Ένα πέρασμα και από εδώ,που τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα!Σαφέστατα,τη δεδομένη,υπήρχε καλύτερο ρόστερ και διάθεση,αλλά........
Μη περιμένετε πολλά ως προς τις προσφερόμενες υπηρεσίες.Εξήγαγα το συμπέρασμα ότι στο πριβέ των 50 παίζει,σχεδόν,αποκλειστικά μόνο full nude χορός και τίποτα παραπάνω.Όλες σχεδόν άφησαν να εννοηθεί ότι προσφέρουν "φραπεδάκι" στο σπέσιαλ των 100! >
Συγκράτησα τις ακόλουθες:
1.)Μιχαέλα.Ψηλή,ξανθιά,Ρουμάνα,πρών Μούσες και FBI,με πίρσινγκ(δεν ξέρω εάν ρώταγε για την εν λόγω ο προηγούμενος φίλος).Καλό κορμί,στυλιάρι και καυλιάρικο πρόσωπο.
2.)Τζένιφερ.Μετρίου αναστήματος,καστανόξαθνη,μέτριο πρόσωπο και υπέροχο κωλαράκι!
Δεν την δοκίμασα,διότι μου φάνηκε μαλακισμένη.
3.)Ντεά!Επιστροφή μετά απο καιρό,αν και για λίγο.Κοντή,ξανθιά,έκφυλη Ρουμάνα.Κωλάρα ποίημα,για πολλά.....
4.)Εύα.Ξανθιά Ουγγαρέζα,φοβερό κορμί για τους λάτρεις των νταρντανοειδών!Κωλάρα,μπουτάρες,γυμνασμένη,αν και λίγο μικρό στήθος.Σχετικά καλή στο πρόσωπο,αλλά λίγο μέτρια στον χορό.
5.)Ντάρια.Μελαγχρινό Ουκρανάκι,με περίεργο πρόσωπο,κάτι σαν "μίξη" χαπακωμένης γκοθούς!Μου θύμισε λίγο την δαιμονισμένη κοπέλα απο την τανία V/H/S και χέστηκα λίγο πάνω μου στο χορό!
Είναι μελαγχρινή,λεπτή,με ωραίο στήθος και διάφορα ταττού.
6.)Εμιλία!Μουνάραααα!!!!Κορμί λαμπάδα,λεπτή,μετρίου αναστήματος που φοράει ένα καπελάκι μπέηζμπολ(?).Καλή επιλογή στο χορό και στο σοσιαλ για κάνα ποτάκι! ;)
Αυτά,εν ολίγοις,από το σύντομο μου πέρασμα από εδώ.
Υ.Γ:Ανοίγει ωσονόυπω το "Ντρημ Γκερλς",στο σημείο όπου ήταν το παλιό "Wall Street"!Χαιρετώ!