Οσοι ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λενε και εγω αν δοιαβαζα για καποιον αλλον θα το επαιζα εξυπνος αλλα μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην λες,για αυτο το κοινοποιησα να το μαθουν και αλλοι να μην τους συμβει αν αυτο θεωρειτε βλακεια οκ ειμαι βλακας.
Αναγνωρισιμες δεν ειναι πολυ γιατι αυτη ειχε στο σπιτι της 10 περουκες αλλαζουν συνεχεια και ονομα
Ασε που εμαθα οτι μολις σε ψειλιαστουν σου ριχνουν λακ στα ματια
Πάνω στην καύλα του, ο καθένας μπορεί να πιαστεί μαλάκας. Όταν κάνει κουμάντο το κάτω κεφάλι, δεν σκέφτεσαι καθαρά. Στην Συγγρού, κυρίως μετά την οικονομική κρίση, λόγω μειωμένης πελατείας, πέφτει πολύ ξεψείρισμα. Ακόμα και μεταξύ τους έχουν ανελέητο ανταγωνισμό οι τρανς. Μου έχουν πει περιστατικό, αξιόπιστη πηγή, για μια τρανς πολύ όμορφη, η οποία έφερε σπίτι της για καφέ μια άλλη τρανς. Την ώρα που πήγε στην κουζίνα να φτιάξει καφέ, πάει η άλλη βρώμα και της βάζει ναρκωτικά στην ντουλάπα. Την κάρφωσε στην ασφάλεια και έμεινε μέσα 3 - 4 μήνες. Δεν ξαναβγήκε στην πιάτσα ποτέ ξανά. Αυτός άλλωστε ήταν ο στόχος. Τους έπαιρνε όλους τους πελάτες.
Φίλε ξέχασέ το, όσο θυμωμένος και αν είσαι, γιατί έχεις οικογένεια. Πάντως ο κροσσάκος θέλει μια καλή περιποίηση με ενέδρα και σιδηρογροθιές και φορώντας full face. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί οι τύποι. Αλλά εμείς ανήκουμε σε άλλο κόσμο, δεν είμαστε για τέτοια. Όσο για τους παλικαράδες που λένε ότι θα πήγαιναν εκεί και θα γινόταν της πουτάνας, είναι για να γελάς μαζί τους. Άστο, ξέχνα το.