Τα πεπραγμένα του Στάλιν, είναι σύμφωνα 100% με το κομμουνιστικό μανιφέστο.
Βέβαια το 99,99999999999999999999999999999%
του πληθυσμού , δεν έχει διαβάσει το κομμουνιστικό μανιφέστο ...
αλλά για μαλάκες, δεν συζητάω.
Αν κάποια στιγμή ενδιαφέρεται κάποιος, μπορούμε να κάτσουμε να καταγράψουμε όλα όσα έκανε ο Στάλιν και να του παραθέτω ποιές περάγραφοι του μανιφέστου τα δικαιολογούν.
Εμένα όλοι αυτοί ίδιοι μου φαίνονται.Ανεξαρτήτως μανιφέστων,"Αγώνων" και λοιπών κωλόχαρτων,όποιος αντιτίθεται στο δικαίωμά μου να κάνω ότι γουστάρω γίνεται εχθρός μου,είτε φοράει μαύρα,είτε κόκκινα είτε λεοπάρ με μώβ στρίνγκ.Πρέπει να ξεφύγουμε απο τις ακρότητες,καθώς κάθε πολίτευμα,ιδεολογία κτλ μπορεί πολύ εύκολα να εκφυλιστεί,να χειραγωγηθεί και να χρησιμοποιηθεί κατα το πως βολεύει τον οποινδήποτε ανώμαλο κάνει κουμάντο.Πάρε την σημερινή Ελλάδα.Έχουμε δημοκρατία;Όχι.Έχουμε έναν αριστεροφανή σκληρό χουντικό πηρύνα που κάνει ότι θέλει βασισμένος στην προπαγάνδα,μια δεξιά που σιωπά λόγω των αμαρτιών του παρελθόντος και ένα σκασμό πολιτικούς που βουβαίνουν γιατί έχουν χεσμένη την φωλιά τους και ο μανδύας όλων είναι μια μορφή οχλοκρατίας η οποία τροφοδοτείται απο ελευθερίες του κώλου,όπως οι γάμοι των ομοφυλόφιλων,η "αποτίναξη της θρησκείας" απο ανθρώπους που θεοποίησαν την ίδια την αθεϊα τους,μπουρδούκλωμα ιδεών και εννοιών με βλακώδεις νορμες και νομενκλατούρες(πατριώτης=φασιστας,χριστιανός=οπισθοδρομικός,αριστερός=άπλυτος,δεξιός=λαμόγιο) και πάει λέγοντας.Άρα παρτούζα εκφυλισμένων πολιτευμάτων,τακτικών,ιδεολογιών και λειτουργιών υπάρχει.Μην την ψάχνεις αδελφέ εν πόρναις zeljko.Κανείς απο δαύτους δεν είναι αθώος και κανένας δεν κοιτάει το δικο μας συμφέρον,είτε δεξιός,είτε αριστερός,είτε κεντρώος.Όμως το θέμα στο παρόν νήμα είναι η λαμογιά που επέτρεψαν όλοι να γίνει και να δηλώνει ο κάθε απατεώνας ότι θέλει και στο καπάκι να τον επιβραβεύουν για αυτό.