Νέα

Κλείνουν πάλι πειρατικά sites

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pepis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
P

pepis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
144
Πόντοι
1
[quote author=pepis13 link= ]Το magico έκλεισε ήδη... Τι κάνουμε τώρα;

Tι κάνουμε; Καλά τι νομίζεις κάνουμε μπρίκια κολλάμε; Πεθαίνουν ποτέ οι πειρατές ρε;
Για γράψε [/quote]

Το club, μας άφησε. Τα λαγωνικά του σαιτ θα μας πουν, που θα βρούμε το magico τώρα;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.870
Πόντοι
41.813
δεν εκλεισε. ειμαι τωρα συνδεδεμενος.
ισως χρειαζεται να κανεις καποιες αλλαγες.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Όλο αυτό το σύστημα με τα πειρατικά site είναι για να γλυκαθεί ο κόσμος και να συνηθίσει να καταναλώνει σε μεγάλες ποσότητες ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Μόλις υπάρχει η "διείσδυση" που θέλουν στην αγορά, θα κοπούν όλα. Αυτόματα, ένα τεράστιο ποσοστό από τους εθισμένους σε ψυχαγωγικό περιεχόμενο, θα δίνουν 10ρικάκια σε Netflix, Disney και τις παρόμοιες πλατφόρμες. Όπως πχ έγινε με το Playstation. Αγοράζαμε όλοι 5 ευρώ πειρατικά παιχνίδια, μάθαμε και συνηθίσαμε την καύλα του PS, και μία ημέρα, τσουπ, 70 ευρώ το παιχνίδι χωρίς δυνατότητα για κόπιες και τέτοια. 'Εχω σκάσει πολλά 60άρια και 70άρια στην Sony από τότε. Ότι τους "χρώσταγα" από τα πειρατικά χρόνια, μου το πήραν

DIMIGAS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Like
227
Πόντοι
21

Tι κάνουμε; Καλά τι νομίζεις κάνουμε μπρίκια κολλάμε; Πεθαίνουν ποτέ οι πειρατές ρε;
Για γράψε

Το club, μας άφησε. Τα λαγωνικά του σαιτ θα μας πουν, που θα βρούμε το magico τώρα; [/quote]

Μια χαρά δουλεύει απλά αλλάξτε DNS

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.682
Πόντοι
4.546
Όλο αυτό το σύστημα με τα πειρατικά site είναι για να γλυκαθεί ο κόσμος και να συνηθίσει να καταναλώνει σε μεγάλες ποσότητες ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Μόλις υπάρχει η "διείσδυση" που θέλουν στην αγορά, θα κοπούν όλα. Αυτόματα, ένα τεράστιο ποσοστό από τους εθισμένους σε ψυχαγωγικό περιεχόμενο, θα δίνουν 10ρικάκια σε Netflix, Disney και τις παρόμοιες πλατφόρμες. Όπως πχ έγινε με το Playstation. Αγοράζαμε όλοι 5 ευρώ πειρατικά παιχνίδια, μάθαμε και συνηθίσαμε την καύλα του PS, και μία ημέρα, τσουπ, 70 ευρώ το παιχνίδι χωρίς δυνατότητα για κόπιες και τέτοια. 'Εχω σκάσει πολλά 60άρια και 70άρια στην Sony από τότε. Ότι τους "χρώσταγα" από τα πειρατικά χρόνια, μου το πήραν
Εννοείς ότι είχες τσιπάρει το PS και έκανες αντιγραφή τα παιχνίδια και τα έπαιρνες 5 ευρώ?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.870
Πόντοι
41.813

Για γράψε

Το club, μας άφησε. Τα λαγωνικά του σαιτ θα μας πουν, που θα βρούμε το magico τώρα;

Μια χαρά δουλεύει απλά αλλάξτε DNS [/quote]

ακριβως αυτο.

aOXWtQ8mAXY[/MEDIA]]

[url=https://[MEDIA=youtube]i9X6NmcvW88[/MEDIA]]

[url=https://[MEDIA=youtube]HXagWsPyjDU[/MEDIA]]

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Εννοείς ότι είχες τσιπάρει το PS και έκανες αντιγραφή τα παιχνίδια και τα έπαιρνες 5 ευρώ?

Πιο παλιά, αν θυμάμαι PS1 και PS2 δεν χρειαζόταν τσιπάρισμα, απλά αγοράζαμε τα παιχνίδια σε αντεγραμμένα CD. Φτου, πολλά τα χρόνια, δεν θυμάμαι αν τα πήγαινα για τσίπωμα.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.682
Πόντοι
4.546

Πιο παλιά, αν θυμάμαι PS1 και PS2 δεν χρειαζόταν τσιπάρισμα, απλά αγοράζαμε τα παιχνίδια σε αντεγραμμένα CD. Φτου, πολλά τα χρόνια, δεν θυμάμαι αν τα πήγαινα για τσίπωμα.
Εγώ που είχα το PS2 το πήγαινα για τσίπωμα για να μπορεί να διαβάζει τα αντιγραμένα παιχνίδια. Χωρίς τσιπάρισμα δεν μπορούσε να τα διαβάσει (τουλάχιστον σε μένα..δεν ξέρω έχω αφήσει τα παιχνίδια καμιά 10 χρόνια)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
το ps1 ειχε κολπακι με την οδοντογλυφιδα και διαβαζε και τα αντιγραφα cds δεν γνωριζω τι κολπακι ειχε το ps2

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Sorry ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι;
Μόνο το δικό μου antivirus φωνάζει πανικόβλητο "που πας ρε καραμήτροοοο" όταν μπαίνω σε κάποιο τέτοιο site ή και τα δικά σας και παρόλα αυτά συνεχίζετε; :think::think::think::think:
Εκτός αν είμαι ο μοναδικός που χρησιμοποιεί, οπότε πάω πάσο.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Sorry ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι;
Μόνο το δικό μου antivirus φωνάζει πανικόβλητο "που πας ρε καραμήτροοοο" όταν μπαίνω σε κάποιο τέτοιο site ή και τα δικά σας και παρόλα αυτά συνεχίζετε; :think::think::think::think:
Εκτός αν είμαι ο μοναδικός που χρησιμοποιεί, οπότε πάω πάσο.

Δεν είναι το antivirus είναι ο browser που φωνάζει.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Δεν είναι το antivirus είναι ο browser που φωνάζει.
Οι browsers φωνάζουν για τα certificates, αλλά αν συνεχίσεις, αρχίζουν και τα trojan.

Δεν έχω antivirus δε βρίσκω το λόγο να βάλλω. Όλο false προειδοποιήσεις βγάζουν και καταναλώνουν μνήμη.
Πώς βρίσκει το antivirus trojan χωρίς να κατεβάσεις κάτι;

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Καλημέρα εάν μπορείτε να βοηθήσετε με ένα καλο site για κατέβασμα ταινιών ? Είμαστε και εμείς οι ναυτικοί που δεν έχουμε πρόσβαση ι σε internet συνέχεια <και ελληνικές ταινίες >

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Καλημέρα εάν μπορείτε να βοηθήσετε με ένα καλο site για κατέβασμα ταινιών ? Είμαστε και εμείς οι ναυτικοί που δεν έχουμε πρόσβαση ι σε internet συνέχεια <και ελληνικές ταινίες >
Τυπε κατι λες λαθος, στον τελευταιο σκυλοπνιχτη ( καργκο η τανκερ ) οκ οχι και τοσο το τανκερ , εχουν μια χαρα δορυφορικο καλυτερο απ οτι εχει το τελευταιο χωριο στην στερια! να υποθεσω οτι δεν μιλας για κανα στρατιωτικο ...

Ολα τα πλοια στο 2021 εχουν "μονιμη" προσβαση στο ιντερνετ εκτος αν κουβαλαν ναρκωτικα λαθρομεταναστες η ειναι τιποτα ψαροκαικα, αν εισαι στην κατηγορια ψαροκαικου τι ακριβς θα κανεις το ιντερνετ μεσοπελαγα? το vhf δεν σου αρκει ? :jerking2:

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Της περισσότερες φορες το internet σέρνεται λογού φόρτου τώρα εαν μπορεί να βοηθήσει κάποιος για κάποιο καλο side των ευχαριστώ

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.453
Πόντοι
216
καλημερα, γιατι δεν εχετε προσβαση στο διαδικτυο, ειναι τοσο σπαγγοι οι εργοδοτες σας η συμβαινει κατι αλλο;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.409
Πόντοι
2.786
Πραγματικά τα κλείνουν συνέχεια και βρίσκουν άλλους τρόπους να τα ανεβάσουν πάλι.
Έχω βρει ένα site που ενημερώνεται σχετικά συχνά. Βρίσκεις άκρη με αυτό.

Good luck!

• Like
Αντιδράσεις: eforos

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom