Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 303K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ευτυχώς που έκοψα τα στριπ...

γι'αυτό οι μαλάκες με τα μπουρδέλα τους...δεν τα κλείνουν..επειδή υπάρχουν μεγαλύτεροι μαλάκες που γουστάρουν...

χαχαχαχαχαχα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ευτυχώς που έκοψα τα στριπ...

γι'αυτό οι μαλάκες με τα μπουρδέλα τους...δεν τα κλείνουν..επειδή υπάρχουν μεγαλύτεροι μαλάκες που γουστάρουν...

χαχαχαχαχαχα

Τα  στριπ  ή  το αγαπητηλίκι ?

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
και τα δύο!

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Τον εχω κόψει τον φραπε !!!

Παντος περαν τις πλακας να βγαλω τον πουτσο να μου τον παιζει η γκομενιτσα και δυπλα να ειναι ο Μιτσος και ο Κιτσος δεν γουσταρω.

Αμα θες εκτονωσι πας σε μια γκομενιτσα (αμα σε παιρνει) εκτος μαγαζιων και γαμας ή πας και τα σκας σε μια βυζιτου και γαμας. :pipa3:

Νταξει να πιασεις κανα κωλο και κανα χαμουρεμα παει στο διαολο σε κοινη θεα αλλα οχι να το ξεφτυλισουμε τελειως. :s&m_3:

Γουστα ειναι αυτα μπορει να εχω και το συνδρομο κατωτερότητας του μικροπουτσου  :rockon:

Για τον χαβαλε μου παω και να περασω καλα αμα κατσει κατι εκτος καταστηματος why not.
σε αυτο δεν εχεις αδικο...στο μπειμπ γκολντ στο πριβε σκαει διπλα μου την ωρα που ειχα εγω φραπε ,μια αλλη πουτανα απο εκει μεσα με εναν τυπο που τον εβαλε διπλα και αρχισε να του κανει φραπε διπλα μου.Πέρα απο το γεγονος ότι ο τυπος ειχε πουτσα αλόγου αγχωνόμουν μη χυσει και μου ερθει και εμενα καμια χυσια...αλλα γενικότερα στα αρχιδια μου...η ολη φαση ειναι παρακμη και ιζημα..οποτε δεν περιμενω ποιοτητα σε τετοιου είδους μαγαζιά...απλα επειδη εμεις οι αντρες εχουμε εκατομυρια σπερματοζωαρια σε αντίθεση με τις γυναικες που εχουν ενα ωαριο ανα μηνα η εξελιξη της εχει κάνει πιο δυσκολες για επαφη..ετσι ο φραπες ειναι μια απαραιτητη επιλογή και αναγκαία.Μακαρι να είχαν και οι γυναίκες της αντίστοιχες ορμές...Ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος και ο πλανητης μια απεραντι παρτούζα και όχι απεραντο μπουρδελο όπως τώρα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
....Πέρα απο το γεγονος ότι ο τυπος ειχε πουτσα αλόγου αγχωνόμουν μη χυσει και μου ερθει και εμενα καμια χυσια...
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα.............

ρε μαλακα βασο στο ειπα οτι θα σε εβγαζαν προγραμμα καποια στιγμη..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
σε προσεξα τελικα & δεν στα εριξα..
εσυ παλι γιατι καρφωνοσουν???
εισαι δροσερο αγορι???

Η  πουτή  πεόσεξε  ρε  και  τα  πήρε  πάνω  της .
Άντε  τώρα  όλοι οι προικισμένοι εδώ  μαζευτήκατε !

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ρουφα το μαρουλι πουρουλη..
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

Ναι  ρε  να  πω  στον κόσμο
Πλέζουρας , ο  γνωστός γόης ,
Γεννηθείς  το έτος 1825
Επάγγελμα , Επάγγελμα ......
Άσε  δεν το λέω !

Επισκέπτης

Συνημμένα

• Dscn1344.jpg
    Dscn1344.jpg
    77,8 KB · Εμφανίσεις: 70

Επισκέπτης
Παιδιά  δική  του  είναι  η  φωτό !
Εγώ  την κάθιζα  σε  MOET
εμεις οι πτωχοι πλην τιμιοι τις καθιζουμε σε μαρτινι ρε μπαρμπα..
ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
Υ.Γ πηρες τηλ τα σφαχτα???

Συνημμένα

• Dscn1389.jpg
    Dscn1389.jpg
    116,5 KB · Εμφανίσεις: 59

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Το ένα  ρε  το άλλο  να  το  πάρεις  εσύ .
Τελως  πάντων  ρε  παλιορατσίστα , άμα  ήτανε  Ουκρανή  σε  dom θα  την κάθιζες !

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
απλα επειδη εμεις οι αντρες εχουμε εκατομυρια σπερματοζωαρια σε αντίθεση με τις γυναικες που εχουν ενα ωαριο ανα μηνα η εξελιξη της εχει κάνει πιο δυσκολες για επαφη..ετσι ο φραπες ειναι μια απαραιτητη επιλογή και αναγκαία.Μακαρι να είχαν και οι γυναίκες της αντίστοιχες ορμές...Ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος και ο πλανητης μια απεραντι παρτούζα και όχι απεραντο μπουρδελο όπως τώρα.

τί είπες τρισμεγιστε?κατάλαβες τί είπες?συνειδητοποίησες τί είπες?είσαι θεός! :rockon:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
σε αυτο δεν εχεις αδικο...στο μπειμπ γκολντ στο πριβε σκαει διπλα μου την ωρα που ειχα εγω φραπε ,μια αλλη πουτανα απο εκει μεσα με εναν τυπο που τον εβαλε διπλα και αρχισε να του κανει φραπε διπλα μου.Πέρα απο το γεγονος ότι ο τυπος ειχε πουτσα αλόγου αγχωνόμουν μη χυσει και μου ερθει και εμενα καμια χυσια...αλλα γενικότερα στα αρχιδια μου...η ολη φαση ειναι παρακμη και ιζημα..οποτε δεν περιμενω ποιοτητα σε τετοιου είδους μαγαζιά...απλα επειδη εμεις οι αντρες εχουμε εκατομυρια σπερματοζωαρια σε αντίθεση με τις γυναικες που εχουν ενα ωαριο ανα μηνα η εξελιξη της εχει κάνει πιο δυσκολες για επαφη..[size=12pt]ετσι ο φραπες ειναι μια απαραιτητη επιλογή και αναγκαία.Μακαρι να είχαν και οι γυναίκες της αντίστοιχες ορμές...[/size]Ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος και ο πλανητης μια απεραντι παρτούζα και όχι απεραντο μπουρδελο όπως τώρα.

Ε, όχι ρε τύπε, όχι λέμε  :tickedoff:

Δηλαδή να έρχονταν και γκόμενες και να απαιτούσαν φραπέ από τις στριπτηζούδες;

Εμείς τί θα προκάναμε ωρέ;  :tickedoff:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι