consilieri
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
για σκεφτείτε λίγο το γιατί και μετά τα ξαναλέμε ;)
για σκεφτείτε λίγο το γιατί και μετά τα ξαναλέμε ;)
τι να σκεφτουμε???για σκεφτείτε λίγο το γιατί και μετά τα ξαναλέμε ;)
ειμαστε χαζοι..
ξέρει κανένας από τους 2 σας να μου πει τι απαιτήσεις έχει η Ελλάδα από τη Γερμανία περίοδο 1940-σήμερα ?
Τραβα ρωτα τον εθναρχη...ξέρει κανένας από τους 2 σας να μου πει τι απαιτήσεις έχει η Ελλάδα από τη Γερμανία περίοδο 1940-σήμερα ?
μαθε μας δάσκαλεμην τρώτε κουτόχορτο ;)
«Είσθε μια πατσαβούρα...»μαθε μας δάσκαλε
ξέρει κανένας από τους 2 σας να μου πει τι απαιτήσεις έχει η Ελλάδα από τη Γερμανία περίοδο 1940-σήμερα ?
«Είσθε μια πατσαβούρα...»
aaaaaaaaaaaaaaaa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa..
καυλαααααααααααααααααααααα..
Υ.Γ & μετα φρικαρουν που βριζω εγω ο πρεζοχουλιγκανος..
ο εκφοβισμός είναι ένα καλό όπλο, καλά τον παίζει τον ρόλο της η μαριονέτα ;)
Απο το λινκ κρατάμε...«Είσθε μια πατσαβούρα...»
aaaaaaaaaaaaaaaa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa..
καυλαααααααααααααααααααααα..
Υ.Γ & μετα φρικαρουν που βριζω εγω ο πρεζοχουλιγκανος..
βλάκα ....
κλαίνε οι φασίστες οι γερμανοι απ το φόβο τους που αντιδράσαμε στα δημοσιεύματα που σπιλώνουν την ελληνική αρχοντιά και το ελληνικό μεγαλείο.
ααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Απο το λινκ κρατάμε...
Απο το λινκ κρατάμε...
"Στη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου, έντονη ήταν η συζήτηση μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού του Βελγίου και σημερινού προέδρου της ομάδας των Φιλελευθέρων Γκι Φερχόφσταντ με Βρετανούς ευρωβουλευτές, με αφορμή τα προβλήματα της Ελλάδας. «Εμείς θα χρηματοδοτήσουμε την Ελλάδα για τα προβλήματά της;», ρώτησε ειρωνικά Βρετανός ευρωβουλευτής, για να του απαντήσει ο Γκ. Φερχόφσταντ: «Μην ειρωνεύεστε. [size=20pt]Σε λίγο έρχεται και η σειρά της Μ. Βρετανίας»...[/size] * "
ελα ΓΑΜΙΑ ΜΟΥ
ελα ΣΚΙΣΤΗ ΜΟΥ....
μη ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΛΕΜΕ
ααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
οποιος μαλακας εχει σπουδασει στο πουστρονησο,το ιδιο χαιρεκακος ειναι με τα πουστρακια..