rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
η "Ηρωικη" του ludwig:
ειναι πανεμορφο κομματι κι απο τα ιδανικα για να τ ακουσει ενα αυτι μη εξοικειωμενο
δεν σε παρεξηγω μην ανησυχεις...ειναι δυσκολος ο ΜΑΛΕΡ αλλα ειναι συμπαν ολοκληρο...καταλαβαινω τι λεςγενικά ο σούμπερτ θα έλεγα (από το λίγο που το 'ψαξα)
αντιθέτως ο μάλερ που πρότεινες σε κάποιον μου φάνηκε κάπως..."πομπώδης" (και πάλι από το λίγο που το 'ψαξα, μην παρεξηγηθώ...)
να κι αλλο του Σουμπερτ που θα σ αρεσει
εμενα παλι γιατι μ αρεσει η Ποιμενικη;
και θα σου αρεσει πολυ και ο Σοπεν...ακου τα βαλς του και τα νυχτερινα..αυτοι ειναι οι περιφημοι Ρομαντικοιγενικά ο σούμπερτ θα έλεγα (από το λίγο που το 'ψαξα)
αντιθέτως ο μάλερ που πρότεινες σε κάποιον μου φάνηκε κάπως..."πομπώδης" (και πάλι από το λίγο που το 'ψαξα, μην παρεξηγηθώ...)
εχει κι αλλες εκτελεσεις..ποιμενικη ειναι μια συμφωνια του Μπετοβεν..το γραψα για το παιδι που μας εβαλε Μπετοβενωραία μουσική φαίνεται, αλλά δυστυχώς η ποιότητα του ήχου στο βίντεο είναι κάκιστη
δεν την εχω υποψη μου...εχει κι αλλες εκτελεσεις..ποιμενικη ειναι μια συμφωνια του Μπετοβεν..το γραψα για το παιδι που μας εβαλε Μπετοβεν
και θα σου αρεσει πολυ και ο Σοπεν...ακου τα βαλς του και τα νυχτερινα..αυτοι ειναι οι περιφημοι Ρομαντικοι
α μαλιστα,αποκλειεται
ναι αυτον εννοω... εχεις γουστο
ναι έχω ακουστά...
ο ραχμάνινοφ?αυτόν έχω ακούσει να προτείνουν συνήθως όσοι ασχολούνται.
να κι αλλο που θα σ αρεσει...γενικά ο σούμπερτ θα έλεγα (από το λίγο που το 'ψαξα)
εγω παραδοξως δεν την ηξερα, ηξερα μονο την 9η και την 3ηαπο αυτη τη συμφωνια αρχισα να τον ακουω τον θειο Λουντβιχ...βρες και ακου λιγο και το δευτερο μερος κ θα με καταλαβεις...
δεν ειναι περιεργος ο χωρος...ειμαστε ανθρωποι μη το ξεχναμε..απολαυση το σεξ απολαυση κ η μουσικη... ;)εγω παραδοξως δεν την ηξερα, ηξερα μονο την 9η και την 3η
το ενδιαφερον ειναι οτι εμαθα και την "ηπια" πτυχη του, σ'αυτον εδω τον "περιεργο" χωρο ;)
ηδη το χω βαλει και παιζει...