τύπε μια άλλη λύση είναι να φύγεις εξωτερικό για δουλειά
έτσι δε θα φοβάσαι μη σε απολύσει το αφεντικό σου για τα 470 ευρώ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κλοπή από τρανσεξουαλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα madboy34
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Θα σου πω τι θυμαμαι απο αυτην ,ηταν κοντουλα με ασπρες ζαρτιερες και ψηλες μποτες και εχω ενα θεμα με τις ψηλες μποτες και τις μικροκαμωμενες
τύπε μια άλλη λύση είναι να φύγεις εξωτερικό για δουλειά
έτσι δε θα φοβάσαι μη σε απολύσει το αφεντικό σου για τα 470 ευρώ
Θα σου πω τι θυμαμαι απο αυτην ,ηταν κοντουλα με ασπρες ζαρτιερες και ψηλες μποτες και εχω ενα θεμα με τις ψηλες μποτες και τις μικροκαμωμενες κατι το ποτο κατι το φετιχ με τις μποτες οταν πηγαμε σπιτι και την ειδα ποιο καλα ξενερωσα για αυτο και μονο στο στομα τον πηρε και αυτο για λιγο
οκ τα λάθη ανθρώπινα. Αν θες να κάνεις την καύλα σου, την επόμενη φορά κάντο σωστά. Πήγαινε με κάποια που είναι γνωστή για τις υπηρεσίες της και αξιόπιστη. Τόσο πληροφοριακό υλικό υπάρχει και για όλα τα γούστα στο bourdela.com
ειχα υποψην μου να παρω τηλεφωνο μια απο εδω αλλα επειδη ηταν αργα ελεγα οτι μπορει να μην δουλευει,ετσι την πατησα
οκ τα λάθη ανθρώπινα. Αν θες να κάνεις την καύλα σου, την επόμενη φορά κάντο σωστά. Πήγαινε με κάποια που είναι γνωστή για τις υπηρεσίες της και αξιόπιστη. Τόσο πληροφοριακό υλικό υπάρχει και για όλα τα γούστα στο bourdela.com
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αν θαχανε αυτοs 470 ευρω, τωρα θαχαμε εμφυλιο στο αμαρτωλο τριγωνοΓια τρανς ακουω, για πρεζακια ακουω.... Βατραχε εσυ εισαι;
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.612
- Πόντοι
- 606
δεν θελω να ανακατευετω αλλα το θεμα μου λεει οτι κατ βρομα εδω ..δεν πας πτε μ παραπανω λευτα σε τετιο σπυτιsorryΓια τρανς ακουω, για πρεζακια ακουω.... Βατραχε εσυ εισαι;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.111
- Πόντοι
- 12.756
Αν θαχανε αυτοs 470 ευρω, τωρα θαχαμε εμφυλιο στο αμαρτωλο τριγωνο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.111
- Πόντοι
- 12.756
δεν θελω να ανακατευετω αλλα το θεμα μου λεει οτι κατ βρομα εδω ..δεν πας πτε μ παραπανω λευτα σε τετιο σπυτιsorry
τυπε εγινε παρεξηγηση δεν λεει για σενα ο μαριος , σε αλλο βατραχο αναφερεται...
καποια στιγμη θα γινοταν η παρεξηγηση
Σωστο αυτο που λεει η μαρκελα απλως αυτη συστηνετε σαν τρανς εγχειρισμενη για αυτο ανοιξα ετσι το θεμα και δεν περιθωποιησαμε τις αλλες τρανς απλως ειπαμε οτι η συγγρου εχει γινει χαλια
Ίσως έπρεπε η λέξη τρανς στον τίτλο του νήματος να έχει εισαγωγικά: "τρανς"
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
βασικα ισως να μην ειμαι ο καταλληλος να απαντησω..
1-δεν παω με πρεζακια η τρανς(οχι θεμα ρατσισμου),οσο μεθυσμενος κ ναμαι,1 φορα την πατησα σε μπουρδελο πολυ παλια.
ενα εισαι παντρεμενος ρε φιλε που πας και τον δινεις???αν ησουν ελευθερος πηδα και μια γατα που λεει ο λογος,δεν σεβεσαι την οικογενεια σου.η 2-αν γουσταρεις cross,trans δωστα σε μια επαγγελματια θα πληρωσεις παραπανω αλλα θα χεις το κεφαλι σου ησυχο.και οχι σε καθε τυχαια του δρομου..
-----------
για τα λεφτα..ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΑΚΟΜΗ Κ 1,000 ΝΑ ΗΤΑΝ,
που νομιζεις τα βαλανε στην τραπεζα??
σε πρεζα θα πηγαν η νομιζεις ΣΗΜΕΡΑ απο τα 470 υπαρχουν ακομη κ 100 στο σπιτι?
---
στους αρκετους που πουλανε ειρωνεια οταν εχεις πιει κ εισαι καυλομενος 100% θα κανεις μαλακια...
ειδικα αν εισαι μονος.
καποτε πηγα να πλακωθω με πορτιερη του sirocco strip,χωρις ο βλακας να χω δει οτι εχει αλλους 3 μαζι,ακομη κ μονος ναταν ηταν ρισκο.
επισης καποτε σε αλλη χωρα μια πουτανα στο μπλα μπλα μου ψειρισε ενω μιλαγαμε(χερι στην τσεπη) γυρω στα 60-ευρω αν θυμαμαι καλα..(βασικα ηταν 3 στο δρομο)μαζι,ΟΣΟ λιωμα κ να μουν το πηρα χαμπαρι...αμεσα οι 2 ειχαν λακισει..κ εχω μεινει με την μια να την ψαχνω για τα λεφτα στο δρομο...σκεφτομαι να την μπουκετωσω ομως η λογικη=ξενη χωρα κ ασχετα ατομα γυρω γυρω=θα με τσακισουν επικρατησε η λογικη κ την αφησα και εφυγε(οι αλλες 2 ειχαν φυγει ηδη).
ειναι αναμεικτα συναισθηματα 1-αισθανεσαι βλακας-2-λες πως την πατησα...
λιγο πολυ ολοι την εχουμε παθει...
αλλα ποτε δεν θα πηγαινα σε στουνιο με πανω απο 100 ευρω στην τσεπη η σε μπυρδελο με πανω απο 40-νομος ειναι αυτο...
τωρα υπηρχε ο παραγοντας οτι εγινε εκεινη την στιγμη χωρις σχεδιο-
για μενα ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...πες οτι τα χασες.
ακομη κ να την βαραγες αυτη παλι το ιδιο θα εκανε γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ..
βαλτο σαν παραπλευρη απωλεια...
γιατι ποσες φορες οταν ειμαστε μεγαλη παρεα σε στριπ δεν μας εχουν χρεωσει 2,4 ποτα παραπανω κ βαλε αν ειναι μπουκαλια...
η αλλες φορες κομοδινα κτλ..
οκ αυτη ειναι στεγνη κλοπη,αλλα το πηρες πολυ αργα χαμπαρι.
το νασαι παντα υποψιασμενος ασχετα ποτα η καυλα εκτος αν εισαι λιωμα τελειως βοηθα.
1-δεν παω με πρεζακια η τρανς(οχι θεμα ρατσισμου),οσο μεθυσμενος κ ναμαι,1 φορα την πατησα σε μπουρδελο πολυ παλια.
ενα εισαι παντρεμενος ρε φιλε που πας και τον δινεις???αν ησουν ελευθερος πηδα και μια γατα που λεει ο λογος,δεν σεβεσαι την οικογενεια σου.η 2-αν γουσταρεις cross,trans δωστα σε μια επαγγελματια θα πληρωσεις παραπανω αλλα θα χεις το κεφαλι σου ησυχο.και οχι σε καθε τυχαια του δρομου..
-----------
για τα λεφτα..ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΑΚΟΜΗ Κ 1,000 ΝΑ ΗΤΑΝ,
που νομιζεις τα βαλανε στην τραπεζα??
σε πρεζα θα πηγαν η νομιζεις ΣΗΜΕΡΑ απο τα 470 υπαρχουν ακομη κ 100 στο σπιτι?
---
στους αρκετους που πουλανε ειρωνεια οταν εχεις πιει κ εισαι καυλομενος 100% θα κανεις μαλακια...
ειδικα αν εισαι μονος.
καποτε πηγα να πλακωθω με πορτιερη του sirocco strip,χωρις ο βλακας να χω δει οτι εχει αλλους 3 μαζι,ακομη κ μονος ναταν ηταν ρισκο.
επισης καποτε σε αλλη χωρα μια πουτανα στο μπλα μπλα μου ψειρισε ενω μιλαγαμε(χερι στην τσεπη) γυρω στα 60-ευρω αν θυμαμαι καλα..(βασικα ηταν 3 στο δρομο)μαζι,ΟΣΟ λιωμα κ να μουν το πηρα χαμπαρι...αμεσα οι 2 ειχαν λακισει..κ εχω μεινει με την μια να την ψαχνω για τα λεφτα στο δρομο...σκεφτομαι να την μπουκετωσω ομως η λογικη=ξενη χωρα κ ασχετα ατομα γυρω γυρω=θα με τσακισουν επικρατησε η λογικη κ την αφησα και εφυγε(οι αλλες 2 ειχαν φυγει ηδη).
ειναι αναμεικτα συναισθηματα 1-αισθανεσαι βλακας-2-λες πως την πατησα...
λιγο πολυ ολοι την εχουμε παθει...
αλλα ποτε δεν θα πηγαινα σε στουνιο με πανω απο 100 ευρω στην τσεπη η σε μπυρδελο με πανω απο 40-νομος ειναι αυτο...
τωρα υπηρχε ο παραγοντας οτι εγινε εκεινη την στιγμη χωρις σχεδιο-
για μενα ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...πες οτι τα χασες.
ακομη κ να την βαραγες αυτη παλι το ιδιο θα εκανε γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ..
βαλτο σαν παραπλευρη απωλεια...
γιατι ποσες φορες οταν ειμαστε μεγαλη παρεα σε στριπ δεν μας εχουν χρεωσει 2,4 ποτα παραπανω κ βαλε αν ειναι μπουκαλια...
η αλλες φορες κομοδινα κτλ..
οκ αυτη ειναι στεγνη κλοπη,αλλα το πηρες πολυ αργα χαμπαρι.
το νασαι παντα υποψιασμενος ασχετα ποτα η καυλα εκτος αν εισαι λιωμα τελειως βοηθα.
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.612
- Πόντοι
- 606
ρε φιλε πας εσει μαι 500 ευρα στη τσεπη να γαμησεις ????Και γαμώ το επίπεδο έχετε ορισμένοι.. τουλάχιστον οι μισοί τον κραξατε τον τύπο, αντι να του προτείνετε κάποια λύση.
Ο κλασικός ο μαμάκας ο Έλληνας που λέει και ο Γεωργιου
εγω ουτε στην γκομενα δεν παω ετσι
εγω δεν πειθομαι σορυ
ρε φιλε πας εσει μαι 500 ευρα στη τσεπη να γαμησεις ????
εγω ουτε στην γκομενα δεν παω ετσι
εγω δεν πειθομαι σορυ
τυπε εγω εχω τυχει να παω με 600 κιολας.....επειδη ετυχε φαση κ τα ειχα..
συμφωνω μαλακια...
αλλα κ οι μαλακιες γινονται....
το θεμα ειναι να μη τον κραζουμε εστω κ αν εκανε μαλακια...
Λύσεις φίλε δεν υπάρχουν πολλές και φάνηκε και απ την όποια συζήτηση εδώ...Τώρα έγινε..Τουλάχιστον ας "προστατεύσει" τον εαυτό του και την οικογένειά του, δηλαδή να μην κάνει την μαλακία και πει το τι πραγματικά έγινε στην γυναίκα του...Ποτέ μα ποτέ...Και γαμώ το επίπεδο έχετε ορισμένοι.. τουλάχιστον οι μισοί τον κραξατε τον τύπο, αντι να του προτείνετε κάποια λύση.
Ο κλασικός ο μαμάκας ο Έλληνας που λέει και ο Γεωργιου
Ευχαριστω πολυ οσους απαντησατε και επειδη η λογικη στην ηλικια μου ειναι πανω απο ολα δεν θα κανω τιποτα,θα απεχω οπως απειχα αρκετα χρονια (απλα λιγο ποτο παραπανω και ειπα να θυμηθω λιγοντα νειατα μου)δεν εγινε προετοιμασμενο αυτο για αυτο και ειχα μαζι τα λεφτα της δουλειας,ασε που ειχα ξεχασει οτι τα κουβαλαω καν νομιζα οτι μαζι μονο τα δικα μου 70 ευρωΕπειδη πολλοι μου στειλατε πριβε μηνυματα και την εχετε πατησει και αλλοι αλλα φοβαστε μην σας κραξουν εγω προτεινω να τονπειτε γιατι ετσι προλαβενουμε καταστασεις,αν ηξερα καινεγω τι παιζει ισως να μην την παταγα.Οσο αυτην την κοπελα ειναι γυναικα που το παιζει τρανς αλλα φιλοι μου ειπαν οτι στο κυκλωμα αυτο ειναι η ηταν και μια τρανς που ολες σε πανε στο διαμερισμα αυτο.Εγω τελειωσα με αυτο το θεμα,κανω τον σταυρο μου τωρα που τα βλεπω ποιο ηρεμα που δεν καταλαβα κατι εκεινη την ωρα γιατι σουρωμενος οπως ημουν θα εκανα φασαρια και αυτοι ηδη με ειχαν κλειδωσει μεσα στο διαμερισμα και ποιος ξερει τι θα γινοταν.Οσοι με κραζουν καλα κανουν σπλως εκανα μια μαλακια.Ειμαι υπαρκτο προσωπο και οποιος δεν με πιδτευει σε οτι ειπα ας μου στειλει πριβε μηνυμα να του δωσω παρεταιρω στοιχεια για μενα,δεν νομιζω οτι θα ειχα καποιο λογο να πω οσα ειπα.Και παλι σας ευχαριστω ολους για τις γνωμες σας και για το κραξιμο απο μερικους εχετε ολοι δικιο ο καθενας απο την πλευρα του.Ενα τελευταιο προσεχτε μην την πατησετε και εσεις και οσοι εχουν ιδιες εμπειριες ας το πουν
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι εγκληματικη οργανωση δηλαδη τυπε :SΛαβε υποψην σου οτι δεν ειναι μονη της εγω μεσα απο την σουρα ξεχωρισα τουλαχιστον αλλα 3 ατομα,μια την τσατσα και αλλους δυο περιεργους την ωρα που εφευγα ο οποιοι μαλλον περιμεναν να δω αν το ανακαλυψα για να επεμβουν
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις