Νέα

Κλοπή από τρανσεξουαλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madboy34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
βασικα οτι και να κανεις ... ειτε τη πλακωσεις ειτε πας στους μπατσους ... τα λεφτα πεταξαν ... αλλη φορα προσοχη ... που πας με 500ευρω στη τσεπη και εσυ .. ;;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ωραίο θέμα, διδακτικό, για να μαθαίνουμε τι να αποφεύγουμε. Που το ξέρουμε ήδη βέβαια, αλλά μερικοί το παίρνουν αψήφιστα μέχρι να συμβεί. Μόλις έχασες 470 ευρώ, φίλε. Όπως γράφουν κάποιοι, προσπάθησε να τα δανειστείς από φίλο, αν τα έχεις απόλυτη ανάγκη και θεώρησέ τα σαν μια μικρή οικονομική ζημιά. Σαν να έπαθες μια βλάβη στο αμάξι.

OP
OP
M

madboy34

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καπως ετσι θα γινει γιατι απο οτι εμαθα ειναι πρεζακια και δεν υπαρχει περιπτωση να παρω πισω τιποτα.Και στο ξυλο να την σπασω μπορει να παω και μεσα,οσο αναφορα που πηγα με τοσα λεφτα μαζι μου για πρωτη μου φορα τα ξεχασα στο πορτοφολι γιατι δεν ειχα σκοπο να παω εκει,απλως ηπιαμε κατι ποτα με κατι φιλους και βρεθηκα τσαρκα να θυμηθω παλιες εποχες,τοτε που στην συγγρου ηταν πιο ξεκαθαρα τα πραγματα,ειχα να παω καμια 10αρια χρονια εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Ωραίο θέμα, διδακτικό, για να μαθαίνουμε τι να αποφεύγουμε. Που το ξέρουμε ήδη βέβαια, αλλά μερικοί το παίρνουν αψήφιστα μέχρι να συμβεί. Μόλις έχασες 470 ευρώ, φίλε. Όπως γράφουν κάποιοι, προσπάθησε να τα δανειστείς από φίλο, αν τα έχεις απόλυτη ανάγκη και θεώρησέ τα σαν μια μικρή οικονομική ζημιά. Σαν να έπαθες μια βλάβη στο αμάξι.
:rockon:

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Για να μη χάσεις τη δουλειά σου δήλωσε κλοπή στο αστυνομικό τμήμα. Με αυτό το χαρτί στα χέρια δεν τη χάνεις. Ανάλογα τον αξιωματικό υπηρεσίας (εσύ θα τον κόψεις) δες αν σε παίρνει να πεις την αληθινή ιστορία ή μια φανταστική. Αν σε παίρνει να πεις την αληθινή ιστορία ζήτα βοήθεια από έναν της ασφάλειας (πες του εκεί ότι άμα τη βρείτε τα μισά δικά του) και θα γίνει η δουλειά. Έτσι υπάρχει περίπτωση να πάρεις και κάνα μέρος των χρημάτων σου πίσω (δύσκολο βέβαια).

Μην το πεις στη γυναίκα σου γιατί τότε τα 500 ευρώ θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχεις να τραβήξεις. Μόνο και μόνο που την εκθέτεις σε κίνδυνο πηγαίνοντας με trans, σε βλέπω και άστεγο από αύριο...

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Σε καταλαβαίνω, πριν πολλά χρόνια την είχα πατήσει και γω από γυναίκα στη Συγγρού , 20.000 δρχ μου έκλεψε. Τότε η βίζιτα στο σπίτι έκανε 5 - 6.000 δρχ. Την επομένη πήγα για φασαρία, αλλά μου άνοιξε μιά τρανς μέσα στην μαστούρα. Την απείλησα με αστυνομία, αλλά δεν ίδρωνε το αφτί της. Φυσικά δεν πήγα στο Τμήμα, γιατί δεν ήθελα να μπλέξω με μαστούρες και μηνύσεις.

Επίσης προσοχή στα δωμάτια που δεν έχει που να αφήσεις τα ρούχα σου και αναγκάζεσαι να τα αφήσεις στο πάτωμα. Κάτω από το κρεβάτι είναι πιθανόν να βρίσκεται άτομο που σε ξεψειρίζει ενώ πηδάς.

Συμπέρασμα, δεν ξαναπήγα ούτε σε μπουρδέλο με παραπάνω χρήματα.

Δεν πειράζει φίλε, υγεία, το πάθημα θα σου γίνει μάθημα, έστω και ακριβό.

OP
OP
M

madboy34

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εμαθα οτι δεν ειναι τρανς ειναι κανονικη γυναικα που την εκδιδει ενας cross κανουν καθε μερα αυτο το πραγμα ειναι πρεζακια,καποιος που τους πουλησε τσαμπουκα για τα λεφτα του τον χτυπησαν ασχημα οποτε προσοχη οποιος διαβαζει και κανει βολτες στην συγγρου
και δεν την πηδηξα μονο στο στομα μου τον πηρε
Για να μη χάσεις τη δουλειά σου δήλωσε κλοπή στο αστυνομικό τμήμα. Με αυτό το χαρτί στα χέρια δεν τη χάνεις. Ανάλογα τον αξιωματικό υπηρεσίας (εσύ θα τον κόψεις) δες αν σε παίρνει να πεις την αληθινή ιστορία ή μια φανταστική. Αν σε παίρνει να πεις την αληθινή ιστορία ζήτα βοήθεια από έναν της ασφάλειας (πες του εκεί ότι άμα τη βρείτε τα μισά δικά του) και θα γίνει η δουλειά. Έτσι υπάρχει περίπτωση να πάρεις και κάνα μέρος των χρημάτων σου πίσω (δύσκολο βέβαια).

Μην το πεις στη γυναίκα σου γιατί τότε τα 500 ευρώ θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχεις να τραβήξεις. Μόνο και μόνο που την εκθέτεις σε κίνδυνο πηγαίνοντας με trans, σε βλέπω και άστεγο από αύριο...

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Εμαθα οτι δεν ειναι τρανς ειναι κανονικη γυναικα που την εκδιδει ενας cross κανουν καθε μερα αυτο το πραγμα ειναι πρεζακια,καποιος που τους πουλησε τσαμπουκα για τα λεφτα του τον χτυπησαν ασχημα οποτε προσοχη οποιος διαβαζει και κανει βολτες στην συγγρου
δες pm

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306

ΟΚ σύμφωνοι. Εγώ πάντως στην αστυνομία θα πήγαινα ακόμα και με "ψεύτικη" ιστορία για να μην έχω θέμα με γυναίκα και δουλειά.

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
παντως αν βρεθουν πρεπει ,γνωμη μου να κοινοποιηθουν.Δεν λεει καθολου να την πατησουν και αλλοι.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Στέλιο, είναι δυνατόν να πει αυτά σε αστυνομικό ? θα τον συλλάβει για απόπειρα δωροδοκίας !

OP
OP
M

madboy34

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
θα παω να κανω μυνηση σιγουρα λογικα υπαρχει το απορρητο,μηπως τους πιασουν αν και εμαθα οτι εχουν παρα πολλες μυνησεις το κανουν συνεχεια
ΟΚ σύμφωνοι. Εγώ πάντως στην αστυνομία θα πήγαινα ακόμα και με "ψεύτικη" ιστορία για να μην έχω θέμα με γυναίκα και δουλειά.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
παντως αν βρεθουν πρεπει ,γνωμη μου να κοινοποιηθουν.Δεν λεει καθολου να την πατησουν και αλλοι.
Ετσι.........Διοτι ειναι απατεωνεs ολκηs.....Δεν φτανει που ο ανθρωποs τουs προσφερε λεφτα...Τον εκλεψαν κι απο πανω

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
ήταν και ξεπέτα  :S

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Στέλιο, είναι δυνατόν να πει αυτά σε αστυνομικό ? θα τον συλλάβει για απόπειρα δωροδοκίας !

Αν τον πάνε στα καλόπαιδα της ασφάλειας όλα γίνονται. Άλλωστε αν όπως λέει έχουν γίνει και άλλες καταγγελίες τότε τους ξέρουν πολύ καλά... Με λίγη κλάψα ίσως γίνει δουλειά.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
η μήνυση θέλει και 100 ευρω παράβολο πλέον ... :o

θα παω να κανω μυνηση σιγουρα λογικα υπαρχει το απορρητο,μηπως τους πιασουν αν και εμαθα οτι εχουν παρα πολλες μυνησεις το κανουν συνεχεια

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616

Παρε το αποφαση,τα λεφτα τα εχασες....αν εχουν μηνυσεις γιατι δεν τους πιανουν????
Ασε που νομιζω οτι η μηνυση παει πλεον κανα 100αρικο....

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Παρε το αποφαση,τα λεφτα τα εχασες....αν εχουν μηνυσεις γιατι δεν τους πιανουν????
Ασε που νομιζω οτι η μηνυση παει πλεον κανα 100αρικο....
  τωρα αρμεγε λαγους ξεχνα τα λεφτα συμφωνω..

OP
OP
M

madboy34

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο καταλαβα και εγω,βασικα εθεσα το θεμα μηπως καμια αλλη τρανς ηξερε για αυτην και μηπως αν της ελεγα κρατα κατι απο τα λεφτα επερνα κατι,αλλα αφου εμαθα οτι δεν ειναι τρανς αλλα πρεζακι και το κανουν συνεχεια γαμησετα,αφου οι μπατσοι δεν κανουν τιποτα,θα μου πουν κανε μυνηση κατ'αγνωστων γιατι δεν ξερω τα στοιχεια τους δεν θα μπουν καν στον κοπο να ερθουν να παμε εκει,εγω να παω μονος μου να τα ζητησω δεν παιζει οποτε γαματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom