Επισκέπτης
εγω???Λυπήσου τους ρε μη τους βαράς τόσο πολύ
μπααα..
καθαριζει ο "συντροφος" χρυσαυγουλιδης..
εγω???Λυπήσου τους ρε μη τους βαράς τόσο πολύ
εγω???
μπααα..
καθαριζει ο "συντροφος" χρυσαυγουλιδης..
αναλογικα πανε αυταΕίναι πάντως γεγονός ότι οι ακροδεξιές ομάδες αυξάνονται ραγδαία.
Είναι πάντως γεγονός ότι οι ακροδεξιές ομάδες αυξάνονται ραγδαία.
με τη μαλακία ε;αναλογικα πανε αυτα
ετσιιιιιιιιιιιιιιι..Αλλά είπαμε, τί θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους...Ακόμη και αν δεν υπάρχουν, θα πρέπει να τους εφεύρουμε...
με τις κοινωνικες ζυμωσεις,προτιμοτερα..με τη μαλακία ε;
Εγώ πάλι πιστεύω ότι κάποιοι έχουν επιδοθεί σε κυνήγι ακροδεξιών μαγισσών προκειμένου να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους και τις παρανομίες τους...
Οι 30 παππούδες στον άγιο παντελεήμονα ή οι μερικές δεκάδες που μαζεύονται στα διάφορα συλλαλητήρια απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν κίνδυνος για τη δημοκρατία...
Όσο για το περιστατικό στα χανιά, μετά το φιασκο με τον εμπρησμό της συναγωγής όπου οι επαγγελματίες αντιφασίστες μιλούσαν για 4ο ράιχ στα χανιά και αποδείχθηκε ότι οι εμπρηστές ήταν αλλοδαποί υπάλληλοι της βάσης της Σούδας και ένας έλληνας συνεργάτης του, θα έπρεπε κάποιοι να είναι πιο προσεκτικοί...Ειδικά οι παλιότεροι θυμούνται ανάλογο περιστατικό πριν καμια 15 χρόνια στην Αθήνα, όπου αποδείχθηκε ότι τη σβάστικά δεν τη χάραξαν νεοναζί αλλά ο γκόμενος της κοπέλας, με τη συναίνεσή της...
Αλλά είπαμε, τί θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους...Ακόμη και αν δεν υπάρχουν, θα πρέπει να τους εφεύρουμε...
Αυτό ΠΩΣ και ΠΟΥ αποδείχθηκε;
Αυτό ΠΩΣ και ΠΟΥ αποδείχθηκε;
Ας τον φασιστακο τον χασοδίκη να αγορεύει τις παπαρίες του
Μην ασχολήσε μαζί του Βολτέρο είναι καμένος
Γιώργος Δελαστίκ, εφημερίδα Έθνος (ημερομηνία δημοσίευσης 25/01)
oι δικες μου πηγες λενε οτι ητανε να στειλουνε για τη συγκεκριμενη αποστολη εναν αμερικανο κομμαντο ονοματι Τζων Ραμπο 5 αλλα τελευταια στιγμη δεν μπορεσε να ερθει γιατι ειχε γυρισματα!Είμαστε σοβαροί;;;;;
Και ποιές είναι οι πηγές του Δελαστίκ;;;;; Γιατί είναι ο ΜΟΝΟΣ που υποστηρίζει αυτές τις ανοησίες;;;;
ΜΟΝΟΝ αυτός έχει την ενημέρωση;;;; ΜΟΝΟΝ αυτός έχει τις πηγές στην Αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας και άλλων χωρών;;;; (και πως είναι δυνατόν να τις έχει αυτός με αυτά που γράφει);;
Γιατί όλοι οι άλλοι μιλάνε για πορτιέρηδες σε μπαρ;;; Αυτοί δεν είναι έγκυροι και τώρα βαφτίζεται ο Δελαστίκ έγκυρη πηγή;;
Και ρωτάω ξανά είναι δυνατόν κάποιος Βρεττανός 23 χρονών να είναι εκπαιδευτής της ειδικής μονάδας Ναυτικής Αποτροπής του ΝΑΤΟ;;;;Εκπαιδευτής 23 ετών;;;;
Και αν κάποιος είναι εκπαιδευτής επίλεκτων μονάδων του ΝΑΤΟ χρειάζεται να προσπαθήσει ΔΥΟ φορές να βάλει φωτιά σε ένα παληό και αφύλακτο οίκημα;;; Το οποίο δεν είχε τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας πλην κάμερας CCTV;;; Γιατί έχω την εντύπωση ότι όχι μόνον φωτιά ξέρει να βάζει αλλά να τινάξει στον αέρα ολόκληρο τετράγωνο;
Και οι εκπαιδευτές επιλέκτων μονάδων χρειάζονται κάποιον ντόπιο πιτσιρικά να φυλάει τσίλιες;;;; Ο οποίος και τους έδωσε μετά;;
Και αφήνουν έτσι και τις κάμερες να καταγράφουν;;;;;Για να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία όταν τους συλλάβουν;;;
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.
μας έχουν ανάγκη τα αρχίδια.
δεν ασχολουμαι με κλωνους..
ρε μαλάκα πλέζουρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕ.
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους.