Νέα

Κώδικας δεοντολογίας μελών Βou.. στο αγοραίο σεξ..!!?!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Δηλαδή τι; Ότι η κοπέλα θα σου προσφέρει ένα καλό γαμήσι με την ελπίδα καλής κριτικής σε αντάλλαγμα και οι υπόλοιποι δεν θα το καταλάβουμε ότι η κριτική είναι ψεύτικη την στιγμή που αποθεώνει μια φόλα;

Επισκέπτης
Κογιότ ΓΙΟΚ ;)

Συνημμένα

• Φραγκόσυκα εξ Μεσσήνης.png
    Φραγκόσυκα εξ Μεσσήνης.png
    15 KB · Εμφανίσεις: 66
  • reply.png
    reply.png
    37,7 KB · Εμφανίσεις: 56

Επισκέπτης
Ας επανέλθουμε στο θέμα....
Μου άρεσε η ανάλυση του gk1981 οπς, άλλος στοιχηματάκιας :grin:
Bασικά τις κριτικές ΔΕΝ τις γράφω ούτε για διαφήμιση της τάδε κοπέλας, ΟΥΤΕ και για ενημέρωση των όσων τις μελετήσουν. Πρώτα - πρώτα οι αποδόσεις :grin: oπς πάλι, οι βαθμολογίες που δίνουμε είναι υποκειμενικές. Για άλλους η τάδε κοπέλα αξίζει 10, για άλλους λιγότερο. Οι κριτικές μου λοιπόν είναι κατι σαν μια περιγραφή των όσων ένοιωσα, μια εμπειρία ενός χρονικού διαστήματος με κάποια κοπέλα....
Σε γενικές όμως γραμμές είμαι ελαστικός αν η κοπέλα βλέπω ότι προσπαθεί, βγάζει κάποιο φιλότιμο κι έτσι τη βαθμολογώ περισσότερο.
Αυτά από εμένα, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, ο χρόνος είναι χρήμα αγαπητοί πελάτες, αυτό να μην το ξεχνάτε ;)

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
εφοσον μου ζητησες να παραθεσω τη γνωμη μου θα πω το εξης. πολλοι λενε πως θα γραψουν κριτικη η οτι γραφουν γενικα η οτι θα σε παιρνουν συχνα και αλλα πολλα και τελικα το κανουν απλως για το λογο που λες. για να περασουν οσο γινεται καλυτερα. ετσι ομως μπορει μια κοπελα να αγχωθει πιστευω και να εχει αντιθετο αποτελεσμα, πιστευω πως μια εμπειρη δε θα επηρεαστει γιατι ολοι ξερουμε πως ποτε δε ξερεις πραγματικα με ποιον εχεις να κανεις. γενικως ειναι ενα φορουμ που γραφει οποιος θελει αλλα δεν ειναι καθολου δυσκολο τελικα να διακρινεις τα ψευτικα προφιλ με το που μπεις, ακομη και απο το τι τονιζει. γιατι κι εγω στην αρχη απορουσα που ημουν γεματη και ειχα καποιες κακες. μου κανει ομως εντυπωση που εχεις τετοιες αποριες εισαι γατονι. εγω θα προτεινα να μη λες οτι γραφεις κριτικες μεχρι το τελος του ραντεβου, ετσι θα εχουμε και περισσοτερες πραγματικες κριτικες γιατι καμια φορα ξεχναμε πως οι κριτικες ειναι προς ενημερωση και προφυλαξη των επομενων, οχι διαγωνισμος διαφημισης.

Καλησπερα σε ολους, εγώ πιστεύω όταν κάνεις μια δουλειά όποια και αν είναι αυτή η δουλειά πάνω από όλα πρέπει να σου αρέσει για να την κάνεις και καλά.
Εγώ από τι στιγμή που αποφάσισα να ασχολούμαι με αυτό το επάγγελμα είπα θα δώσω ότι καλύτερο έχω ο άνθρωπος που με επιλέγει πρέπει να περάσει καλά οπότε ανεξάρτητος αν είναι από το σάιτ η από κάποια αγγελία λεμε η συμπεριφορά μου είναι ίδια ουδέποτε ρωτώ αν γράψει η πως είναι γραμμένος στο σάιτ, ούτε λέω γράψε κάτι πότε.  Όποιος ξέρει να εκτιμήσει της υπηρεσίες μου αν θέλει το μοιράζεται αυτά από μένα καλό βράδυ. 

Καλησπερα στην ομηγυρη  :rose:

Στο ενδιαφερον αυτο θεμα , θα μου επιτρεψετε να καταθεσω την ταπεινη μου αποψη , σαν επαγγελματιας του χωρου

ΟΧΙ ... Η κοπελλα που εχετε κλεισει ραντεβου δεν πρεπει να ξερει τι , που , και ποιος .. Το μονο που πρεπει να ξερει ειναι, οτι απεναντι της εχει εναν ΑΝΘΡΩΠΟ , που εχει αναγκη απο γυναικεια συντροφια , και αναλογως να συμπεριφερθει παντα με γνωμονα τον ανθρωπο και μετα το σεξ . ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ !

Στο τελος του ραντεβου δε , μπορει να πει αν θελει ο πελατης ποιος ειναι . Και αν η κοπελλα εχει χαρακτηρα και ευπρεπεια , να συζητησει μαζι του λεπτομερειες επ αυτου . Πχ Αν ειναι απο το bou η απο οπουδηποτε αλλου...

Αυτα τα ολιγα απο εμενα  . Σας αφηνω στην ωραια συζητηση σας  ;) ;)

Οχι δεν θα επηρεαστω . Τουλαχιστον εγω !

Εχω ενα τροπο που κανω σεξ  και να συμμετεχω στην πραξη , και δεν τον αλλαζω για καμμια κριτικη η επιεικια , στο προσωπο μου ...

ΥΓ : Mε εχουν πει αρκετοι οτι ειναι απο εδω ...

Καλημερα σας θελω να ξεκαθαρισω οτι γραφω η ιδια η ροζα και μπορω να πω οτι δεν εχουμε ενημερωση αν το μελος ανηκει στο φορουμ..τωρα αμα μας το πει εκει στο κρεβατι δεν ειναι κατι που επηρεαζει..ειτε ειναι ξενος τουριστας ειτε ειναι ελληνας του  bou..βεβαια συχνα καποιοι απο εδω μεσα γραφουν πραγματα για να τα γραψουν και συνηθως αυτοι που περνανε καλα.δεν μπαινουν στη διαδικασια..οποτε καλο ειναι να.προσεχει καποιος τι γραφει

Ευχαριστούμε ολα τα κορίτσια που τοποθετήθηκαν για το θέμα!  :hi:

Εγγρ.
21 Νοε 2017
Like
755
Σιγουρα υπαρχουν καποια standards σε ενα προγραμμα..βεβαια παιζει ρολο πόσο λυμενος ειναι κι ο παρτενερ..ανθρωπινα οντα ειμαστε..αποδοση παντου και παντα ακριβως το ιδιο δε γινεται-κρατηστε τη λεξη στανταρντς ..

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Μέσα σε αυτά τα standarts και ανάλογα την εμπειρία κάποιου στο αγοραίο σέξ (οχι στο σεξ σκέτο) μπορεί κάποιος να προσαρμοστεί στην επαγγελματία και να της βγάλει έναν καλύτερο εαυτό της στο κρεββάτι..

Ενας π.χ. που του αρέσει πολύ η οδήγηση και έχει μια Αλφα εμπειρία στο τιμόνι, θα οδήγησει το ιδιο διασκεδαστικά-με ασφάλεια-φτάνωντας στα όρια του.. και ένα Smartακι και ένα Μercedes και ένα Jeep cherokee.. θα αποκομίσει μια καλή εμπειρία!

Ετσι και μια έμπειρη επαγγελματίας και ένας έμπειρος πελάτης μπορούν να φτάσουν το ραντεβού τους στο "καλύτερο δυνατό" μέσα στα standrars του αγοραίου σεξ πάντα και του προγράμματος της κοπέλας.. 

Πρόσφατα μια πολύ νέα κοπέλα 19 ετών μου είπε ακριβώς αυτό.. οτι η απόδοση της, της βγαίνει άναλογα τι εισπράττει απο την αύρα και τις κινήσεις του άλλου.. Αρα ποτέ δεν ειναι καθαρά μηχανιστικό το ραντεβού.. Μέσα σε κάποια πλαίσια πάντα γιατι πολλές φορές υπάρχουν επαγγελματίες που απλά δε το χουν, οση εμπειρία και να αποκομίσουν δε κάνουν για αυτη τη δουλειά απλά..

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.546
Πόντοι
4.926
Εμένα ο δικός μου κώδικας δεοντολογίας είναι, ότι δεν παίρνω ΠΟΤΕ το ίδιο call girl, δεύτερη φορά. Όσο όμορφη και να είναι, όσο ωραίο πρόγραμμα και αν προσφέρει.

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
Καλησπερα  :rose:

Θα σε απαντησω με λιγα λογια

Επειδη στο βου , και οχι μονο , γραφονται και κριτικες αρνητικα ψευτικες (για διαφορα συμφεροντα) απο καποια νικ (που εχουν κερδος απο το να τις γραψουν) , μερικες κοπελλες θελουν να προστατευτουν απο αυτες, κρατωντας αρχεια συναντησεων

πχ  Σημερα πηγα σ αυτο το hotel με το ταδε νικ την ταδε ωρα και εκανα αυτα..........  

Ετσι μετα , μπορει να καταλαβει απο τον νικ , αν εγινε πραγματι αυτη η συναντηση

Ολο αυτο κατα την γνωμη μου ειναι χαμενος κοπος και χρονος και πολυ ψυχοφθορο . Και εξηγουμαι γιατι ...
Ο χωρος της βιζιτας ειναι ενας κοσμος που παιζονται πολλα χρηματα και απο πολλους διαφορετικους ανθρωπους - ομαδες . Αν καποια κοπελα  , παρει μεγαλο κομματι απο την πιτα , δεν υπαρχει περιπτωση να μην πολεμηθει με 100 διαφορετικους τροπους . Με το να προφυλαχτει λοιπον μια κοπελλα απο μια κριτικη , η δυο , ζητωντας νικ νειμ δεν θα την βοηθησει και πολυ , γιατι θα βρεθει αλλος τροπος να πολεμηθει...  

Το μονο που μπορει να την βοηθησει ειναι οι υπηρεσιες της , το μυαλο της , και ο σεβασμος στον πελατη !! Που μακροπροθεσμα ολα αυτα , θα την καθιερωσουν σαν τιμια (το λιγοτερο), επιλογη ...

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011
Κωδικας δεοντολογιας;χμμμ..Σηκωνει πολυ συζητηση..Περιληπτικα οσο αναφορα για το αν λεμε στις πουτανες οτι γραφουμε κριτικες στο μπου:ΟΧΙ ΔΕ ΤΟ ΛΕΜΕ!!ετσι απλα κ ξεκαθαρα..Ειναι καθαρη ιδιοτελεια κ η κριτικη δεν θαναι αντικειμενικη.τελος!!Το να το πεις εκ των υστερων ομως δεν ειναι μεμπτο,αν κ το θεωρω περιττο..θα ξανασχοληθω με το θεμα κ για αλλες παραμετρους ..γεια σας μαγκες..

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
Αυτή η εξήγηση μου μοιάζει ευγενική, ισορροπημένη και βολική αν και συμφωνώ. Είσαι προσεκτική έτσι;  :rolleyes: Για ευνοητους λογους  :rolleyes:
το σέβομαι αυτό!  :respect: Χωρίς να αναφέρομαι σε εσένα, έχω αντιληφθεί από φίλους πελάτες και μετρ της λοβιτούρας
ότι αυτό με το ξεσκαρτάρισμα των "λεπιδάτων" νικ από την πλευρά σας
(αυτών που είναι απορριπτέοι επειδή γράφουν ωμά στις κριτικές)
συμβαίνει για να είναι οι τελευταίες...καλόβολες και ευγενικές. Με πιάνεις έτσι; βρίσκετε και τα κάνετε!  :grin:
Άλλο είναι να γράφεις ελεύθερα κι άλλο να σε ξέρουν.

Ο μόνος τρόπος ακεραιότητας και πλήρους ελευθερίας για όποιον τυχόν τυχόν νοιάζεται
είναι να βρει την επαγγελματία από αγγελία.  :S

Ενα θα προσθεσω εδω . Θεωρω οτι αγγελια μιας κοπελλας προς αναζητηση πελατων (και δημιουργια κλειστου κυκλωματος) ... και μετα επιτυχια της , (λογω επαγγελματισμου της)  με διαφημιση απο στομα σε στομα , ειναι οτι καλυτερο και ισορροπημενο.. Μονο που και σε αυτο , μετα επισερχονται αλλα προβληματα , που δεν θα ηθελα να αναφερω σ αυτο το ποστ !

Και γιατί όχι; να κάνει λίγο τον μαλάκα στην αρχή... :jerking:

Μετά κάποιος γνωστός της πελάτης (κοινός γνωστός όμως) θα λειτουργήσει ως φάντης μπαστούνι
και θα κλείσει το (αχ καλέ τα καταφέραμε) ραντεβού στον νέουρα αναζητητή ως άγνωστο στο στερέωμα του σάιτ.  :sunglasses:

Η κριτική θα έρθει αργότερα με την δημιουργία νικ.

:orchestra:

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
Αγαπούλα μου  :grin: αν φτάσει το τεμάχιο σε κλειστό κύκλο, τον ήπιαμε  :2funny: γιατί η τιμή συνήθως πάει πολύ ψηλά .Εγω μιλαω για την περιπτωση που δεν καβαλησε το <<καλαμι>>, και δεν χρειαζεται να τα <<χωνει>>
ή αλλιώς θα ελεγχόμαστε από ρουφιάνους και πελατοειδή.  :birdman: Ακριβως !! Ειπες εσυ , αυτο που δεν ηθελα να πω εγω πριν..
Οπότε παίζουμε το τόπι γραμμή Μαζινό και ψάχνουμε την παραλληλία. Να είναι δηλαδή μπανεράτη και φρέσκια
εδώ αλλά και σε αγγελία. Αν δεν το βρούμε το πακέτο όπως το θέλουμε, δίνουμε ολάκερη την υπόθεση
στον φάντη μπαστούνι και περιμένουμε νεύμα όταν έχει πλύνει χώρια τα λευκά από τα χρωματιστά.  :rockon:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Να μας πουνε οι κοπελες της δουλειας αν θελουν ποσο τοις 100 τζιρος γινεται απο το site γιατι εχουμε μπερδευτει με την τεχνιτη ζητηση απο τους προμο... :undecided:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Υπάρχει περίπτωση ρε όργια να έχει λεξιλόγιο μια πουτάνα 25-30 χρονών σαραντάρη και να σας πάει κόντρα στις συζητήσεις; Ένας μαλάκας να σας ξυπνήσει δεν υπάρχει; Σκατά ρε ούτε σκατά δεν είστε ικανοί να ξεχωρίσετε...

Μερικες γραφουν οι ιδιες τυπε οι πιο πολλες οχι. Αυτος που εχει μυαλο καταλαβαινει πχ απο τα ορθογραφικα λαθη την παρουσια ολη μερα στο σαιτ κλπ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Μερικες γραφουν οι ιδιες τυπε οι πιο πολλες οχι. Αυτος που εχει μυαλο καταλαβαινει πχ απο τα ορθογραφικα λαθη την παρουσια ολη μερα στο σαιτ κλπ
τυπε και ο ντοπας ειναι ολη μερα στο σαιτ :S :S :S

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.769
Eγω αποχωρω απο την συζητηση.

Με κουρασε ολο αυτο .. Δεν θα απολογουμε συνεχεια , για τον τροπο που γραφω και σκεφτομαι, επειδη ειμαι call girl , και σε μερικους δεν καθεται καλα αυτος ο τροπος

Καλη συνεχεια σε ολους  

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Να μας πουνε οι κοπελες της δουλειας αν θελουν ποσο τοις 100 τζιρος γινεται απο το site γιατι εχουμε μπερδευτει με την τεχνιτη ζητηση απο τους προμο... :undecided:

Καλή ερώτηση και γω έχω τη περιέργεια αλλά δεν υπολογίζεται αυτό..

Προσωπική μου γνώμη πολλοί βλέπουν το site και ενημερώνονται αλλά δεν εγγράφονται.. εγώ είμαι μελος τα τελευταία χρόνια αλλά ενημερωνομουν πολλά χρόνια πριν τι κινειται ;)

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Eγω αποχωρω απο την συζητηση.

Με κουρασε ολο αυτο .. Δεν θα απολογουμε συνεχεια , για τον τροπο που γραφω και σκεφτομαι, επειδη ειμαι call girl , και σε μερικους δεν καθεται καλα αυτος ο τροπος

Καλη συνεχεια σε ολους 

:dunno:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Καλή ερώτηση και γω έχω τη περιέργεια αλλά δεν υπολογίζεται αυτό..

Προσωπική μου γνώμη πολλοί βλέπουν το site και ενημερώνονται αλλά δεν εγγράφονται.. εγώ είμαι μελος τα τελευταία χρόνια αλλά ενημερωνομουν πολλά χρόνια πριν τι κινειται ;)

Το θεμα ειναι ποσοι και ποσο βαζουν το χερι στην τσεπη τυπε
Γνωμη μου ο τζιρος εχει πεσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom