Νέα

Κλασσική Μουσική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 751
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

σας αρεσει η κλασσικη μουσικη?

• Ναι

Ψήφοι: 95 86,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 11 10,0%
  • Δεν ξερω

Ψήφοι: 2 1,8%
  • Δεν απαντω

Ψήφοι: 2 1,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και ένα νυχτερινό με την Μιντόρι. Είχα την τύχη να σφίξω αυτό το τρυφερό χεράκι (έστω και για λίγο)...

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχω μια αφισα του ΚΛΑΙΜΠΕΡ...στη λεσχη του δισκου τον θεωρουν κορυφη,δεν τον ηξερα καθολου

Είναι ακόμα στη Λέσχη του Δίσκου εκείνη η κυρία Έλση ή Ερση με την κοτσίδα; Έχω να περάσω από εκεί πολλά χρόνια...

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Είναι ακόμα στη Λέσχη του Δίσκου εκείνη η κυρία Έλση ή Ερση με την κοτσίδα; Έχω να περάσω από εκεί πολλά χρόνια...
θα σε γελασω..ειναι μια κυρια,αδυνατη...ζητουσα συνεχεια εργα με μαεστρο τον Μπερνσταιν και μια μερα μου λεει:ΚΛΑΙΜΠΕΡΤ...τον εχεις ακουσει;ουτε καμ τον ηξερα...και μου χαρισε και μια μεγαλη αφισα του...πολυ ευγενεις ολοι...το μπαλετο του ΜΙΚΗ Ζορμπας δεν κυκλοφορει σε δισκο ε;

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
να κι ενα αριστουργημα του Μικη για τον φιλο που του αρεσουν τα μελαγχολικα...

radames

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εκτος απο την λεσχη του δισκου..επισκεφτειτε και την φιλοδισκ...απεναντι ειναι. ενημερωμενο μαγαζι και για κλασσικη και για οπερα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το στιγμα της θυελλωδους ψυχης του ludwig :

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Ενα πολυ ρομαντικό κομμάτι ,που συγκινει καποιον ,οποιαδηποτε μουσικη και αν ακουει.

οφείλω να πω ότι όντας άσχετος από κλασική μουσική, από όσα ποστάρατε εδώ μέσα εκείνο που μου έκανε περισσότερο κλικ είναι το παραπάνω κομμάτι :think:

μου έκανε επίσης εντύπωση ένα σχόλιο που διάβασα από κάποιον χρήστη στο youtube ότι η παραπάνω ερμηνεία του πιανίστα είναι αρκετά "αυστηρή"...
αναζητώντας λοιπόν και κάποιες άλλες εκτελέσεις κατάλαβα τι εννούσε ο χρήστης και θα συμφωνήσω νομίζω μαζί του :huh:

κοίτα να δεις που θα μάθουμε κλασική μουσική από το μπουρδέλα.κομ :P :P :P :P

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
^^

Όντως πολύ καλό και δύσκολο piece σίγουρα. ;)

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
οφείλω να πω ότι όντας άσχετος από κλασική μουσική, από όσα ποστάρατε εδώ μέσα εκείνο που μου έκανε περισσότερο κλικ είναι το παραπάνω κομμάτι :think:

μου έκανε επίσης εντύπωση ένα σχόλιο που διάβασα από κάποιον χρήστη στο youtube ότι η παραπάνω ερμηνεία του πιανίστα είναι αρκετά "αυστηρή"...
αναζητώντας λοιπόν και κάποιες άλλες εκτελέσεις κατάλαβα τι εννούσε ο χρήστης και θα συμφωνήσω νομίζω μαζί του :huh:

κοίτα να δεις που θα μάθουμε κλασική μουσική από το μπουρδέλα.κομ :P :P :P :P
ειναι πανεμορφο κομματι κι απο τα ιδανικα για να τ ακουσει ενα αυτι μη εξοικειωμενο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom