ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
σιγουρα οταν πας αρκετες φορες εχεις προσδοκιες
Το θέμα εδω ειναι τι συμφέρει εμας τα μέλη ομως.. οχι πως να κανουμε τη δουλεια των αλλων πιο εύκολη αλλα πως θα πιάνουν τόπο τα λεφτά μας
ναι αμπελαλε αλλα οσοι παμε συνεχεια ξερουμε τις καλες απο τις κακες εππαγελματιες
ναι αμπελαλε αλλα οσοι παμε συνεχεια ξερουμε τις καλες απο τις κακες εππαγελματιες
το σαιτ βοηθαει
στην ενημερωση και σε αλλα πραγματα
Καλησπερα κυριοι.να σας παραθεσω την αποψη μου.κατ αρχην δεν θεωρω σωδτο να λες για κριτικες κλπ για να βγαλει μια κοπελα τον καλο της εαυτο.πρεπει να το κανε ετσι και αλλιως αφου βεβαια και εσυ εισαι οκ απο καθαριοτητα,συμπεριφορα κλπ/.αλλωστε η καλη χρηση του site σε βοηθαει οπως και πολλα μελη βοηθυον επισης.ολες οι κριτικες πρεπει να ειναι ρεαλοστικες γιατι ολοι παιζουν με τα χρηματα τους συτη την δυσκολη εποχη.
ναί όλες ξέρουν τα στανταράκια-πυρφόρους τους και είναι λογικό να ανακουφίζονται οταν τους βλέπουν στο σαλόνι και εγώ-εμείς (οι εβδομαδιαίοι πυρφόροι) ξέρουμε πολυ καλά τι υπηρεσίες θα εισπράξουμε που σίγουρα δεν ειναι δυνατόν να είναι της ίδιας ποιότητας με εναν περαστικό. Αρα οι κριτικές μας ειναι καλύτερες του regularναι αμπελαλε αλλα οσοι παμε συνεχεια ξερουμε τις καλες απο τις κακες εππαγελματιες
ναί όλες ξέρουν τα στανταράκια-πυρφόρους τους και είναι λογικό να ανακουφίζονται οταν τους βλέπουν στο σαλόνι και εγώ-εμείς (οι εβδομαδιαίοι πυρφόροι) ξέρουμε πολυ καλά τι υπηρεσίες θα εισπράξουμε που σίγουρα δεν ειναι δυνατόν να είναι της ίδιας ποιότητας με εναν περαστικό. Αρα οι κριτικές μας ειναι καλύτερες του regular
αλλο μια καινουργια κοπελα αλλο παλια που την ξερουμε χρονια σε θεμα υπηρεσιων
Καλησπερα κυριοι.να σας παραθεσω την αποψη μου.κατ αρχην δεν θεωρω σωδτο να λες για κριτικες κλπ για να βγαλει μια κοπελα τον καλο της εαυτο.πρεπει να το κανε ετσι και αλλιως αφου βεβαια και εσυ εισαι οκ απο καθαριοτητα,συμπεριφορα κλπ/.αλλωστε η καλη χρηση του site σε βοηθαει οπως και πολλα μελη βοηθυον επισης.ολες οι κριτικες πρεπει να ειναι ρεαλοστικες γιατι ολοι παιζουν με τα χρηματα τους συτη την δυσκολη εποχη.
Ειμαι εδω,μαζι σας,ετοιμη να απαντησω στις ερωτησεις σας..