Νέα

Κλοπή από τρανσεξουαλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madboy34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Οσοι ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λενε και εγω αν δοιαβαζα για καποιον αλλον θα το επαιζα εξυπνος αλλα μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην λες,για αυτο το κοινοποιησα να το μαθουν και αλλοι να μην τους συμβει αν αυτο θεωρειτε βλακεια οκ ειμαι βλακας.
Αναγνωρισιμες δεν ειναι πολυ γιατι αυτη ειχε στο σπιτι της 10 περουκες αλλαζουν συνεχεια και ονομα
Ασε που εμαθα οτι μολις σε ψειλιαστουν σου ριχνουν λακ στα ματια

Πάνω στην καύλα του, ο καθένας μπορεί να πιαστεί μαλάκας. Όταν κάνει κουμάντο το κάτω κεφάλι, δεν σκέφτεσαι καθαρά. Στην Συγγρού, κυρίως μετά την οικονομική κρίση, λόγω μειωμένης πελατείας, πέφτει πολύ ξεψείρισμα. Ακόμα και μεταξύ τους έχουν ανελέητο ανταγωνισμό οι τρανς. Μου έχουν πει περιστατικό, αξιόπιστη πηγή, για μια τρανς πολύ όμορφη, η οποία έφερε σπίτι της για καφέ μια άλλη τρανς. Την ώρα που πήγε στην κουζίνα να φτιάξει καφέ, πάει η άλλη βρώμα και της βάζει ναρκωτικά στην ντουλάπα. Την κάρφωσε στην ασφάλεια και έμεινε μέσα 3 - 4 μήνες. Δεν ξαναβγήκε στην πιάτσα ποτέ ξανά. Αυτός άλλωστε ήταν ο στόχος. Τους έπαιρνε όλους τους πελάτες.
Φίλε ξέχασέ το, όσο θυμωμένος και αν είσαι, γιατί έχεις οικογένεια. Πάντως ο κροσσάκος θέλει μια καλή περιποίηση με ενέδρα και σιδηρογροθιές και φορώντας full face. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί οι τύποι. Αλλά εμείς ανήκουμε σε άλλο κόσμο, δεν είμαστε για τέτοια. Όσο για τους παλικαράδες που λένε ότι θα πήγαιναν εκεί και θα γινόταν της πουτάνας, είναι για να γελάς μαζί τους. Άστο, ξέχνα το.

Επισκέπτης
Ορισε μαs με δικα μαs λογια  τι ειναι υψοs και τι βαθοs...γιατι το manual ειναι στην καθαρευουσα

πρακτικά, να μην κάνει τίποτα

για μεθόδους "του βάθους" ανατρέξετε παρακαλώ στα εγχειρίδια δράσης του κ.κ. Λάκη  :sunglasses: :sunglasses:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
να ξαναπω εδω  οτι το περιστατικο δεν εχει να κανει με τρανσεξουαλ  αλλα με εκδιδομενη γυναικα κ την παρεα της κ σαφως τρανσεξουαλ δε σημαινει περιθωριο κτλ κτλ που αναφερεται εδω.
επειδη περασα κ ειδα το ατομο  ειναι οπωσ βλεπεισ κ τα λοιπα τραγικα πρεζακια της ομονοιας κ οχι σαν της τρανσ που ξερουμε εδω
πολυ λυπηρο αυτο που συνεβει κ πολυ διδακτικο για ολους εσας  αλλα αντι να πειτε την αληθεια οπωσ εχει  κοιτατε να περιθωριοποιησετε της τρανς
ΠΡΕΖΑΚΙ ΓΥΝΑΙΚΑ Κ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟ Κ ΟΧΙ ΤΡΑΝΣ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

OP
OP
M

madboy34

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σωστο,ο θυμος μου περασε και θα ηθελα παρα πολυ να κανω αυτο που λες στον cross και σε αυτην και οχι με μασκα αλλα να με βλεπουν ποιος ειμαι αλλα.......
Πάνω στην καύλα του, ο καθένας μπορεί να πιαστεί μαλάκας. Όταν κάνει κουμάντο το κάτω κεφάλι, δεν σκέφτεσαι καθαρά. Στην Συγγρού, κυρίως μετά την οικονομική κρίση, λόγω μειωμένης πελατείας, πέφτει πολύ ξεψείρισμα. Ακόμα και μεταξύ τους έχουν ανελέητο ανταγωνισμό οι τρανς. Μου έχουν πει περιστατικό, αξιόπιστη πηγή, για μια τρανς πολύ όμορφη, η οποία έφερε σπίτι της για καφέ μια άλλη τρανς. Την ώρα που πήγε στην κουζίνα να φτιάξει καφέ, πάει η άλλη βρώμα και της βάζει ναρκωτικά στην ντουλάπα. Την κάρφωσε στην ασφάλεια και έμεινε μέσα 3 - 4 μήνες. Δεν ξαναβγήκε στην πιάτσα ποτέ ξανά. Αυτός άλλωστε ήταν ο στόχος. Τους έπαιρνε όλους τους πελάτες.
Φίλε ξέχασέ το, όσο θυμωμένος και αν είσαι, γιατί έχεις οικογένεια. Πάντως ο κροσσάκος θέλει μια καλή περιποίηση με ενέδρα και σιδηρογροθιές και φορώντας full face. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί οι τύποι. Αλλά εμείς ανήκουμε σε άλλο κόσμο, δεν είμαστε για τέτοια. Όσο για τους παλικαράδες που λένε ότι θα πήγαιναν εκεί και θα γινόταν της πουτάνας, είναι για να γελάς μαζί τους. Άστο, ξέχνα το.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
πρακτικά, να μην κάνει τίποτα

για μεθόδους "του βάθους" ανατρέξετε παρακαλώ στα εγχειρίδια δράσης του κ.κ. Λάκη  :sunglasses: :sunglasses:
Ετσι.....Γιατι αν επιλεξειs την ...βαθεια μεθοδο ειναι σαν να θελειs να βαλειs τα βρεγμενα χερια σου στην μπριζα , να δειs αν περναει ρευμα

OP
OP
M

madboy34

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σωστο αυτο που λεει η μαρκελα απλως αυτη συστηνετε σαν τρανς εγχειρισμενη για αυτο ανοιξα ετσι το θεμα και δεν περιθωποιησαμε τις αλλες τρανς απλως ειπαμε οτι η συγγρου εχει γινει χαλια
να ξαναπω εδω  οτι το περιστατικο δεν εχει να κανει με τρανσεξουαλ  αλλα με εκδιδομενη γυναικα κ την παρεα της κ σαφως τρανσεξουαλ δε σημαινει περιθωριο κτλ κτλ που αναφερεται εδω.
επειδη περασα κ ειδα το ατομο  ειναι οπωσ βλεπεισ κ τα λοιπα τραγικα πρεζακια της ομονοιας κ οχι σαν της τρανσ που ξερουμε εδω
πολυ λυπηρο αυτο που συνεβει κ πολυ διδακτικο για ολους εσας  αλλα αντι να πειτε την αληθεια οπωσ εχει  κοιτατε να περιθωριοποιησετε της τρανς
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Επισκέπτης
Σωστο αυτο που λεει η μαρκελα απλως αυτη συστηνετε σαν τρανς εγχειρισμενη για αυτο ανοιξα ετσι το θεμα και δεν περιθωποιησαμε τις αλλες τρανς απλως ειπαμε οτι η συγγρου εχει γινει χαλια

ελπίζω τουλάχιστον μετά απ αυτό να καταστάλλαξες τι θα ψηφίσεις τις επερχόμενες εκλογές έτσι;  ;)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ  ΟΤΙ Κ ΑΝ ΛΕΕΙ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ Μ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΧΩ ΔΕΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥΝΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΜΠΟΙΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ
ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ    ΤΗΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΟΥ    Κ ΚΑΛΟ ΘΑ ΝΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ  Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ Κ ΟΧΙ Η ΣΥΓΓΡΟΥ Η  Η ΤΡΑΝΣ.....

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Αμέσως να θιχτείς εσύ. Φυσικά και θα υπάρχουν πολύ εντάξει άτομα τρανς, αλλά μην μου πεις ότι δεν έχετε και κωλόπαιδα. Θες να πω μειοψηφία, ναι οκ, αλλά υπάρχουν. Δεν υπάρχουν τρανς που κλέβουν στην Συγγρού; Γιατί εγώ άλλα έχω μάθει. Ίσως βέβαια να είναι αλλοδαπές τρανς για να μην είμαι άδικος...εσύ δεν γνωρίζεις τίποτα επι του θέματος;

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
Αμέσως να θιχτείς εσύ. Φυσικά και θα υπάρχουν πολύ εντάξει άτομα τρανς, αλλά μην μου πεις ότι δεν έχετε και κωλόπαιδα. Θες να πω μειοψηφία, ναι οκ, αλλά υπάρχουν. Δεν υπάρχουν τρανς που κλέβουν στην Συγγρού; Γιατί εγώ άλλα έχω μάθει. Ίσως βέβαια να είναι αλλοδαπές τρανς για να μην είμαι άδικος...εσύ δεν γνωρίζεις τίποτα επι του θέματος;
ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΣΑΙ ΣΘΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΩ ΠΟΛΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΚΑΣΤΑΝΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΝΣ
ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ Κ ΤΡ ΑΧΛΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ

Επισκέπτης
Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ  ΟΤΙ Κ ΑΝ ΛΕΕΙ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ Μ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΧΩ ΔΕΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥΝΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΜΠΟΙΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ
ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ    ΤΗΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΟΥ    Κ ΚΑΛΟ ΘΑ ΝΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ  Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ Κ ΟΧΙ Η ΣΥΓΓΡΟΥ Η  Η ΤΡΑΝΣ.....

συμπαθατον αυτος για τρανς πηγαινει και του βγηκε γυναικα  :-

OP
OP
M

madboy34

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
οντως ημουν μεθυσμενος για αυτο και δεν αντεδρασα σωστα

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΣΑΙ ΣΘΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΩ ΠΟΛΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΚΑΣΤΑΝΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΝΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ
σωστα  :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τώρα συμφωνούμε  ;)

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
οντως ημουν μεθυσμενος για αυτο και δεν αντεδρασα σωστα

Καλά και εσύ ρε μπαγάσα, όσο μεθυσμένος και να 'σαι, δεν πας με πρεζάκι. Είναι άτομα υψηλού κινδύνου από πολλές απόψεις. Αν είναι έτσι όπως την περιγράφει η Πάμελα, θα έκανε μπαμ από ένα χιλιόμετρο.

OP
OP
M

madboy34

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Θα σου πω τι θυμαμαι απο αυτην ,ηταν κοντουλα με ασπρες ζαρτιερες και ψηλες μποτες και εχω ενα θεμα με τις ψηλες μποτες και τις μικροκαμωμενες κατι το ποτο κατι το φετιχ με τις μποτες οταν πηγαμε σπιτι και την ειδα ποιο καλα ξενερωσα για αυτο και μονο στο στομα τον πηρε και αυτο για λιγο
Καλά και εσύ ρε μπαγάσα, όσο μεθυσμένος και να 'σαι, δεν πας με πρεζάκι. Είναι άτομα υψηλού κινδύνου από πολλές απόψεις. Αν είναι έτσι όπως την περιγράφει η Πάμελα, θα έκανε μπαμ από ένα χιλιόμετρο.

Επισκέπτης
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom