Νέα

KINO απατη η' οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klintbruce
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
εγω μαγκες παιζω αυτο το κωλοπαιχνιδο εδω και 9 χρονια.λιγες χαρες εχω παρει.πρωσοπικη μου αποψη ειναι οτι το παιχνιδι αυτο ελεγχεται δηλαδη δεν ειναι καθαρο.βεβαια απο την φυση του αυτο το παιχνιδι ειναι δυσκολο αλλα οταν ακουω απο ορισμενους οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ελεγχεται μου ερχεται καπως. αλλωστε οπου υπαρχουν πολλα λεφτα υπαρχει και πουστια.περιμενω τις αποψεις σας.

Αυνάνας

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
εγω μαγκες παιζω αυτο το κωλοπαιχνιδο εδω και 9 χρονια.λιγες χαρες εχω παρει.πρωσοπικη μου αποψη ειναι οτι το παιχνιδι αυτο ελεγχεται δηλαδη δεν ειναι καθαρο.βεβαια απο την φυση του αυτο το παιχνιδι ειναι δυσκολο αλλα οταν ακουω απο ορισμενους οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ελεγχεται μου ερχεται καπως. αλλωστε οπου υπαρχουν πολλα λεφτα υπαρχει και πουστια.περιμενω τις αποψεις σας.

Έχω πληρωθεί από το κίνο δυο φορές στην ζωή μου από ένα πενηντάρικο! Κατά την γνώμη μου πρέπει να είναι κάποιου είδους αλγόριθμους προγραμματισμένος ώστε να δίνει όσο το δυνατό λιγότερα λεφτά την κάθε κλήρωση!

Το θέμα είναι να κάτσεις στην μαλακία του να μπας και πληρωθείς!  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.518
Πόντοι
506
εγώ σήμερα με 1 ευρώ πήρα 100... καλα είναι

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.518
Πόντοι
506
ενταξει και εγω εχω παρει 15 φορες κατοσταρικο ακομα και 6 στα 6 εχω πιασει. το θεμα εινα αν στηνεται.
τι να σου πω, εγώ είμαι χαλαρός παίχτης παίζω μια δυο κληρώσεις την ημερα αν πιάσω οκ αν όχι εφυγα, βλέπω άλλους κάθονται με τις ώρες...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
Οποις εχει φατσαμπουκ ας κανει φιλο τον propobill-kino και αμα βγει χαμενος ας ερθει να μου πει μετα  ;)

Επισκέπτης
Οποιος παιζει κινο ειναι μεγαλο κοροιδο, κανονικος αιμοδοτης του οπαπ   :2funny:

Samoderzhets

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Έπαιζα κάποτε.. Το σύστημα ασφαλώς "γνωρίζει" τι ποσά ακριβώς παίχτηκαν πριν κάθε κλήρωση και ανάλογα μοιράζει κάποια ψίχουλα έπειτα.

Παλιότερα, αμα καθόμουν στο πρακτορείο ώρα και πρόσεχα τις παλιότερες κληρώσεις τι αριθμούς φέρνουν, έβγαζα κάτι ψιλά. Χαρτζιλίκι δηλαδή, 30-40 ευρώ τη βδομάδα κέρδος. Δεν ήμουν ποτέ μεγάλο ψάρι όσον αφορά το τζόγο. Δε μου έβγαιναν και αυτά όμως μετά από κάποια στιγμή κι έτσι το έκοψα.

Το θέμα στο ΚΙΝΟ είναι να παίζεις λίγα, με λίγα νούμερα (5,6,7) μπας και κάτσει κάνα μικροποσό. Όσοι νομίζουν ότι θα πιάσουν γερά λεφτά στο ΚΙΝΟ ας το παρατήσουν το άθλημα καλύτερα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

O ΟΠΑΠ οταν δηλωνει τα Αποτελεσματα Χρησεως καθε σεζον, ανακοινωνει και το ποσοστο του τζιρου που επεστραφη στους παικτες.

Νομιζω πως υπαρχει και θεσμοθετημενο οριο απο το κρατος, αλλα δεν θυμαμαι πόσο ειναι/ Παντως, ο ΟΠΑΠ επιστρεφει τα 2/3 (overall, οχι ανα παιχνιδι).
Εγω το θεωρω κακη αναλογια, γι' αυτο και δεν παιζω τιποτα.

Samoderzhets

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Νομιζω πως υπαρχει και θεσμοθετημενο οριο απο το κρατος, αλλα δεν θυμαμαι πόσο ειναι/ Παντως, ο ΟΠΑΠ επιστρεφει τα 2/3 (overall, οχι ανα παιχνιδι).

Καλά, κάνουν ένα τζακ-ποτ στο Τζόκερ που και που κάποια εκατομμύρια, βγαίνουν 1-2 νικητές κι όλα ωραία και καλά. Που ξέρω εγώ αν υπάρχει αληθινός νικητής;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
[quote author=Αυνάνας  link=topic=197221.msg5351332#msg5351332 date=1396393661]
Τι ρόλο βαράει αυτός ρε τύπε... ?
[/quote]

Εχει βρει ενα συστημα και κερδιζει συνεχεια με καποια στανταρ νουμερα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.714
Πόντοι
606
1000% απάτη :) ο λογος ειναι οτι εχω δει εκατοντάδες χιλιάδες παίχτες που παίζουν  τα ιδια νουμερα :) απεριόριστες κληρώσεις :).. την στιγμη που θα σταματήσουν να τα παίζουν :) :) ξαφνικα :grin: τα βγαζει την επομενη κλήρωση :) Μιλαμε για περιουσιες ολοκληρες χαμενες στο κινο :) :) :) :) Παντου μπορεις να χασεις περιουσιες αλλα στο κινο μια ωρα αρχύτερα :) :) :) :) 

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.197
Πόντοι
2.456
Επιστρέφει δεν επιστρέφει τα 2/3 όταν παίζεις με ποσοστά 0,0000000012 ή 0,00001 για μια φορα τα λεφτα σου πχ  εισαι βλάκας σαν παίχτης...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Και φαντάσου να παίζεις και συνεχόμενα, βασική αρχή όσο πιο πολλές φορές παίζεις ,είσαι χαμένος από χέρι

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
1000% απάτη :) ο λογος ειναι οτι εχω δει εκατοντάδες χιλιάδες παίχτες που παίζουν  τα ιδια νουμερα :) απεριόριστες κληρώσεις :).. την στιγμη που θα σταματήσουν να τα παίζουν :) :) ξαφνικα :grin: τα βγαζει την επομενη κλήρωση :) Μιλαμε για περιουσιες ολοκληρες χαμενες στο κινο :) :) :) :) Παντου μπορεις να χασεις περιουσιες αλλα στο κινο μια ωρα αρχύτερα :) :) :) :)   

Εγω μίλησα για κάποια νούμερα τα οποια παίζονται με προϋποθέσεις.
Ο bill-kino θα σας πει τα υπόλοιπα. :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom