furbygr(2)
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
[quote author=pepis13 link= ]Το magico έκλεισε ήδη... Τι κάνουμε τώρα;
Tι κάνουμε; Καλά τι νομίζεις κάνουμε μπρίκια κολλάμε; Πεθαίνουν ποτέ οι πειρατές ρε;
Για γράψε
Εννοείς ότι είχες τσιπάρει το PS και έκανες αντιγραφή τα παιχνίδια και τα έπαιρνες 5 ευρώ?Όλο αυτό το σύστημα με τα πειρατικά site είναι για να γλυκαθεί ο κόσμος και να συνηθίσει να καταναλώνει σε μεγάλες ποσότητες ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Μόλις υπάρχει η "διείσδυση" που θέλουν στην αγορά, θα κοπούν όλα. Αυτόματα, ένα τεράστιο ποσοστό από τους εθισμένους σε ψυχαγωγικό περιεχόμενο, θα δίνουν 10ρικάκια σε Netflix, Disney και τις παρόμοιες πλατφόρμες. Όπως πχ έγινε με το Playstation. Αγοράζαμε όλοι 5 ευρώ πειρατικά παιχνίδια, μάθαμε και συνηθίσαμε την καύλα του PS, και μία ημέρα, τσουπ, 70 ευρώ το παιχνίδι χωρίς δυνατότητα για κόπιες και τέτοια. 'Εχω σκάσει πολλά 60άρια και 70άρια στην Sony από τότε. Ότι τους "χρώσταγα" από τα πειρατικά χρόνια, μου το πήραν
Tι κάνουμε; Καλά τι νομίζεις κάνουμε μπρίκια κολλάμε; Πεθαίνουν ποτέ οι πειρατές ρε;
Για γράψε
Το club, μας άφησε. Τα λαγωνικά του σαιτ θα μας πουν, που θα βρούμε το magico τώρα;
Εννοείς ότι είχες τσιπάρει το PS και έκανες αντιγραφή τα παιχνίδια και τα έπαιρνες 5 ευρώ?Όλο αυτό το σύστημα με τα πειρατικά site είναι για να γλυκαθεί ο κόσμος και να συνηθίσει να καταναλώνει σε μεγάλες ποσότητες ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Μόλις υπάρχει η "διείσδυση" που θέλουν στην αγορά, θα κοπούν όλα. Αυτόματα, ένα τεράστιο ποσοστό από τους εθισμένους σε ψυχαγωγικό περιεχόμενο, θα δίνουν 10ρικάκια σε Netflix, Disney και τις παρόμοιες πλατφόρμες. Όπως πχ έγινε με το Playstation. Αγοράζαμε όλοι 5 ευρώ πειρατικά παιχνίδια, μάθαμε και συνηθίσαμε την καύλα του PS, και μία ημέρα, τσουπ, 70 ευρώ το παιχνίδι χωρίς δυνατότητα για κόπιες και τέτοια. 'Εχω σκάσει πολλά 60άρια και 70άρια στην Sony από τότε. Ότι τους "χρώσταγα" από τα πειρατικά χρόνια, μου το πήραν
Εγώ που είχα το PS2 το πήγαινα για τσίπωμα για να μπορεί να διαβάζει τα αντιγραμένα παιχνίδια. Χωρίς τσιπάρισμα δεν μπορούσε να τα διαβάσει (τουλάχιστον σε μένα..δεν ξέρω έχω αφήσει τα παιχνίδια καμιά 10 χρόνια)Εννοείς ότι είχες τσιπάρει το PS και έκανες αντιγραφή τα παιχνίδια και τα έπαιρνες 5 ευρώ?Όλο αυτό το σύστημα με τα πειρατικά site είναι για να γλυκαθεί ο κόσμος και να συνηθίσει να καταναλώνει σε μεγάλες ποσότητες ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Μόλις υπάρχει η "διείσδυση" που θέλουν στην αγορά, θα κοπούν όλα. Αυτόματα, ένα τεράστιο ποσοστό από τους εθισμένους σε ψυχαγωγικό περιεχόμενο, θα δίνουν 10ρικάκια σε Netflix, Disney και τις παρόμοιες πλατφόρμες. Όπως πχ έγινε με το Playstation. Αγοράζαμε όλοι 5 ευρώ πειρατικά παιχνίδια, μάθαμε και συνηθίσαμε την καύλα του PS, και μία ημέρα, τσουπ, 70 ευρώ το παιχνίδι χωρίς δυνατότητα για κόπιες και τέτοια. 'Εχω σκάσει πολλά 60άρια και 70άρια στην Sony από τότε. Ότι τους "χρώσταγα" από τα πειρατικά χρόνια, μου το πήραν
Πιο παλιά, αν θυμάμαι PS1 και PS2 δεν χρειαζόταν τσιπάρισμα, απλά αγοράζαμε τα παιχνίδια σε αντεγραμμένα CD. Φτου, πολλά τα χρόνια, δεν θυμάμαι αν τα πήγαινα για τσίπωμα.
Sorry ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι;
Μόνο το δικό μου antivirus φωνάζει πανικόβλητο "που πας ρε καραμήτροοοο" όταν μπαίνω σε κάποιο τέτοιο site ή και τα δικά σας και παρόλα αυτά συνεχίζετε;
Εκτός αν είμαι ο μοναδικός που χρησιμοποιεί, οπότε πάω πάσο.
Οι browsers φωνάζουν για τα certificates, αλλά αν συνεχίσεις, αρχίζουν και τα trojan.Δεν είναι το antivirus είναι ο browser που φωνάζει.
Οι browsers φωνάζουν για τα certificates, αλλά αν συνεχίσεις, αρχίζουν και τα trojan.Δεν είναι το antivirus είναι ο browser που φωνάζει.
Τυπε κατι λες λαθος, στον τελευταιο σκυλοπνιχτη ( καργκο η τανκερ ) οκ οχι και τοσο το τανκερ , εχουν μια χαρα δορυφορικο καλυτερο απ οτι εχει το τελευταιο χωριο στην στερια! να υποθεσω οτι δεν μιλας για κανα στρατιωτικο ...Καλημέρα εάν μπορείτε να βοηθήσετε με ένα καλο site για κατέβασμα ταινιών ? Είμαστε και εμείς οι ναυτικοί που δεν έχουμε πρόσβαση ι σε internet συνέχεια <και ελληνικές ταινίες >
καλημερα, γιατι δεν εχετε προσβαση στο διαδικτυο, ειναι τοσο σπαγγοι οι εργοδοτες σας η συμβαινει κατι αλλο;Καλημέρα εάν μπορείτε να βοηθήσετε με ένα καλο site για κατέβασμα ταινιών ? Είμαστε και εμείς οι ναυτικοί που δεν έχουμε πρόσβαση ι σε internet συνέχεια <και ελληνικές ταινίες >