μια γυναικα 36 χρονων , που την παιδεια της , την βλεπεις με το τηλεσκοπιο , νομιζεις οτι μπορεις να γραφεις αυτες τις μπουρδολογιες ???Γαμώ τον Χριστό σας και γαμώ την Παναγία σας μαλάκες 2000 χρόνια. Κάθεται και γράφει ο νταβάς της Χατζή, και κάνετε και συνομιλία κιόλας. Υπάρχει περίπτωση ρε όργια να έχει λεξιλόγιο μια πουτάνα 25-30 χρονών σαραντάρη και να σας πάει κόντρα στις συζητήσεις; Ένας μαλάκας να σας ξυπνήσει δεν υπάρχει; Σκατά ρε ούτε σκατά δεν είστε ικανοί να ξεχωρίσετε θα τα φάτε στο τέλος.
Για το δικο σου επιπεδο μιλησα και οχι για των αλλων συνομιλητων σε αυτο το θεμα ...Kάνε κουβέντα με τον νταβά και άσε μας εμάς στο χαμηλό μας επίπεδο.
Όταν ένας άντρας δεν μπορεί να ξεχωρίσει άντρα απο γυναίκα δεν θα κάτσω να κάνω διάλογο. Δεν βλέπετε ότι τα κείμενα τα γράφει άντρας; Στα αρχίδια μου ρε εγώ θα σας ανοίξω τα μάτια να πάτε να γαμηθείτε. Πρόβλημα σας όχι να μας βγαίνετε και θιγμένοι. Δηλαδή να μη γράψω τι συμβαίνει; Απλά για να ζείτε στο παραμύθι; Παίζει ο νταβάς με κάθε πικραμένο μας βγαίνει και από πάνω ο πικραμένος ότι τον μαλώνουμε. Άντε γαμηθείτε ρε όργια.
Όταν ένας άντρας δεν μπορεί να ξεχωρίσει άντρα απο γυναίκα δεν θα κάτσω να κάνω διάλογο. Μα δεν μπορεις να κανεις διαλογο
Δεν βλέπετε ότι τα κείμενα τα γράφει άντρας; Στα αρχίδια μου ρε εγώ θα σας ανοίξω τα μάτια να πάτε να γαμηθείτε. Πρόβλημα σας όχι να μας βγαίνετε και θιγμένοι. Δηλαδή να μη γράψω τι συμβαίνει; Απλά για να ζείτε στο παραμύθι; Παίζει ο νταβάς με κάθε πικραμένο μας βγαίνει και από πάνω ο πικραμένος ότι τον μαλώνουμε. Άντε γαμηθείτε ρε όργια.
ΤΟ ΕΧΩ ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ ΑΓΑΠΜΗΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ , ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑς ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΕλένη, χαλάρωσε, μπορείς να εξασκίσεις και το δικαίωμα της αναφοράς....