Νέα

κλειτοριδικη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brusselmale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Αν η γυναίκα σου δε θέλει να το κάνει δε θα το κάνει. Θέλει τρόπο το συγκεκριμένο και στην ουσία να της πείς όταν αρχίζει και νιώθει την πίεση να κατουρήσει. Αντί για κάτουρο θα βγεί αυτό το διαφανές υγρό. Αλλά ξαναλέω θέλει διαδικασία, υπομονή και κάποια τιπς
Πολύ σωστός ο φίλος....Σήμερα έφτασε πάλι στην κορύφωση το Μούνι της είχε φουσκωσει και μου έλεγε πάνω στη καύλα της θέλω να ουρισω αλλά δεν την αφίσα....Την επόμενη φορά θα την αφήσω να δω!!

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ σωστός ο φίλος....Σήμερα έφτασε πάλι στην κορύφωση το Μούνι της είχε φουσκωσει και μου έλεγε πάνω στη καύλα της θέλω να ουρισω αλλά δεν την αφίσα....Την επόμενη φορά θα την αφήσω να δω!!

Πρόσεχε μήπως αντί να χύσει στο τέλος μη σε κλάσει!

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Και αυτό στο πρόγραμμα είναι φίλε τι να κάνουμε...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
giasou :think:

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Και αυτό στο πρόγραμμα είναι φίλε τι να κάνουμε...
Αντι να περιμενεισ να σε κατουρησει η γυναικα σου κ εχεις αυτο το βιτσιο
Μπορω να σε κατουρησω κ να σε χεσω εγω

giomotor

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
26
Πόντοι
0

γκουγλαρετε και ξεστραβωθειτε! οργασμος ειναι ενας και ειναι κλειτοριδικος! ο πιο ευκολος τροπος ειναι με γλωσσα ή δαχτυλο! αν κανετε γυναικα να εχει οργασμο με το πουλακι σας τοτε τρωτε μεγαλο δουλεμα! οποιος διαφωνει, μαγκια του και σκασιλα μου!

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1

γκουγλαρετε και ξεστραβωθειτε! οργασμος ειναι ενας και ειναι κλειτοριδικος! ο πιο ευκολος τροπος ειναι με γλωσσα ή δαχτυλο! αν κανετε γυναικα να εχει οργασμο με το πουλακι σας τοτε τρωτε μεγαλο δουλεμα! οποιος διαφωνει, μαγκια του και σκασιλα μου!
Ωραίος ο φίλος θα το δοκιμάσω!!

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216

Έτσι είναι

Larisseos4

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
1
Είναι πολύ σπάνιο να κάνει μια γκόμενα squirting. Για πουτάνες ούτε λόγος για κάτι τέτοιο...

Νομίζεις φίλε.. πολλές το έχουν στο πρόγραμμα τους σαν έξτρα..

Αν πέσει το παραδάκι κάποιες σε χέζουν κιόλας!  :2funny:

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Μάλλον κάπου μπερδευτηκε το πράγμα...Εγώ μιλάω για τη γυναίκα μ που την γαμαω οπότε θέλω τζάμπα και δεν μιλάμε για χεσηματα κατούρημα τα κλπ... Μόνο για χύσιμο δικό της!! Squirting

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Υπάρχει γυναίκα που χύνει μόνο με τρίψιμο στην κλειτορίδα...δεν ξέρω αυτό αν είναι σπάνιο η όχι αλλά η συγκεκριμένη που ξέρω έχυνε μόνο έτσι και όπως μου είχε πει δεν είχε ποτέ χύσει αλλιώς

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μόνο για χύσιμο δικό της!! Squirting

Φίλε ... το squirting είναι κατούρημα που το ανακάλυψαν πρόσφατα αμερικάνοι και πορτορικανοί τσοντοπαραγωγοί , που αντί για κόκα που είναι ακριβή
έπαιρναν τίποτε βενζινόκολλες ....

Χύσιμο ίσα με 5λιτρη σαμπάνια δεν παίζει.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΥΡΟ.
Δεν υπάρχει στη φυσιολογία ....

Justawoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε ... το squirting είναι κατούρημα που το ανακάλυψαν πρόσφατα αμερικάνοι και πορτορικανοί τσοντοπαραγωγοί , που αντί για κόκα που είναι ακριβή
έπαιρναν τίποτε βενζινόκολλες ....

Χύσιμο ίσα με 5λιτρη σαμπάνια δεν παίζει.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΥΡΟ.
Δεν υπάρχει στη φυσιολογία ....

Μαλλον χρειαζεται λιγο να ... μελετησεις περισσοτερο ... δεν ισχυει συτο που λες .... τουλαχιστον σε πολλες περιπτωσεις ...

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
ο καθένας τη μαλακία του εδω μέσα . οπως τα πουλιά έτσι και τα μουνιά διαφέρουν .Ειχα κοπέλα που δεν τελειωνε με τιποτα είχα άλλη που τελείωνε αμέσως είτε με γλυψιμο είτε με σεξ.
η τωρινή μου τελειώνει σχετικά έυκολα με δάχτυλο και πιο δύσκολα με πουτσα
Μια φορά μου έκανε Sq όπως της έβαζα δάχτυλο και ένιωσα το πιτσίλισμα στο χέρι .
Απλά είναι θέμα της γυναίκας να χαλαρώσει και να μαθει το σώμα της .
Ο άντραςαπο την πλευρά του πρεπει να μάθει να ακουει το σώμα της . δεν γαμας σαν να είναι σακι ούτε σκαλίζεις το μουνι σαν καρβέλι ψωμι!
σιγά σιγά κουβέντα τη ρωτας τι της αρέσει και προχωράς .
Δοκιμάστε να βάλετε 2 δάχτυλα στο μουνί και να κάνετε την κίνηση ``ελα εδω`` και θα με θυμηθήτε!

billylakinodos

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα..ειναι δυνατον μια κοπέλα να ειναι μονο κλειτοριδικη??και να χυνει μονο με το τριψιμο??τα φωτααα σας οι σοφοι!!!

Πάντα στον γυναικείο οργασμό συμμετέχει και η κλειτορίδα. Η κλειτορίδα δεν είναι μονο αυτό που γλύφουμε στο μουνί της γυνάκας απο έξω. Αυτή είναι μόνο η κορυφή του σχηματισμού που ονομάζεται κλειτορίδα. Απο κάτω περιβάλλει (αγκαλιάζει) όλον τον κόλπο. Απο εκεί και πέρα η ευκολία ο βαθμός ευαισθησίας και τι block έχει στο μυαλό της η γυναίκα εξαρτάται απο άτομο σε ατομο. Επίσης μην ξεχνάτε ότι η γυναίκα (οι περισσότερες) χρειάζονται συναίσθημα για να λειτουργήσουν. Επίσης μην ξεγελιέσται απο τις πουτάνες. Σε μεγάλο ποσοστό σας και μας ξεγελούν με ψεύτικους οργασμούς.

toni1969papadop

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2015
Like
940
Πόντοι
81
ο καθένας τη μαλακία του εδω μέσα . οπως τα πουλιά έτσι και τα μουνιά διαφέρουν .Ειχα κοπέλα που δεν τελειωνε με τιποτα είχα άλλη που τελείωνε αμέσως είτε με γλυψιμο είτε με σεξ.
η τωρινή μου τελειώνει σχετικά έυκολα με δάχτυλο και πιο δύσκολα με πουτσα
Μια φορά μου έκανε Sq όπως της έβαζα δάχτυλο και ένιωσα το πιτσίλισμα στο χέρι .
Απλά είναι θέμα της γυναίκας να χαλαρώσει και να μαθει το σώμα της .
Ο άντραςαπο την πλευρά του πρεπει να μάθει να ακουει το σώμα της . δεν γαμας σαν να είναι σακι ούτε σκαλίζεις το μουνι σαν καρβέλι ψωμι!
σιγά σιγά κουβέντα τη ρωτας τι της αρέσει και προχωράς .
Δοκιμάστε να βάλετε 2 δάχτυλα στο μουνί και να κάνετε την κίνηση ``ελα εδω`` και θα με θυμηθήτε!

Ετσι ...

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Οσοι έχουν πρόβλημα με το άλλο μισό στο θέμα αυτό, δεν θα πρέπει να ξεχνάνε ότι το 60-80% (για να πω ένα ποσοστό αν πρέπει) της καύλας μιας γυναίκας προέρχεται απο το μυαλό.
Θυμηθείτε γκόμενες που εχετε τρελάνει στο παρελθόν και θα δείτε ότι κάποιο story έπαιζε απο πίσω, πχ το είχατε πουλήσει καλά απο την αρχή, δεν γνώριζαν στον κοινό σας κύκλο ότι γαμιέστε, στα μάτια της είστασταν κάτι ιδιαίτερο (πχ ανώτερη θέση στη δουλειά). Και φυσικά πάνω στο sex, το να της πεις/ψυθιρίσεις μια φαντασίωσή της συνήθως έχει φοβερά αποτελέσματα (πχ. φαντασιώσεις για παρτούζα, για γνωστούς ή αγνώστους που σας παίρνουν μάτι κτλ κτλ). Με λίγα λόγια, κλειτοριδική - ξεκλειτοριδική ή άλλη αν της έχεις γαμήσει το μυαλό (mind fucking) η γκόμενα χαλαρώνει απο τις όποιες αναστολές και βγάζει τον καλύτερο της εαυτό (και αν είσαι τυχερός ποτάμια).

Θυμάμαι γαμούσα σε κάποια φάση μια γκόμενα η οποία τα έκανε όλα μούσκεμα, γούσταρε, γαμιόταν σαν σκυλί, πολύ κάβλα. Με αυτή ξεκίνησε όταν μας γνώρισε η αδερφή της η οποία με γούσταρε καιρό (και φυσικά το ήξερε η πόρνη). Έτυχε να βρισκόμαστε έξω σε παρέες όλοι μαζί και κάποια στιγμή που το έφερε η φάση και έγινε σκηνικό η γκόμενα δεν κρατιόταν. Χωρίς να έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την αδερφή της είμαι σίγουρος ότι με έχυνε ασταμάτησα όποτε τη γαμούσα γιατί το όλο σκηνικό την είχε φτιάξει στο μυαλό (μου έλεγε για την αδερφή της τα χειρότερα, πουτάνες γυναίκες). Φίλος μου που την είχε γαμήσει, και όχι κανένας μαλάκας, μου είχε πει ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο στο κρεβάτι. (έπρεπε να τις είχα πάρει και τις δυο, και μαζί ο μαλάκας, αλλά πάει πέρασε)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom