Νέα

Κλοπή από τρανσεξουαλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madboy34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
M

madboy34

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
φιλε δεν ξαναπλησιαζω βραδυ εκει,αλλα μου κανει εντυπωση αφου την εχουν πατησει πολλοι και αφου καποιοι ξερουν εκει στην πιατσα γιατι δεν προειδοποιουν
φερνε που και που βολτες απο εκει κατι μπορει να πετυχεις αν εχει συμβει και σε καποιον αλλον καλο ειναι να το πει..

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Αυτο καταλαβα και εγω,βασικα εθεσα το θεμα μηπως καμια αλλη τρανς ηξερε για αυτην και μηπως αν της ελεγα κρατα κατι απο τα λεφτα επερνα κατι,αλλα αφου εμαθα οτι δεν ειναι τρανς αλλα πρεζακι και το κανουν συνεχεια γαμησετα,αφου οι μπατσοι δεν κανουν τιποτα,θα μου πουν κανε μυνηση κατ'αγνωστων γιατι δεν ξερω τα στοιχεια τους δεν θα μπουν καν στον κοπο να ερθουν να παμε εκει,εγω να παω μονος μου να τα ζητησω δεν παιζει οποτε γαματα
φερνε που και που βολτες απο εκει κατι μπορει να πετυχεις αν εχει συμβει και σε καποιον αλλον καλο ειναι να το πει..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κλαίω με το θρεντ........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
M

madboy34

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ισως να εχεις δικιο,πιαστηκα βλακας δεν ειμαι βλακας φαντασου ομως οτι ημουν μονος μου 2.30 την νυχτα και βγαινοντας απο το σπιτι ηταν αλλοι δυο τυποι που κοιταγαν περιεργα και το μονο που με ενοιαζε ηταν να την κανω γρηγορα απο εκει αν και δεν το ειχα ανακαλυψει ακομα οτι λειπουν τα λεφτα γιατι το ειδα οταν πηγα να τα παραδωδσω,οσο αναφορα να χτυπαω την πορτα τους εδω στην αρχη με κλειδωσαν μεσα να δουν αν το ανακαλυψω,ευτυχως που δεν το ειδα εκεινη την ωρα γιατι θα αρπαζομασταν και δεν ξερω που μπορει να ημουν τωρα,αν δεν εισαι ατομο του υποκοσμου δεν τα βαζεις μαζι τους και εγω πηγα απλως να κανω την καυλα μου.
βλακας ειναι... τον κοψανε κατευθειαν για θυμα και του τα πηρανε

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
ισως να εχεις δικιο,πιαστηκα βλακας δεν ειμαι βλακας φαντασου ομως οτι ημουν μονος μου 2.30 την νυχτα και βγαινοντας απο το σπιτι ηταν αλλοι δυο τυποι που κοιταγαν περιεργα και το μονο που με ενοιαζε ηταν να την κανω γρηγορα απο εκει αν και δεν το ειχα ανακαλυψει ακομα οτι λειπουν τα λεφτα γιατι το ειδα οταν πηγα να τα παραδωδσω,οσο αναφορα να χτυπαω την πορτα τους εδω στην αρχη με κλειδωσαν μεσα να δουν αν το ανακαλυψω,ευτυχως που δεν το ειδα εκεινη την ωρα γιατι θα αρπαζομασταν και δεν ξερω που μπορει να ημουν τωρα,αν δεν εισαι ατομο του υποκοσμου δεν τα βαζεις μαζι τους και εγω πηγα απλως να κανω την καυλα μου.

Μεγάλη και πολύ σοφή κουβέντα αυτή. Αυτοί είναι ικανοί για όλα και δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Εσύ;

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
να ξερεις οσο φοβασαι και εσυ φοβουνται και αυτοι  ;) ;)

OP
OP
M

madboy34

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο ακριβως θα ελεγα τα πρεζακια δεν εχουν να χασουν τιποτα,εγω πολλα και δεν αξιζει για 470 ευρω,εχω ανθρωπους τριγυτω μου που με εχουν αναγκη αν και χτες το βραδυ φρικαρα και ειμουν ετοιμος να παω να την βρω να την σπασω στο ξυλο αλλα δεν την βρηκα,σημερα το σκεφτηκα λιγο καλυτερα

OP
OP
M

madboy34

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Οσοι ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λενε και εγω αν δοιαβαζα για καποιον αλλον θα το επαιζα εξυπνος αλλα μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην λες,για αυτο το κοινοποιησα να το μαθουν και αλλοι να μην τους συμβει αν αυτο θεωρειτε βλακεια οκ ειμαι βλακας.
Αναγνωρισιμες δεν ειναι πολυ γιατι αυτη ειχε στο σπιτι της 10 περουκες αλλαζουν συνεχεια και ονομα
Ασε που εμαθα οτι μολις σε ψειλιαστουν σου ριχνουν λακ στα ματια

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Μεγάλη και πολύ σοφή κουβέντα αυτή. Αυτοί είναι ικανοί για όλα και δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Εσύ;
Σωστος αλλα νομιζω σε αυτη την περιπτωση αυτες ειναι αναγνωρισιμες και εκτεθειμενες(μπορουν βεβαια να κουβαλανε παραλαιζερ και αλλα θα μου πεις αλλα δεν ειναι το ιδιο  με νταβαδες νονους κτλ..

Επισκέπτης
Οσοι ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λενε και εγω αν δοιαβαζα για καποιον αλλον θα το επαιζα εξυπνος αλλα μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην λες,για αυτο το κοινοποιησα να το μαθουν και αλλοι να μην τους συμβει αν αυτο θεωρειτε βλακεια οκ ειμαι βλακας.
Αναγνωρισιμες δεν ειναι πολυ γιατι αυτη ειχε στο σπιτι της 10 περουκες αλλαζουν συνεχεια και ονομα

:2funny:  που πηγες και εμπλεξες ρε τυπε με τον υποκοσμο

OP
OP
M

madboy34

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν λες που την προηγουμενη μερα ειχα 1500 ευρω πανω μου της δουλειας
εκει δεν παιζει θα εμπαινα μεσα στο σπιτι με το αμαξι

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
καλα εκανες που το ειπες και μπραβο σου και δεν εισαι βλακας ασε καποιοι να λενε :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Οι τρόποι που μπορείς να αντιδράσεις με τέτοιους ανθρώπους είναι ή του ύψους ή του βάθους.

Για 470 ευρώ, καλύτερα να διαλέξεις μέθοδο "του ύψους" γιατί 470 ευρώ δεν είναι δα και τόσο τραγικό ποσό...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οι τρόποι που μπορείς να αντιδράσεις με τέτοιους ανθρώπους είναι ή του ύψους ή του βάθους.

Για 470 ευρώ, καλύτερα να διαλέξεις μέθοδο "του ύψους" γιατί 470 ευρώ δεν είναι δα και τόσο τραγικό ποσό...
Ορισε μαs με δικα μαs λογια  τι ειναι υψοs και τι βαθοs...γιατι το manual ειναι στην καθαρευουσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom