Επισκέφτηκα προ μίας εβδομάδος το το εν λόγω ίδρυμα. Μέγα λάθος ομολογώ, καθώς θα έπρεπε να είχα ακούσει τούς προλαλήσαντες. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που υπονοεί η αγγλοσαξονική λέξη "kinky", ούτε και βέβαια προς το ελάχιστο διαφέρει από όλα τα άλλα κοινά strip-shows τής Συγγρού. Αισθάνομαι την ανάγκη να ενημερώσω τον οποιοδήποτε συνάδελφο, που αρέσκεται σε shows bdsm, fetish, όπως και τού υποφαινόμενου, πως δεν θα βρει τίποτα από όλα αυτά που άκρως παραπλανητικά προδιαθέτει το όνομα και η αφίσα τού συγκεκριμένου χώρου, προσδοκώντας σε θύματα που αρέσκονται σε τέτοιου είδους θεάματα ή και ακόμη ανθρώπους που πιστεύουν πώς θα δούνε το κάτι διαφορετικό. Προσωπικά αισθάνομαι άσχημα που έδωσα λεφτά για μηδέν υπηρεσίες και ικανοποίηση. Αισθάνομαι ακόμη χειρότερα γιατί ένιωσα πώς έπεσα και εγώ θύμα τού εν λόγου επιχειρηματία, που ως συνήθως δίνει σημασία στο εύκολο και γρήγορο κέρδος πού στο τέλος μόνο σε καταστροφή ή κλείσιμο τού μαγαζιού φέρνει. Άλλωστε Ο χώρος έχει περάσει από 4-5 μεταλλάξεις. Εμπόριο αυτοκινήτων, φαγάδικο, μετά ονομάστηκε ηχοδρόμιο και η τελευταία απόπειρα ήταν ηχοδρόμιο multi. Επειδή και καλά ήταν στο σχήμα η Δημητρίου; Όσον αφορά τις γυναικείες παρουσίες, δεν μπορώ να πω πώς αντίκρισα κάτι αξιόλογο. Οι πιο πολλές μου φαινόντουσαν και ψαρωμένες. Ένας θεός ξέρει πού τα μαζεύουν τα κακόμοιρα..
Επίσης, ψάχνοντας για κάτι αντίστοιχο με το kinky ή μάλλον όπως θα έπρεπε να είναι, βρήκα το παρακάτω site και το παραθέτω για όλους τούς ενδιαφερόμενους. Είμαι σίγουρος πώς συνολικά, προσφέρει μεγαλύτερη ποσότητα και ποι(ε)ότητα
www.fetishstripclub.com/club.jsf]http://www.fetishstripclub.com/club.jsf[/url]
edit: Μόλις παρατήρησα πώς είναι στην Σόφια. Πολύ μπροστά μιλάμε οι Βούλγαροι.