Νέα

Κώδικας δεοντολογίας μελών Βou.. στο αγοραίο σεξ..!!?!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
κ. Χατζή, όπως ήδη γνωρίζετε λειτουργώ εντελώς διαφορετικά κι έχω διαφορετικές απόψεις σε κάμποσα από αυτά που αναπτύξατε και δεν έχει σχέση επειδή κινούμαι σε χώρο περιορισμένων επιλογών (ε με έχουν μάθει κι οι πέτρες εδώ κάτω) αλλά ευθύτητας απέναντί σας (καλό είναι να το ξέρει κι η μικρή Φούλαμ και να μην αγχώνεται).
Ο καθενας εχει την αποψη του αγαπητε !

be water

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2018
Κριτικές
4
Like
242
Πόντοι
280
Αν η κοπέλα πρεπει να ακούσει οτι θα γράφεις κριτική για να πάρει μπρος δε κάνει για αυτή τη δουλειά. Η κοπέλα πρέπει να σέβεται το πελάτη που πληρώνει. Φυσικά και ο πελάτης τη κοπέλα. Η συμφωνία είναι "εγω πληρώνω να περάσω καλα σεβόμενος οτι είσαι και εσύ άνθρωπος που θέλεις να με κανεις να περάσω καλα". Αν δε σέβεστε δε θα γίνει ποτέ καλή συμφωνία. Πελατης και κοπέλα το ιδιο.

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
Αν η κοπέλα πρεπει να ακούσει οτι θα γράφεις κριτική για να πάρει μπρος δε κάνει για αυτή τη δουλειά. Η κοπέλα πρέπει να σέβεται το πελάτη που πληρώνει. Φυσικά και ο πελάτης τη κοπέλα. Η συμφωνία είναι "εγω πληρώνω να περάσω καλα σεβόμενος οτι είσαι και εσύ άνθρωπος που θέλεις να με κανεις να περάσω καλα". Αν δε σέβεστε δε θα γίνει ποτέ καλή συμφωνία. Πελατης και κοπέλα το ιδιο.
:thumbsup:

Επισκέπτης
Τι απόψεις μωρέ και κουραφέξαλα, αφού μου ξεφεύγουν λέξεις & φράσεις, εμ μπορώ να μη σου μιλάω για ποδόσφαιρα, άντε τώρα για νανάκια κι άσε την βραδυνή φλυαρία, εμείς κάνουμε δουλειές.....

Καλο βραδυ σε ολους

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Σιγά μην ακυρώσει κοπέλα ή γραφείο ραντεβού λόγω κούρασης !!! Το 100ρικάκι να είναι καλά !!

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
Τι απόψεις μωρέ και κουραφέξαλα, αφού μου ξεφεύγουν λέξεις & φράσεις, εμ μπορώ να μη σου μιλάω για ποδόσφαιρα, άντε τώρα για νανάκια κι άσε την βραδυνή φλυαρία, εμείς κάνουμε δουλειές..... ΟΠΩΣ  :think:

think2

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1
Πόντοι
0
Γαμώ τον Χριστό σας και γαμώ την Παναγία σας μαλάκες 2000 χρόνια. Κάθεται και γράφει ο νταβάς της Χατζή, και κάνετε και συνομιλία κιόλας. Υπάρχει περίπτωση ρε όργια να έχει λεξιλόγιο μια πουτάνα 25-30 χρονών σαραντάρη και να σας πάει κόντρα στις συζητήσεις; Ένας μαλάκας να σας ξυπνήσει δεν υπάρχει; Σκατά ρε ούτε σκατά δεν είστε ικανοί να ξεχωρίσετε θα τα φάτε στο τέλος.
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

Επισκέπτης
Ελενίτσα κελαηδάς πολύ σήμερα, θα σου στείλω χορτάρι από τον Ταύγετο για να σε πάρει ο ύπνος........

Συνημμένα

• Ο τζόγος είναι επάγγελμα για κάποιους.png
    Ο τζόγος είναι επάγγελμα για κάποιους.png
    20,1 KB · Εμφανίσεις: 45

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
Γαμώ τον Χριστό σας και γαμώ την Παναγία σας μαλάκες 2000 χρόνια. Κάθεται και γράφει ο νταβάς της Χατζή, και κάνετε και συνομιλία κιόλας. Υπάρχει περίπτωση ρε όργια να έχει λεξιλόγιο μια πουτάνα 25-30 χρονών σαραντάρη και να σας πάει κόντρα στις συζητήσεις; Ένας μαλάκας να σας ξυπνήσει δεν υπάρχει; Σκατά ρε ούτε σκατά δεν είστε ικανοί να ξεχωρίσετε θα τα φάτε στο τέλος.
Eπειδη εσυ βρε αμορφωτε , δεν μπορεις να απαντησεις χωρις να βριζεις Χριστους και Παναγιες , σε μια γυναικα 36 χρονων , που την παιδεια της , την βλεπεις με το τηλεσκοπιο , νομιζεις οτι μπορεις να γραφεις αυτες τις μπουρδολογιες ???

Αντε  να κανεις παρεα με τα <<επιπεδακια>> σου !!!

Την παιδεια μου και την μορφωση μου , την εχουν πιστοποιησει αλλοι εδω μεσα πριν απο σενα .  Ανθρωποι που εσυ ουτε καν να πλησιασεις δεν μπορεις !!!!!

think2

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1
Πόντοι
0
Kάνε κουβέντα με τον νταβά και άσε μας εμάς στο χαμηλό μας επίπεδο.

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
Kάνε κουβέντα με τον νταβά και άσε μας εμάς στο χαμηλό μας επίπεδο.
Για το δικο σου επιπεδο μιλησα και οχι για των αλλων συνομιλητων σε αυτο το θεμα ...

Ελα πες μου κι αλλα εδω ειμαι !!

Προφιλ ειδικου  για να μας ξυπνησει μετα απο 2000 χρονια

Συνημμένα

• bbjhgjhg.JPG
    bbjhgjhg.JPG
    97,5 KB · Εμφανίσεις: 37

Επισκέπτης
Ελένη, χαλάρωσε, μπορείς να εξασκίσεις και το δικαίωμα της αναφοράς....

think2

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1
Πόντοι
0
Όταν ένας άντρας δεν μπορεί να ξεχωρίσει άντρα απο γυναίκα δεν θα κάτσω να κάνω διάλογο. Δεν βλέπετε ότι τα κείμενα τα γράφει άντρας; Στα αρχίδια μου ρε εγώ θα σας ανοίξω τα μάτια να πάτε να γαμηθείτε. Πρόβλημα σας όχι να μας βγαίνετε και θιγμένοι. Δηλαδή να μη γράψω τι συμβαίνει; Απλά για να ζείτε στο παραμύθι; Παίζει ο νταβάς με κάθε πικραμένο μας βγαίνει και από πάνω ο πικραμένος ότι τον μαλώνουμε. Άντε γαμηθείτε ρε όργια.

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
Όταν ένας άντρας δεν μπορεί να ξεχωρίσει άντρα απο γυναίκα δεν θα κάτσω να κάνω διάλογο. Δεν βλέπετε ότι τα κείμενα τα γράφει άντρας; Στα αρχίδια μου ρε εγώ θα σας ανοίξω τα μάτια να πάτε να γαμηθείτε. Πρόβλημα σας όχι να μας βγαίνετε και θιγμένοι. Δηλαδή να μη γράψω τι συμβαίνει; Απλά για να ζείτε στο παραμύθι; Παίζει ο νταβάς με κάθε πικραμένο μας βγαίνει και από πάνω ο πικραμένος ότι τον μαλώνουμε. Άντε γαμηθείτε ρε όργια.

Και εσυ βρε πικραμενε  το ξεχωρισες ε ?? ΒΡΕ ΕΝΑσ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙς ΚΑΙ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΕΔΩ

https://www.instagram.com/elenaxatzip/

Ενος χρονου κοπους και ελα να  ξαναγραψεις !!!

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
Όταν ένας άντρας δεν μπορεί να ξεχωρίσει άντρα απο γυναίκα δεν θα κάτσω να κάνω διάλογο. Μα δεν μπορεις να κανεις διαλογο

Δεν βλέπετε ότι τα κείμενα τα γράφει άντρας; Στα αρχίδια μου ρε εγώ θα σας ανοίξω τα μάτια να πάτε να γαμηθείτε. Πρόβλημα σας όχι να μας βγαίνετε και θιγμένοι. Δηλαδή να μη γράψω τι συμβαίνει; Απλά για να ζείτε στο παραμύθι; Παίζει ο νταβάς με κάθε πικραμένο μας βγαίνει και από πάνω ο πικραμένος ότι τον μαλώνουμε. Άντε γαμηθείτε ρε όργια.

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
Ελένη, χαλάρωσε, μπορείς να εξασκίσεις και το δικαίωμα της αναφοράς....
ΤΟ ΕΧΩ ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ ΑΓΑΠΜΗΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ , ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑς ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ

Επισκέπτης
Βλέπεις λοιπόν αγαπητή μου Ελένη, ότι κάποτε που γκρίνιαζα περί νταβατζήδων της τσέπης είχα δίκιο?? :rolleyes:
Εμφανίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ως κομήτες. Ελπίζω η Διαχείρηση να επιληφθεί επί του θέματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom