jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
μιλησε μας για αυτο τυπε :S :S :S
Μπράβο, ΄Ελενα. Γιατί χρειάζεται να βρίσει κάτι που κάποιος άλλος μπορεί να πιστεύει Το να σέβεσαι είναι γνώρισμα πολιτισμένου ανθρώπου Το αντίθετο είναι κτηνωδία ...Eπειδη εσυ βρε αμορφωτε , δεν μπορεις να απαντησεις χωρις να βριζεις Χριστους και Παναγιες , σε μια γυναικα 36 χρονων , που την παιδεια της , την βλεπεις με το τηλεσκοπιο , νομιζεις οτι μπορεις να γραφεις αυτες τις μπουρδολογιες ???
Αντε να κανεις παρεα με τα <<επιπεδακια>> σου !!!
Την παιδεια μου και την μορφωση μου , την εχουν πιστοποιησει αλλοι εδω μεσα πριν απο σενα . Ανθρωποι που εσυ ουτε καν να πλησιασεις δεν μπορεις !!!!!
Θα ηθελα να παρακαλεσω τους MOD να αποκατασταθει η αδικια που εγινε καταλαθος εις βαρος του REKLAMAΤο κατάλαβα όπως κατάλαβες...κι είπα να το γράψω μην πάει χαμένο.
Τα σέβη μου!
αυτο τυπε .1-0 :S :S :SΠοιο τυπε?
ειναι σοβαρο θρεντ
ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ??? ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ......
αυτο τυπε .1-0 :S :S :S
Θα ηθελα να παρακαλεσω τους MOD να αποκατασταθει η αδικια που εγινε καταλαθος εις βαρος του REKLAMA
O ανθρωπος δεν πειραξε κανενα και ηταν και ευπρεπης στην ολη συζητηση !
Πηγαινε στην <<γειτονια σου>> και μην ασχολεισαι μαζι μου ..ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ??? ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ......
με απαξιωσες τυπε :S :S :SΤο θρεντ είναι σοβαρό τυπε, άλλη μια φορά αδυνατεις να συμμετέχεις σε μια σοβαρή κουβέντα.. ποτέ επιτέλους θα σοβαρευτεις σε αυτή τη ζωή???
Το θρεντ είναι σοβαρό τυπε, άλλη μια φορά αδυνατεις να συμμετέχεις σε μια σοβαρή κουβέντα.. ποτέ επιτέλους θα σοβαρευτεις σε αυτή τη ζωή???
με απαξιωσες τυπε :S :S :S
Μονο ο enduro κραταει το επιπεδο στα θρεντ τυπε :S
Εκτος αν καποια ειναι ερωτευσιμη πολυ...
Πηγαινε στην <<γειτονια σου>> και μην ασχολεισαι μαζι μου ..