Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Όποιος ενδιαφέρεται,έχει γίνει μια προσπάθεια για ανανέωση στο ρόστερ,σε σχέση με κάτι μήνες πριν.Όχι τίποτα σπουδαίο,από πλευράς εμφάνισης κοριτσιών,αλλά τουλάχιστον έκαναν μια προσπάθεια.Κάποιες,π.χ,εγώ προσωπικά,δεν τις ήξερα καν.Δυστυχώς,δεν θυμάμαι πολλά από πλευράς ονομάτων και χαρ/κων,διότι έκατσα πολύ λίγο.
Υπάρχουν,πλέον,ηχηρές απουσίες στο ίδρυμα όπως της Καταλίνα και της βυζαρο-Βικτώριας!
Υ.Γ:Υπήρχε αρκετός κόσμος,σχετικά,για καθημερινή!  ;)

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Όποιος ενδιαφέρεται,έχει γίνει μια προσπάθεια για ανανέωση στο ρόστερ,σε σχέση με κάτι μήνες πριν.Όχι τίποτα σπουδαίο,από πλευράς εμφάνισης κοριτσιών,αλλά τουλάχιστον έκαναν μια προσπάθεια.Κάποιες,π.χ,εγώ προσωπικά,δεν τις ήξερα καν.Δυστυχώς,δεν θυμάμαι πολλά από πλευράς ονομάτων και χαρ/κων,διότι έκατσα πολύ λίγο.
Υπάρχουν,πλέον,ηχηρές απουσίες στο ίδρυμα όπως της Καταλίνα και της βυζαρο-Βικτώριας!
Υ.Γ:Υπήρχε αρκετός κόσμος,σχετικά,για καθημερινή!  ;)
Που εχει παει η μουναρα Καταλινα?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Για να είμαι ειλικρινής....
1ον δε παίρνω και όρκο ότι έφυγαν,και αυτό διότι το έχω επισκεφτεί σε διάστημα 2 μηνών 3 φορές μόνο και δεύτερον δεν το διαστάυρωσα 100%.
Οι ενδείξεις,όμως,λένε ότι κίνησαν για άλλες "πολιτείες" μαζί με την έτερη Ρουμάνα,τη Μάγια.Από άλλη κοπέλα,εκεί,έμαθα ότι τσακώθηκαν με του μαγαζιού,μεταξύ τους,κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

steppenwolf47

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
2
Like
457
Πόντοι
21
παντως μια Μάγια ήταν στο μπουρνάζι το προπερασμένο Σάββατο, τώρα αν είναι η ίδια που λέτε, δεν το γνωρίζω

Predator83

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη ένα Σάββατο Φεβρουαρίου
Είσοδος 10 ευρώ
Ελάχιστος κόσμος
Ωραίες κοπέλες
Ανύπαρκτοι χοροί, μάλιστα βγήκε ένας μάγος στη σκηνή!!!
Πριβέ χορός πολύ μικρής διάρκειας

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Επίσκεψη ένα Σάββατο Φεβρουαρίου
Είσοδος 10 ευρώ
Ελάχιστος κόσμος
Ωραίες κοπέλες
Ανύπαρκτοι χοροί, μάλιστα βγήκε ένας μάγος στη σκηνή!!!
Πριβέ χορός πολύ μικρής διάρκειας
Είναι το πιο πρόσφατο μαγαζί που επισκέφτηκα και η αλήθεια είναι ότι με απογοήτευσε λιγάκι,κυρίως,διότι έλειπαν 1-2 επιλογές "τεσταρισμένες" που τις είχα ανάγκη! :)
Αν επιτρέπεται,ποια επέλεξες κύριε θηρευτή?

Predator83

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θυμάμαι όνομα δυστυχώς.
Μελαχρινή ψηλή γυμνασμενη, η πιο ωραία ήταν.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Δεν θυμάμαι όνομα δυστυχώς.
Μελαχρινή ψηλή γυμνασμενη, η πιο ωραία ήταν.

Μάλλον η Κρυσταλ απ΄τις περιγραφές...Πρώην ερότικα...Εκτός αν είναι καμία καινούργια...Εχω και κανα δίμηνο να περάσω...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Καποτε που ηταν σαν γυφτακι και παρακαλουσε για χορο στο εροτικα εχει εξελιχθει εμφανησιακα και μονο σε δυνατο τεμαχιο.Απο υπηρεσιες γελαει ο κοσμος...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Η καυλα που ήταν σινς,μια ψηλή Ρουμάνα με πιρσινγκ στο στόμα ειναι εκεί τώρα;

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ένα πέρασμα και από εδώ,που τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα!Σαφέστατα,τη δεδομένη,υπήρχε καλύτερο ρόστερ και διάθεση,αλλά........
Μη περιμένετε πολλά ως προς τις προσφερόμενες υπηρεσίες.Εξήγαγα το συμπέρασμα ότι στο πριβέ των 50 παίζει,σχεδόν,αποκλειστικά μόνο full nude χορός και τίποτα παραπάνω.Όλες σχεδόν άφησαν να εννοηθεί ότι προσφέρουν "φραπεδάκι" στο σπέσιαλ των 100!  >:(
Συγκράτησα τις ακόλουθες:
1.)Μιχαέλα.Ψηλή,ξανθιά,Ρουμάνα,πρών Μούσες και FBI,με πίρσινγκ(δεν ξέρω εάν ρώταγε για την εν λόγω ο προηγούμενος φίλος).Καλό κορμί,στυλιάρι και καυλιάρικο πρόσωπο.
2.)Τζένιφερ.Μετρίου αναστήματος,καστανόξαθνη,μέτριο πρόσωπο και υπέροχο κωλαράκι!  :kissass:
Δεν την δοκίμασα,διότι μου φάνηκε μαλακισμένη.  :cheesy:
3.)Ντεά!Επιστροφή μετά απο καιρό,αν και για λίγο.Κοντή,ξανθιά,έκφυλη Ρουμάνα.Κωλάρα ποίημα,για πολλά.....  :s&m_1:
4.)Εύα.Ξανθιά Ουγγαρέζα,φοβερό κορμί για τους λάτρεις των νταρντανοειδών!Κωλάρα,μπουτάρες,γυμνασμένη,αν και λίγο μικρό στήθος.Σχετικά καλή στο πρόσωπο,αλλά λίγο μέτρια στον χορό.
5.)Ντάρια.Μελαγχρινό Ουκρανάκι,με περίεργο πρόσωπο,κάτι σαν "μίξη" χαπακωμένης γκοθούς!Μου θύμισε λίγο την δαιμονισμένη κοπέλα απο την τανία V/H/S και χέστηκα λίγο πάνω μου στο χορό!  :happy:
Είναι μελαγχρινή,λεπτή,με ωραίο στήθος και διάφορα ταττού.
6.)Εμιλία!Μουνάραααα!!!!Κορμί λαμπάδα,λεπτή,μετρίου αναστήματος που φοράει ένα καπελάκι μπέηζμπολ(?).Καλή επιλογή στο χορό και στο σοσιαλ για κάνα ποτάκι!  ;)  :sunglasses:
Αυτά,εν ολίγοις,από το σύντομο μου πέρασμα από εδώ.
Υ.Γ:Ανοίγει ωσονόυπω το "Ντρημ Γκερλς",στο σημείο όπου ήταν το παλιό "Wall Street"!Χαιρετώ!  :hi:

TzelaDeltaForever

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες!
Διάβαζα το παρακάτω άρθρο:
και ήθελα να ρωτήσω ποια είναι αυτή η μουνάρα του kinky opera στην φωτό;

Λέει την λένε Εβελίνα και είναι από Ρουμανία, άλλα στο site τους δεν την βρίσκω.
Ισχύει πως δουλεύει εκεί αυτός ο μούναρος και αν ναι είναι τόσο καβλα όσο στις φωτό;
Την έχει πάρει κανείς;

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Ναι μάγκα μου! Αυτή ψάχνω κ γω. Η αρχοντομουναρα η Εβελίνα! Ήταν στο sins κ τώρα kinky.Μαλλον τώρα την έκανε για Ρουμανία αλλα λογικά θα ξανάρθει

TzelaDeltaForever

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Τώρα βρήκε να φύγει η παλιοπουτάναρα ρε :Ρ
Δεν έχω γαμήσει ποτέ σε στριπτιτζάδικο, αλλά με αυτή το σκέφτομαι σοβαρά (εάν το προσφέρει)!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Αμ δεν το προσφέρει...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τώρα βρήκε να φύγει η παλιοπουτάναρα ρε :Ρ
Δεν έχω γαμήσει ποτέ σε στριπτιτζάδικο, αλλά με αυτή το σκέφτομαι σοβαρά (εάν το προσφέρει)!

κακως τυπε δεν ξερεις τι χανεις αλλη εμπειρια σε σχεση με τα μπου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom