Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε, φραπέ λέμε, όχι χορούς...
φραπες-μπριζολα(πλακομουνι),εκτος αργοτερα..
με την πεινα που εχει πεσει ομως,θα αρχισουν & εντος..
Υ.Γ εχτες μας εδωσαν & αποδειξη..
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
φραπες-μπριζολα(πλακομουνι),εκτος αργοτερα..
με την πεινα που εχει πεσει ομως,θα αρχισουν & εντος..
[size=12pt]Υ.Γ εχτες μας εδωσαν & αποδειξη..[/size]
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ένα ευχάριστο βράδυ, Πέμπτη 18 Φεβ 2010, στις 15:47
Γράφτηκε από τον stronios  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία  7.0
Εμφάνιση κοριτσιών  8.0
Χορός κοριτσιών (πίστα)  7.0
Χορός κοριτσιών (prive)  6.0
Χώρος  7.0
Μουσική  9.0
Ποιότητα ποτών  8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού  5.0
Πρόσβαση/parking  6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Επισκεψη το περασμένο Σαββατο, αρκετός κόσμος και αν και φτάσαμε σχετικά αργά είμασταν απο τους τυχερούς που βρηκαμε τραπέζι.
Πολύ όμορφος χώρος αρκετές και αξιόλογες γκόμενες και η ατμόσφαιρα πολύ χαβαλετζίδικη, για ποτά δεν ξέρω μιας και προτίμησα μπύρα ενω ουτε χορούς κτλ δοκίμασα
σαν show πιστας-μπάρας πάντως μια χαρά ηταν οτι πρέπει για να αράξεις και να πιείς το ποτό σου
οι τιμές πάντως θα μπορούσαν να ειναι και χαμηλότερες αλλα και το προσωπικό(εκτος απ τα κορίτσια) πιο εξυπηρετικό

δεν ψηνομαστε..
εχετε φαει TOTAL BLACK..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
1. [size=30pt] Και γαμώ[/size], Τρίτη 09 Φεβ 2010, στις 05:31

Γράφτηκε από τον ermolaos  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  -

Δευτέρα βράδυ πέρασα απο το καινούριο μαγαζί kinky opera. 2. [size=20pt]Στις 12 δεν είχε κανέναν μέσα είμουν μόνος μου και στις 1 ο Dj μας ανακοινωσε οτι το πρόγραμμα θα ξεκινήσει 1:45[/size]. τα show πολύ καλά του προγράμματος, το servive πολύ καλό. Το show πολύ καλό εκτός απο 2 κοπέλες που μάλον καινούριες ήταν διότι τις ρύθμιζε ο Dj τι να κάνουν. Πολύ καλή ατμόσφαιρα. Φωτα και σκοινικά καταπλικτικα και στο prive βάζω 10 me TONO στην Εστονέζα Κρυστάλ. 3. [size=30pt]Φεύγοντας είχε 180 άτομα[/size]. Εφυγα γιατί δεν είχα αλλα λεφτά αλλά θα επανέλθω σύντομα και 4. [size=20pt]σας το προτίνω με κλειστά μάτια.[/size]

------------------------------------------------------------------------------------

1. αερο-γάμα οσο θες..
2. το μαγαζι ειναι after, διδυμακι του VIP club..
3. σουρωμένεεεεεεεεεεεεεε....  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
4. πού να τα ανοιγες κιολας..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :P

loopas

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
1. [size=30pt] Και γαμώ[/size], Τρίτη 09 Φεβ 2010, στις 05:31

Γράφτηκε από τον ermolaos   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  -

Δευτέρα βράδυ πέρασα απο το καινούριο μαγαζί kinky opera. 2. [size=20pt]Στις 12 δεν είχε κανέναν μέσα είμουν μόνος μου και στις 1 ο Dj μας ανακοινωσε οτι το πρόγραμμα θα ξεκινήσει 1:45[/size]. τα show πολύ καλά του προγράμματος, το servive πολύ καλό. Το show πολύ καλό εκτός απο 2 κοπέλες που μάλον καινούριες ήταν διότι τις ρύθμιζε ο Dj τι να κάνουν. Πολύ καλή ατμόσφαιρα. Φωτα και σκοινικά καταπλικτικα και στο prive βάζω 10 me TONO στην Εστονέζα Κρυστάλ. 3. [size=30pt]Φεύγοντας είχε 180 άτομα[/size]. Εφυγα γιατί δεν είχα αλλα λεφτά αλλά θα επανέλθω σύντομα και 4. [size=20pt]σας το προτίνω με κλειστά μάτια.[/size]

------------------------------------------------------------------------------------

1. αερο-γάμα οσο θες..
2. το μαγαζι ειναι after, διδυμακι του VIP club..
3. σουρωμένεεεεεεεεεεεεεε....  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
4. πού να τα ανοιγες κιολας..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :P
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:metrises kai ta atoma?????????????????????????????

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Ηρεμήστε ρε αδέρφια.Το μαγαζί τουλάχιστον προσπαθεί να προτοτυπήσει.Σόου,ιστορίες,νάνος κλπ...Ίσως αυτή την στιγμή να είναι το καλύτερο στην Αθήνα τουλάχιστον

loopas

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ηρεμήστε ρε αδέρφια.Το μαγαζί τουλάχιστον προσπαθεί να προτοτυπήσει.Σόου,ιστορίες,νάνος κλπ...Ίσως αυτή την στιγμή να είναι το καλύτερο στην Αθήνα τουλάχιστον
simfono apolita se ayto pou les file exoune pesei polla lefta ekei alla kai i diafimisi prepei na ginete poio prosektika pisteuo oxi toso eleina

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το πιο αντικαβλέ...το πιο μη στριπ κλαμπ....κ πολλά ακόμη μπορεί να είναι...το καλύτερο με τίποτα...

πάνε ρε καμμένε στο λίντο.
ακου το πιο αντικαβλέ στριπ της Αθήνας το κίνκυ.
καμμένε.

Επισκέπτης
πάνε ρε καμμένε στο λίντο.
ακου το πιο αντικαβλέ στριπ της Αθήνας το κίνκυ.
καμμένε.

δεν είπαμε να πάμε σε μπουρδέλο...

πάντως το μαγαζί για μένα είναι αντικαβλέ...

στην τελικη στα παπάρια μου σας γράφω...έχω κόψει την πρέζα..έχω κόψει τα στριπ...

είμαι αγαπουλης εντος + εκτος...

και ειμαι καλα...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν είπαμε να πάμε σε μπουρδέλο...

πάντως το μαγαζί για μένα είναι αντικαβλέ...

στην τελικη στα παπάρια μου σας γράφω...έχω κόψει την πρέζα..έχω κόψει τα στριπ...

είμαι αγαπουλης εντος + εκτος...

και ειμαι καλα...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

καααααααααλλλλλααααααααααααάααααααα

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
όλο και κάτι θα ξέρει ο περσόνας :uglystupid:

bublegum

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Εγώ θα συμφωνήσω ότι αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο μαγαζί παίζει να είναι το καλύτερο στην Αθήνα. Ωραίος χώρος, ωραίες γκόμενες (έτσι κι αλλιώς ξέρεις ότι δεν πρόκειται να τις γαμήσεις (αν κι ένα φιλαράκι ρώτησε μία και του απάντησε: "με 400 ευρώ έρχομαι όλο το βράδυ σπίτι σου"). Ωστόσο, αυτό όταν τελειώνει ο χουρός (πριβέ) να έρχονται να παίρνουν την γκόμενα πρέπει να το προσέξει το μαγαζί. Έλεος δλδ, σαν εκείνη την ταινία "Μαίρη, Μαίρη τέλειωνε, περιμένει ο λιβανέζος"

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Ωραίος χώρος, ωραίες γκόμενες (έτσι κι αλλιώς ξέρεις ότι δεν πρόκειται να τις γαμήσεις (αν κι ένα φιλαράκι ρώτησε μία και του απάντησε: "με 400 ευρώ έρχομαι όλο το βράδυ σπίτι σου")

400 !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

Τοσα της λείπανε???

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ θα συμφωνήσω ότι αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο μαγαζί παίζει να είναι το καλύτερο στην Αθήνα. Ωραίος χώρος, ωραίες γκόμενες (έτσι κι αλλιώς ξέρεις ότι δεν πρόκειται να τις γαμήσεις (αν κι ένα φιλαράκι ρώτησε μία και του απάντησε: "με 400 ευρώ έρχομαι όλο το βράδυ σπίτι σου"). Ωστόσο, αυτό όταν τελειώνει ο χουρός (πριβέ) να έρχονται να παίρνουν την γκόμενα πρέπει να το προσέξει το μαγαζί. Έλεος δλδ, σαν εκείνη την ταινία "Μαίρη, Μαίρη τέλειωνε, περιμένει ο λιβανέζος"

Πές  της  ότι  σε  μαγαζιά  πιο κάτω  με  400  πηδάς  3  όλο το βράδυ  σπίτι σου .

phh1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επισκέφτηκα προ μίας εβδομάδος το το εν λόγω ίδρυμα. Μέγα λάθος ομολογώ, καθώς θα έπρεπε να είχα ακούσει τούς προλαλήσαντες. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που υπονοεί η αγγλοσαξονική λέξη "kinky", ούτε και βέβαια προς το ελάχιστο διαφέρει από όλα τα άλλα κοινά strip-shows τής Συγγρού. Αισθάνομαι την ανάγκη να ενημερώσω τον οποιοδήποτε συνάδελφο, που αρέσκεται σε shows bdsm, fetish, όπως και τού υποφαινόμενου, πως δεν θα βρει τίποτα από όλα αυτά που άκρως παραπλανητικά προδιαθέτει το όνομα και η αφίσα τού συγκεκριμένου χώρου, προσδοκώντας σε θύματα που αρέσκονται σε τέτοιου είδους θεάματα ή και ακόμη ανθρώπους που πιστεύουν πώς θα δούνε το κάτι διαφορετικό. Προσωπικά αισθάνομαι άσχημα που έδωσα λεφτά για μηδέν υπηρεσίες και ικανοποίηση. Αισθάνομαι ακόμη χειρότερα γιατί ένιωσα πώς έπεσα και εγώ θύμα τού εν λόγου επιχειρηματία, που ως συνήθως δίνει σημασία στο εύκολο και γρήγορο κέρδος πού στο τέλος μόνο σε καταστροφή ή κλείσιμο τού μαγαζιού φέρνει. Άλλωστε Ο χώρος έχει περάσει από 4-5 μεταλλάξεις. Εμπόριο αυτοκινήτων, φαγάδικο, μετά ονομάστηκε ηχοδρόμιο και η τελευταία απόπειρα ήταν ηχοδρόμιο multi. Επειδή και καλά ήταν στο σχήμα η Δημητρίου; Όσον αφορά τις γυναικείες παρουσίες, δεν μπορώ να πω πώς αντίκρισα κάτι αξιόλογο. Οι πιο πολλές μου φαινόντουσαν και ψαρωμένες. Ένας θεός ξέρει πού τα μαζεύουν τα κακόμοιρα..

Επίσης, ψάχνοντας για κάτι αντίστοιχο με το kinky ή μάλλον όπως θα έπρεπε να είναι, βρήκα το παρακάτω site και το παραθέτω για όλους τούς ενδιαφερόμενους. Είμαι σίγουρος πώς συνολικά, προσφέρει μεγαλύτερη ποσότητα και ποι(ε)ότητα  :2funny: :2funny: :2funny:

www.fetishstripclub.com/club.jsf]http://www.fetishstripclub.com/club.jsf[/url]

edit: Μόλις παρατήρησα πώς είναι στην Σόφια. Πολύ μπροστά μιλάμε οι Βούλγαροι.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom