Νέα

κλειτοριδικη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brusselmale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Μάγκες βοηθήστε πως θα την κάνω να χύσει...Να κανεί squirting?? Υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να κάνει??
Μάλλον δεν αφήνεται και δεν είναι άνετη μαζί σου η δικιά σου. Πρώτα δούλεψε αυτό και μετά τα υπόλοιπα...

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Μάλλον δεν αφήνεται και δεν είναι άνετη μαζί σου η δικιά σου. Πρώτα δούλεψε αυτό και μετά τα υπόλοιπα...
Κοιτά είναι λίγο ντροπαλή γενικά αλλά πάνω στην καύλα της ζητάει αλλα κ άλλα αυτό δεν θα της έβγαινε?? Τεσπα θα την μεθύσω να είναι πιο χαλαρή και θα την ξανά δοκιμασω!!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Aspire..αυτο σημαινει οτι δε πρόκειται να χυσει ποτέ απο την επαφή...παρα μονο με χαδακια...δεν ειναι ξινογαμησι τότε??
μπορει επισης να καθεται πανω σου και να τριβεται ενω τον εχει μεσα της και να χυσει.

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Ωραίο μου ακούγεται αυτό... Μάλλον θα το δοκιμάσω σημερα... Όσο για μαύρο τις έχω παρει δονητη μαύρο μεγάλο την ξεσκιζω αλλά δεν χύνει τελειώνει βέβαια αλλά χυσια καθόλου

OP
OP
B

brusselmale

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
4
Πόντοι
1
Αφου χύνει..τι ακριβως περιμενεις παραπανω??

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Δεν κάνει βγάζει υγρά όπως squorting

Poutanetzo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
6
Like
157
Πόντοι
286
Ωραίο μου ακούγεται αυτό... Μάλλον θα το δοκιμάσω σημερα... Όσο για μαύρο τις έχω παρει δονητη μαύρο μεγάλο την ξεσκιζω αλλά δεν χύνει τελειώνει βέβαια αλλά χυσια καθόλου
[size=12pt]Τύπε η γυναικεία εξπερμάτωση και το squirting είναι δυο διαφορετικά πράγματα.
Ουσιαστικά, το υγρό που εκκρίνουν οι γυναίκες με το squirting προέρχεται από την κύστη. Για αυτό και σε υφή θυμίζει περισσότερο νερό.
Οδηγός HowToSquirt δε νομίζω να υπάρχει, εξαρτάται από την κάθε γυναίκα. Το δύσκολο πάντως, το χεις πετύχει όπως λες.[/size] :rockon:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Δεν κάνει βγάζει υγρά όπως squorting
Είναι πολύ σπάνιο να κάνει μια γκόμενα squirting. Για να το κάνει αυτό πρέπει να σε γουστάρει πολύ και να είναι άνετη τελείως. Εγώ με όσες γκομενες είχα πριν, καμιά δεν έκανε squirting και πρώτη φορά μου συμβαίνει με την τωρινή και παραξενεύτηκα στην αρχή. Για πουτάνες ούτε λόγος για κάτι τέτοιο...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
sq μού έτυχε πριν μερικά χρόνια με επαγγελματία, μιά φορά

απλή υγρανση πολλές φορές

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Η δικια μου πιστεύω όταν καυλώνει είναι άνετη και δεν ντρέπεται... Βάζει δάχτυλα μόνη της μπροστά μου...Μου λέει βρωμολογα κλπ.. υγρά βγάζει αλλά πολύ λίγα!! Έχω δει τεχνικές πως μπορεί να κάνει sq αλλά μου φαίνεται ότι όταν πάει να βγάλει σφίγγεται... Πολλές φορές στην κορύφωση μου λέει ότι θέλει να εκραγεί κάτι από μέσα της αλλά τπτ και το Μούνι της φουσκώνει πολύ λες και θέλει να σκάει

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
εμένα πάντως δεν με απασχολεί το sq.... το θεωρώ λάθος να το επιδιώκω και στο φιναλε ψιλοάχρηστο... όλη η δουλειά έχει γίνει με την ύγρανση

OP
OP
B

brusselmale

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
4
Πόντοι
1
Δεν ειναι αν σε γουστάρει ή οχι...εχει καθαρά να κανει με τη κοπέλα...ειναι σωματικο κ οχι εγκεφαλικο...ολα τα σύννεφα δε φερνουν βροχη ;)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Δεν θα έλεγα ότι είναι μόνο σωματικό, γιατί τα είχα και με μητρομανή και ποτέ δεν έκανε squirting  :S

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Τεσπα επειδή ήρθε και είμαι και φουλ καυλωμένος... Παω να την κάνω κανέναν προκαταρκτικο... Και θα σας πω αποτέλεσμα!!

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Εγώ θέλω να κάνω την γυναίκα μου να χύσει και δεν μπορώ.... Ενώ τελειώνει δεν χύνει... Δεν βγάζει... squirting δλδ!!

Αν η γυναίκα σου δε θέλει να το κάνει δε θα το κάνει. Θέλει τρόπο το συγκεκριμένο και στην ουσία να της πείς όταν αρχίζει και νιώθει την πίεση να κατουρήσει. Αντί για κάτουρο θα βγεί αυτό το διαφανές υγρό. Αλλά ξαναλέω θέλει διαδικασία, υπομονή και κάποια τιπς

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Είναι πολύ σπάνιο να κάνει μια γκόμενα squirting. Για να το κάνει αυτό πρέπει να σε γουστάρει πολύ και να είναι άνετη τελείως. Εγώ με όσες γκομενες είχα πριν, καμιά δεν έκανε squirting και πρώτη φορά μου συμβαίνει με την τωρινή και παραξενεύτηκα στην αρχή. Για πουτάνες ούτε λόγος για κάτι τέτοιο...

Δεν είναι σπάνιο. Είναι στη γυναίκα. Είχα κάνει 18χρονο κοριτσάκι χωρίς να ξέρει καν τι την περιμένει. ΑΠλά της είχα πει από πριν οταν νιώσεις οτι κατουριέσαι ρίχτα. Ήθελε τρόπο, γούσταρε πειραματισμούς είχε υπομονή γιατί δεν είχαν ξανασχοληθεί ποτέ μαζί της έτσι και έγινε.

Σκέψου ότι σε άλλες δεν το έχω κάνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom