Νέα

Κλαμπ Χωρισμένων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άντρες χωρισμένοι , ποτέ νικημένοι βρε κορόιδα  :)

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αμα φας φυλάκα απο πουτανα ουκρανέζα 3 χρονια για τιποτε τοτε τι πικρα να νοιωθης να τιν κλαδέψεις ψαχνεις μονο.
Νατες μανα και κορη καριόλες καμαρώνουν κιολας......χωρισμενος 2 φορές και για χαρι της τιν πρώτη και με προδοσε με τιν πρωτη ευκαιρία.....

Συνημμένα

• poutanes mana & kori karioles.jpg
    poutanes mana & kori karioles.jpg
    16,6 KB · Εμφανίσεις: 25

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Е Б Л Я !!!
П Р Е Л Ю Ь О Д Е Й С Т В О!!

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τον Ιούλιο, ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, πρώην πράκτορας ο ίδιος των υπηρεσιών εξωτερικών Πληροφοριών της KGB, είχε μιλήσει για «μεγάλη προδοσία».

«Οι προδότες έχουν πάντα άσχημο τέλος» είχε δηλώσει αναφερόμενος στα αντίποινα των μυστικών υπηρεσιών κατά των αποστατών.

«Ξέρουμε ποιά είναι και πού είναι. Πρόδωσε είτε για το χρήμα, είτε γιατί κάπου στριμώχτηκε» δήλωσε στην εφημερίδα στέλεχος του Κρεμλίνου.

Άσχημο τέλος προβλέπεται για τnν Μερκουλένκο.......

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Χωρισμενος απο γαμο 24 χρονια(μικροπαντρεμενος).Δεν το ξανακανα.Απο την τελευταια σχεση κανα χρονο.Καλα παει με διαφορες ψιλοσχεσουλες αλλα θελω κατι πιο μονιμο.Ετσι λεω βεβαια γιατι δε ξερω καιαν θα το αντεξω.Εχω παραξενεψει.μεγαλωσα.
24 χρονια ! βετερανος ! ετσι ειναι ... οσο μεγαλωνουμε παραξενευουμε ! Ειναι φυσιολογικο ..

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Αμα φας φυλάκα απο πουτανα ουκρανέζα 3 χρονια για τιποτε τοτε τι πικρα να νοιωθης να τιν κλαδέψεις ψαχνεις μονο.
Νατες μανα και κορη καριόλες καμαρώνουν κιολας......χωρισμενος 2 φορές και για χαρι της τιν πρώτη και με προδοσε με τιν πρωτη ευκαιρία.....
ωρε πικρα !!!!!!!!! για πες ρε φιλε ... τι σου στησαν ?

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον εδώ.....
και εδώ.....
καλη αναγνωση...

APSOGOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου και άποψη μου.
Δεν είναι τόσο το θέμα διαζύγιο αλλά τα παρελκόμενα.Τι θέλω να πω.
Κατά πρώτον αν δεν υπάρχουν παιδιά ούτε γάτα ούτε ζημία. Ματώνει μία φο ρά το πορτοφόλι με τα έξοδα του διαζυγίου και τέλος.
Αν υπάρχουν όμως αρχίζουν τα όμορφα.... Πρέπει να κρατάς καλές σχέσεις με την πρώην για τα παιδιά (για να τα βλέπεις πιο πολύ) ,πρέπει να καταβάλεις την διατροφή μηνιαίως (που για την εφορεία είναι σαν να μην τα δίνεις κάν)
εαν γνωρίσεις καμια κοπέλα ελέυθερη και το πας για σοβαρα πρέπει να κανεις 500 τάματα για να μην κολησει είτε εκείνη είτε το περιβάλλον της στο παρελθόν σου (που θα πας με τον χωρισμένο?) (λες και εχεις AIDS η χολερα)
οι δε της ίδιας συνομοταξιας (χωρισμενες με παιδια) η στο μουνι τους για σχέση ή εχεις επιφυλάξεις (μπας και βγει το ίδιο φρούτο με την τέως αφου έχει και μια Α προιστορία)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom