Επισκέπτης
στο αλκατραζ & στο κινκυ παιζει & αυτο..Δηλαδή να έρχονταν και γκόμενες και να απαιτούσαν φραπέ από τις στριπτηζούδες;
στο αλκατραζ & στο κινκυ παιζει & αυτο..Δηλαδή να έρχονταν και γκόμενες και να απαιτούσαν φραπέ από τις στριπτηζούδες;
στο αλκατραζ & στο κινκυ παιζει & αυτο..
φραπες-μπριζολα(πλακομουνι),εκτος αργοτερα..Ρε, φραπέ λέμε, όχι χορούς...
Ρε, φραπέ λέμε, όχι χορούς...
φραπες-μπριζολα(πλακομουνι),εκτος αργοτερα..
με την πεινα που εχει πεσει ομως,θα αρχισουν & εντος..
[size=12pt]Υ.Γ εχτες μας εδωσαν & αποδειξη..[/size]
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
κλειτοριδοεσπρέσσοαιδιοφραπές
metrises kai ta atoma?????????????????????????????1. [size=30pt] Και γαμώ[/size], Τρίτη 09 Φεβ 2010, στις 05:31
Γράφτηκε από τον ermolaos - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου -
Δευτέρα βράδυ πέρασα απο το καινούριο μαγαζί kinky opera. 2. [size=20pt]Στις 12 δεν είχε κανέναν μέσα είμουν μόνος μου και στις 1 ο Dj μας ανακοινωσε οτι το πρόγραμμα θα ξεκινήσει 1:45[/size]. τα show πολύ καλά του προγράμματος, το servive πολύ καλό. Το show πολύ καλό εκτός απο 2 κοπέλες που μάλον καινούριες ήταν διότι τις ρύθμιζε ο Dj τι να κάνουν. Πολύ καλή ατμόσφαιρα. Φωτα και σκοινικά καταπλικτικα και στο prive βάζω 10 me TONO στην Εστονέζα Κρυστάλ. 3. [size=30pt]Φεύγοντας είχε 180 άτομα[/size]. Εφυγα γιατί δεν είχα αλλα λεφτά αλλά θα επανέλθω σύντομα και 4. [size=20pt]σας το προτίνω με κλειστά μάτια.[/size]
------------------------------------------------------------------------------------
1. αερο-γάμα οσο θες..
2. το μαγαζι ειναι after, διδυμακι του VIP club..
3. σουρωμένεεεεεεεεεεεεεε....
4. πού να τα ανοιγες κιολας..
simfono apolita se ayto pou les file exoune pesei polla lefta ekei alla kai i diafimisi prepei na ginete poio prosektika pisteuo oxi toso eleinaΗρεμήστε ρε αδέρφια.Το μαγαζί τουλάχιστον προσπαθεί να προτοτυπήσει.Σόου,ιστορίες,νάνος κλπ...Ίσως αυτή την στιγμή να είναι το καλύτερο στην Αθήνα τουλάχιστον
...Ίσως αυτή την στιγμή να είναι το καλύτερο στην Αθήνα τουλάχιστον
Το πιο αντικαβλέ...το πιο μη στριπ κλαμπ....κ πολλά ακόμη μπορεί να είναι...το καλύτερο με τίποτα...
πάνε ρε καμμένε στο λίντο.
ακου το πιο αντικαβλέ στριπ της Αθήνας το κίνκυ.
καμμένε.
δεν είπαμε να πάμε σε μπουρδέλο...
πάντως το μαγαζί για μένα είναι αντικαβλέ...
στην τελικη στα παπάρια μου σας γράφω...έχω κόψει την πρέζα..έχω κόψει τα στριπ...
είμαι αγαπουλης εντος + εκτος...
και ειμαι καλα...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ωραίος χώρος, ωραίες γκόμενες (έτσι κι αλλιώς ξέρεις ότι δεν πρόκειται να τις γαμήσεις (αν κι ένα φιλαράκι ρώτησε μία και του απάντησε: "με 400 ευρώ έρχομαι όλο το βράδυ σπίτι σου")
Εγώ θα συμφωνήσω ότι αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο μαγαζί παίζει να είναι το καλύτερο στην Αθήνα. Ωραίος χώρος, ωραίες γκόμενες (έτσι κι αλλιώς ξέρεις ότι δεν πρόκειται να τις γαμήσεις (αν κι ένα φιλαράκι ρώτησε μία και του απάντησε: "με 400 ευρώ έρχομαι όλο το βράδυ σπίτι σου"). Ωστόσο, αυτό όταν τελειώνει ο χουρός (πριβέ) να έρχονται να παίρνουν την γκόμενα πρέπει να το προσέξει το μαγαζί. Έλεος δλδ, σαν εκείνη την ταινία "Μαίρη, Μαίρη τέλειωνε, περιμένει ο λιβανέζος"