Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.199
Πόντοι
506
τα στριπ τα βλεπω πλεον σαν χωρους που απλα θα πας να πιεις το ποτακι σου θα καυλαντισεις με τα πουτανακια και θα φυγεις.δεν αξιζει να χαλασεις παραπανω λευτα.με τα ιδια λευτα μπορεις να παρεις πολλες και καλυτερες υπηρεσιες στο χωρο σου

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820
έχεις μεγάλο δίκιο εδώ!! η αλήθεια ειναι οτι δεν ρώτησα ηταν η δεύτερη φορα που πήγα σε στριπτιτζαδικο!      
και οσο ναναι λιγο ψαρωμενος είσαι! αν και διάβασα διάφορα εδω μέσα, αυτό για την καπότα δεν το ήξερα αλλα πιστεύω σιγά σιγά θα μάθω :grin: όσο ζείς μαθαίνεις :sunglasses:
κοιτα,αυτες που το κανουνε στανταρ παντα εχουνε καποτες,απλα μπορει να πεσεις σε καμμια καλη περιπτωση που τα χει πιει η δεν εχει κανει δουλεια κτλ,και αν την εχεις κερασει κανα ποτακι και σε δει οκ να της το κανεις ευκολο αν  εκεινη την ωρα θελει να γαμηθει.εννοειται οτι παιζει ρολο και σε πιο μαγαζι,και οπως ειπαμε παντα ρωταμε τις προσφερομενες υπηρεσιες εντος πριβε.αν δεις οτι στα μασαει και δεν μιλαει ξεκαθαρα ,χεστην.

WiRe

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τα στριπ τα βλεπω πλεον σαν χωρους που απλα θα πας να πιεις το ποτακι σου θα καυλαντισεις με τα πουτανακια και θα φυγεις.δεν αξιζει να χαλασεις παραπανω λευτα.με τα ιδια λευτα μπορεις να παρεις πολλες και καλυτερες υπηρεσιες στο χωρο σου

εμείς είμαστε στα μικρά ακόμα τώρα αρχίσαμε!! και οσο για την καυλάντα συμφωνώ

WiRe

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα,αυτες που το κανουνε στανταρ παντα εχουνε καποτες,απλα μπορει να πεσεις σε καμμια καλη περιπτωση που τα χει πιει η δεν εχει κανει δουλεια κτλ,και αν την εχεις κερασει κανα ποτακι και σε δει οκ  να της το κανεις ευκολο αν  εκεινη την ωρα θελει να γαμηθει.εννοειται οτι παιζει ρολο και σε πιο μαγαζι,και οπως ειπαμε παντα ρωταμε τις προσφερομενες υπηρεσιες εντος πριβε.αν δεις οτι στα μασαει και δεν μιλαει ξεκαθαρα ,χεστην.
έχεις γίνει απόλυτα σαφής, αυτά που μου λες τα σκευτήκαμε όταν φύγαμε.. :headbang:  :jerking: Και το άλλο που πρόσεξα πάνε επιλλεκτικά

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820
αυτη ειναι η βασικη φιλοσοφια που πρεπει να βλεπουμε το στριπ.το στριπ ειναι ενας υπερτιμημενος χωρος διασκεδασης,απο το ποτο που πινουμε μεχρι οτιδηποτε αλλο.πολλοι πανε-παμε στα στριπ χωρις να εχουνε κανενα σκοπο να γαμησουν.απλα αυτη η αναγκη μπορει να προκυψει εντος του μαγαζιου και απο διαφορες αιτιες.το μονο σιγουρο για να αποφυγεις αυτες τις καταστασεις ειναι να μην κρατας πολλα χρηματα μαζι σου :grin:

veligekas

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
πολυ σωστα μιλας φιλος.πρεπει να παραδεχτουμε ομως οτι τα μουνια στα στριπ ειναι απο τα ανωτερα του ειδους.δεν ξερω ισως φταει κ ο φωτισμος ;).η καβλα της στιγμης παντως ειναι αξια ανεκτιμητη.

WiRe

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτη ειναι η βασικη φιλοσοφια που πρεπει να βλεπουμε το στριπ.το στριπ ειναι ενας υπερτιμημενος χωρος διασκεδασης,απο το ποτο που πινουμε μεχρι οτιδηποτε αλλο.πολλοι πανε-παμε στα στριπ χωρις να εχουνε κανενα σκοπο να γαμησουν.απλα αυτη η αναγκη μπορει να προκυψει εντος του μαγαζιου και απο διαφορες αιτιες.το μονο σιγουρο για να αποφυγεις αυτες τις καταστασεις ειναι να μην κρατας πολλα χρηματα μαζι σου :grin:
ανάλογα τα γούστα πιστεύω είναι π.χ. κάποιος θεωρεί τα στούντιο τόπ και άλλοι τα στρίπ, αλλα είπες και την μαγική λέξη (Μήν κρατάς πολλά χρήματα μαζί σου)

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Επίσκεψη χθες...Τα κλασικά ισχύουν με τιμές κλπ.Λεπτομέρειες στη κριτική.! :rockon:

lkizdulics

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται στα πριβέ πχ εμένα ήρθε μια κοπέλα μετα απο χωρό απλό και μου ειπε να παμε πριβέ με 50$ και να κάνουμε οτι θέλω.Την αππέριψα όμως λόγω οτι δεν ξέρω τι ακριβώς παίζεται εκει μέσα...

poia itane na sou pw..

AstraMykonos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
1
Εχει κανενα καινουργιο/διαφορετικο live sex show? Μου ειπαν οτι εμφανιζετε ενας καινουργιος καταπληκτικος χορευτης,ισχυει??

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Εχει κανενα καινουργιο/διαφορετικο live sex show? Μου ειπαν οτι εμφανιζετε ενας καινουργιος καταπληκτικος χορευτης,ισχυει??

Ο χορευτής τι να μας κάνει...;Μουνάρες χορεύτριες ψάχνουμε...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Για αυτό το μαγαζι δεν γραφει κανεις πλεον.

Εκλεισε η' καταντησε εντελως απαραδεκτο ?

Τα σεβη μου (ιδιατερως στον Βασαρο.)

Αυτά.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ανοικτο ειναι

τι να γραψει κανεις
τα ιδια και τα ιδια

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Για αυτό το μαγαζι δεν γραφει κανεις πλεον.

Εκλεισε η' καταντησε εντελως απαραδεκτο ?

Τα σεβη μου (ιδιατερως στον Βασαρο.)

Αυτά.

δεν έχω ιδέα "κινητέ" φιλε μου ειλικρινά...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ειχα καιρο να παω στους ναους του σωληνα και εκανα μια επισκεψουλα στο εγω.Θυμηθηκα τα παλια μιας και καποιες απο τις παλιες καραβανες του ερωτικα τις πετυχα.Ανκα ροξανα και κορινα χαριζουν πλεον εδω τις υπηρεσιες τους.Κατα τα αλλα μετρια πραγματα.ΜΜια τουρκαλα που ειναι διαθεσιμη για τα παντα τα οποια και εκανε σε φιλο εναντι κατοσταρικου το ιδιο και αλλη μια της οποιας το ονομα δεν θυμαμαι.Την σαντρα θυμαμαι που ειναι αρκετα δυνατο.Εξυπηρετηση του πουτσου απο εναν μεσηλικα κυριο.

hobbbystas16

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Kalispera paides,

Mipws kserei kaneis pou vriskete mia onomati Laoura, roumouna, adinato, ekfilo me trelo kolo?
Tha imoun eugnomwn! :)
Perasa tin proigoumeni vdomada kathimerini kai den itan ekei. Apo oti mou eipan efige...

Se genikes grammes nekra sto magazi Triti kata tis 1:30. Kamia 12 koritsia kai poli ligos kosmos. Afou den vrika auto pou ithela efiga meta apo ligo kai den mporw na dwsw peraiterw plirofories.

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Υπήρχε μία Λάουρα μελαχρινή αλλά σταμάτησε όπως σου είπαν...Κάπου αλλού δεν τη έχω δει...

Acto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2016
Κριτικές
4
Like
263
Πόντοι
21
Ύστερα απο μια "ερευνα αγοράς" κατέληξα στο συμπέρασμα οτι το kinky είναι αρκετά καλό συγκριτικά με άλλα. Ενδιαφέρουσες παρουσίες, ευγενικές και το προσωπικό κομπλέ. Ξεχώρισα katalina και φυσικά maya η οποία και μούναρος είναι και πολύ εντάξει τυπάκι. Κόστος 10 η εισοδος με ποτό, 10 ο απλός χορός και 50 prive. Το θέμα ειναι αν παίζει  :knockinb: Ισχυει τελικά το 100ρικάκι? Διαβάζοντας εδω μεσα τοσες διαφορετικές απόψεις περισσότερο μπερδεύτηκα τελικά.. Αν κατάλαβα καλά παίζει (όχι ολες τις μέρες) και φυσικά δεν είναι διαθέσιμες όλες οι κοπέλες. Για maya ξέρουμε? Οποιος μπορει ας βοηθήσει παίδες! Ευχαριστω!

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Ksapsl

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδιά τα φώτα σας η Χριστίνα έφυγε από το μαγαζί ή συνεχίζει ?

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Πανω παταρι με Καταλινα και Μαρια. Ρομουνες αμφοτερες. Οχι γλωσσιδια, οχι μπριζολα. Μονο φραπες.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom