Χαιρετώ τους αγαπητούς συμφορουμίτες!
Επίσκεψη στο εν λόγω κωλάδικο για λίες στιγμές χαλάρωσης,οφθαλμόλουτρου και τυχόν ηδονής.Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ολίγον τι υποτονική,πολύ λίγος κόσμος,μικρό ρόστερ και έλλειψη ποιοτικών σκηνών On stage.Κλασσικά φαινόμενα,πλέον,στα περισσότερα παρόμοια μαγαζιά.Είσοδος στα 10,ελέω καθημερινής.
Να τονισθεί ότι έχει γίνει μια εσωτερική,μίνι,ανανέωση στο κυρίως μέρος του μαγαζιού και πιο συγκεκριμένα στα τραπεζάκια που κάθετονται οι στριποφαν!Επίσης,έχουν τοποθετηθεί καναπέδες,πλέον,περιμετρικά της πίστας με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί στο μαγαζί!
:-
Ποιότητα ρόστερ μέτρια.Μερικές που συγκράτησα στη μνήμη μου ήταν οι ακόλουθες...
1.)Βερόνικα.Η νταρντάνα με τα θεόρατα,γελαδίσια,μαστάρια.Κορμί "ψωμωμένο" με κωλάρα και μπουτάρας.Στο πρόσωπο,μέτριότης!
2.)Τζένιφερ.Μικροκαμωμένη ξανθιά με όμορφο κωλαράκι,λεπτή,μικρό στήθος και συμπαθητικό πρόσωπο(όχι τίποτα το φοβερό).Ήταν λίγο σε...."άλλη φάση"!
3.)Γιασμίν.Και αυτή τουμπανάκι,καστανόξανθο,μετρίου αναστήματος και προσώπου.Για τους λάτρεις των κωλαρούδων,αν και κάπως διεκπαιρεωτική στους χορούς.
4.)Έμα.Καστανόξανθο,μπαμπάτσικο,με "χυμένα" χαρακτηριστικά.Τίποτα το σπουδαίο,κατά τη γνώμη μου.
5.)Ντάρια.Το καστανό,πλέον,Ουκρανάκι.Ωραίο κορμί,αξιόλογο "πίσω σύστημα" και πλούσιο,σχετικά,στήθος.Έχει δοκιμαστεί παλιότερα με καλές εντυπώσεις και γενικώς μου βγάζει πάντα την διάθεση για ΚΙΝΚΥ καταστάσεις!
6.)Αλίνα.Επίσης Ουκρανάκι,πιπίνι,φίλη της προαναφερθείσης.Καλό κορμί,μελαγχρινή με πολύ δυνατό κωλαράκι!
7.)Μόνα Λίζα.Η ξανθιά σεξοβόμβα εκ Ρωσσίας.Μοντελέ κορμί,τέλειο,με πολύ ωραίο πρόσωπο και συμπαθητική παρουσία,αλλά μέχρι εκεί περίπου.Θέλει λίγη...."χορηγεία" για ...περισσότερα. ;)
8.)Χέϋλα.Η ψηλή,ξανθιά,με τα μακρυά μαλλιά και το λεπτό κορμί.Ωραία,μακριά,πόδια και μέτριο πρόσωπο.Έκανε και ένα βαρετό one woman show στη πίστα.
9.)Έβελυν!Ότι καλύτερο υπήρχε.Καστανόξαθνη μουνάρα,θαρρώ Ρουμάνα!
Τέλειο,μοντελέ,κορμί με αψεγάδιαστο μικρό
Υπήρχνα και 2-3 ακόμα που δεν θυμάμαι και γενικά υποτονικό κλίμα.Ίσως να το ξαναεπισκεφτώ κάποια άλλη μέρα για να σιγουρευτώ.Πάντως,γενικά,υπάρχει η τάση πτώσης ποιότητας ρόστερ,υπηρεσιών και τιμές ακατέβατες!
Αυτά από μένα,χαιρετώ!