lefteris_ka19
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Βάλτε VPN αλλιώς δεν κάνετε δουλειά. παρτε πακετο 3 χρονια κάνει απο 2 ευρώ το μήνα
το κανανε πριβε....θελουν να κονομησουν αλλα θα μεινουν μονοι τους στο τελοςΤο magico έπεσε πάλι ή άλλαξε διεύθυνση;
Το magico έπεσε πάλι ή άλλαξε διεύθυνση;
trellas, αλλά αν δεν πληρώσεις συνδρομή δεν θα μπορείς να συνδεθείς.Και ποιο είναι το όνομα;;
Τι εννοείς φίλε;το κανανε πριβε....θελουν να κονομησουν αλλα θα μεινουν μονοι τους στο τελοςΤο magico έπεσε πάλι ή άλλαξε διεύθυνση;
οχι ρε συ///εγω μονο ειχα δωσει 5 προσκλησεις περιπου και κατα καιρους το ανοιγαν...χωρις χρημαΤι εννοείς φίλε;το κανανε πριβε....θελουν να κονομησουν αλλα θα μεινουν μονοι τους στο τελοςΤο magico έπεσε πάλι ή άλλαξε διεύθυνση;
Πάντα prive ήταν.
Έμπαινες μόνο με πρόσκληση και άνοιγε για μικρές περιόδους.
Εγώ ξενέρωσα με το magico. Είχε πολύ πράγμα και πάντα διαθέσιμο. Αλλά δεν είμαι τόσο χαζός ώστε να τους πληρώσω και να με τρέχουν. Διότι θα γίνει. Σε λίγο καιρό που θα κυκλοφορήσει κάποιο blockbuster θα αρχίσουν πάλι το κυνήγι.
Εγω τα εδωσα παντως και ας ψαξουν να βρουν ποιος και τι...
Το καλο στην περιπτωση μου ειναι οτι την πληρωμη την εκανε ναυτικος φιλος καπου στην Ασια πανω στο καραβι.
Ε ναι πλέον στο 2021 κάποιοι έχουμε 250mbps γραμμή.εγω εχω να κατεβασω χρονια...τα βλεπω streaming κατευθειαν πολυ καλυτερα πιστευω
υπαρχει παρομοιο site τωρα που το αλλο εγινε πριβε?