Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
φιλε nacho scocco μιας που τα λες ορεα και βλεπο ξερις,κανε μια παλικαρια και σκεψου που μπορι να ινε
μια λαουρα ξανθπλατινε μαλι και δυαρα τορνευτι βυζαρα με καπουλια που σπανε καριδια.
εντελος ξεσκιστρα στιν φατσα,φριδι φτιαγμενο με μολιβι ενα βιμα πριν το γκοθ και αγρια παθιαρικι σιμπεριφορα.
ευχαριστο αν σου ερθι κατι στο νου.ικανοτατι κοπελαρα.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
andy51,bixterious,nacho_scocco κ ο καινουριος στο φορουμ αλλα οχι στο στιβο αποτι φαινεται vassias47 συνεχιστε να ενημερωνεται για τα δρωμενα στα στριπ παικτουρες μου.δεν υπαρχει λογος αμφισβητησης η αντιλογιας....  :hi:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Τι λες τώρα, μου επιτρέπεις να συνεχίσω? Ευχαριστω, είσαι ψυχαρα!
Θα ενημερώνομαι από σένα που κάνεις για στριπορεπορτερ όμως, οκ? Μη το ξεχάσεις, σε παρακαλώ.
Υ. Γ :Εσύ δηλαδή τα δίνεις τα 100 ασυζητητί, επειδή είσαι αλάνι. Νταξει, ο κόσμος διαβάζει και κρίνει, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Αυτά! Καλό σου απόγευμα.

φυσικά και θα συνεχίσεις να ενημερώνεις γιατί έτσι γουστάρεις. Εδώ δεν έχομε λογοκρισία. Είμαστε ένα ελεύθερο φόρουμ.

υ.γ. η διαφορά μας είναι ότι είσαι εγκρατής άρα και λιγοτερο ενημερώμενος για τα ενδότερα ενώ εγώ υπήρξα ασθενής βαριά(και συνεχίζω να είμαι με μία μικρή κούρα τελευταίως νιώθω καλύτερα) άρα και καλύτερα ενημερωμένος για τα ενδότερα

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
εχεις κάψει φλάντζες......τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο,λες δεν θα ξαναγράψω και πάλι εδώ είσαι.......τώρα τα έβαλες και με τον μέγιστο των μεγίστων γνώστη των στριπτηζάδικων.....σαν να παίζει η Μπαρτσελόνα με τον Ηρακλή Ψαχνών ένα πράμα......ούτε την σέντρα δεν θα περάσεις....
Πράγματι,ο κόσμος διαβάζει και κρίνει...... :rockon:

εσύ γιατί πετάγεσαι? δικηγόρος μου είσαι?

υ.γ. ατυχές παράδειγμα...είναι σαν να παίζει η καμπάλα με τον παναθηναικό :vomit: :vomit:

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
πάντως για την εμπειρία σου στον χώρο δεν ξέρεις και πολλά...προφανώς δεν το ψάχνεις παραπάνω γιατί όπως λές φοβάσαι να κάνεις το παραπάνω αν δεν έχεις απολυτη βεβαιότητα για το τι θα παιχτεί μέσα....

υ.γ. για αυτό και ακόμη έχεις λεφτά και εμείς μείναμε στον άσο... :dancing:

:thumbsup:

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Ωραία, λοιπόν, περιμένω από εσένα και κάποιους άλλους, που ξέρουν πολλά, να με διαφωτισουν και να ενημερώσουν. Αντε, λοιπόν, όχι μόνο λόγια, παπατζηδες!
Υ.Γ :Δε κατάλαβα, από πότε το χαζό ξόδεμα χρημάτων έγινε συνώνυμο της γνώσης?
Ρε, παίρνετε ληγμένα?
Αποφασίστε μερικοί, τι στο πουτσο θέλετε, vfm ή ξόδεμα για να πούμε ότι είμαστε γαματοι και μείναμε ταπί στο στριπ?
Ελεοοοοος! !!!!
Στα αρχιδια μου, δε ξαναγράφω τίποτα εδώ μέσα, γιατί μερικοί είστε τελείως αχάριστοι. Νομίζεις ρε μεγάλε, ότι έχω να κερδίσω κάτι γράφοντας σας εδώ μέσα?
Ήθελα εγώ να πω ψέματα ότι δύο κοπέλες του κινκυ, είπαν ότι είπαν για τους πριβε?
Γιατί, για να σπιλώσω το μαγαζί ή για να δώσω ινφο?

Ε όχι και παπατζής ο συγκεκριμένος. Μπορεί να έχει αλλάξει nick name, αλλά έχει λιώσει τα... παπούτσια του στα στριπ και έχει κάνει ενημερώσεις όσο ελάχιστοι -μετρημένοι στα δάχτυλα ενός χεριού- εδώ μέσα!

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή νιώθω ότι ξεκίνησα μία διαμάχη χωρίς νόημα, επιτρέψτε μου να πω τα εξής. Στριπτιζάδικο είχα να πάω χρόνια, για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Πριν από 10-12 χρόνια, δεν υπήρχε ίδρυμα που να μην το είχα περπατήσει μαζί με δύο κολλητούς, που με συντρόφευαν στις τότε αναζητήσεις μου. Επί τρία χρόνια γυρίσαμε σε κάθε στριπ που υπήρχε, σε ωραίες εποχές. Θυμάμαι Μούσες με απίστευτες γυναικάρες, Ανατολή με τρελά σκηνικά στο πατάρι, θυμάμαι Λολίτα με μια απίστευτη Ισπανίδα που ακόμα με... στοιχειώνει που δεν την ξανάδα... Αν αρχίσω να γράφω, θα φτάσω τις 3.000 αναρτήσεις. Αλλά δεν έχει νόημα, πια. Για μένα τα στριπ είναι... επένδυση. Δεν πάω για καταγραφή ρόστερ, όπως καλώς ίσως κάνουν π.χ. ο Νάτσο Σκόκο και ο Βασίλης ο Μπαρούχος. Πάω, εντοπίζω στόχο, αρχίζω τα κεράσματα, και αν περάσουμε καλά και... δέσει το γλυκό, παίρνω τηλεφωνάκι και το συνεχίζω έξω. Το έκανα αρκετό καιρό αυτό, μέχρι που κάποια στιγμή... κάηκα. Βρήκα το μάστορά μου, την πάτησα, πείτε το όπως θέλετε. Και δεν θέλω πια να πολυθυμάμαι και δεν νοιάζει και κανέναν να ακούει τις ιστορίες ενός... γεροξεμωραμένου. Πλέον πάω πολύ πιο χαλαρά, πολύ πιο αραιά... Μια-δυο φορές το χρόνο, το πολύ. Οπότε δεν μπορώ να γράψω για ρόστερ, δεν είμαι ο κατάλληλος γι' αυτό. Εκτιμώ όμως αυτούς που το κάνουν. Χάρη στην κριτική του Βασίλη του Μπαρούχου στις 13/8 πήρα τα φιλαράκια και πήγαμε Kinky, και χάρη στο σχόλιο του Νάτσο περί καμερών και «strict policy» έκατσα κι έγραψα την εμπειρία μου, που ήταν διαφορετική από τη δική του. Για κανέναν άλλο λόγο, απλά και μόνο για να δείξω ότι, κατ' εμέ, δεν ήταν ακριβής η εικόνα που έδινε για το Kinky και επειδή εγώ την είχα πολύ πρόσφατη. Δεν έχω διάθεση να το συνεχίσω, τα μαγαζιά αυτά τώρα πια... φυτοζωούν και το ξέρετε, οπότε όποια πληροφορία ανταλλάσσεται εδώ μέσα χρήσιμη είναι και όποιοι την μεταφέρουν, είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Το μόνο που δεν μπορώ, είναι τα... υπονοούμενα. Γιατί ο Νάτσο θέλησε να αφήσει υπονοούμενα για μένα, επειδή έχω κάνει μόνο 50 αναρτήσεις και αυτή τη φορά ασχολήθηκα συγκεκριμένα με το Kinky. Λυπάμαι, αλλά... πράκτορας δεν είμαι ούτε προωθώ κανένα μαγαζί. Όποιος θέλει, πάει, τα σκάει, και διαπιστώνει ιδίοις όμμασι. Και θα μπορούσα κι εγώ να αφήσω υπονοούμενα, όταν γράφω για το τι γίνεται στο Kinky και κάποιος επιμένει ότι δεν είναι έτσι και το μόνο... ελεύθερο σε θέματα πριβέ μαγαζί, είναι το Λίντο. Γιατί να μην πω ότι αυτός «τα παίρνει» για να προμοτάρει το Λίντο; Δεν θα το κάνω, όμως. Υπάρχει κρίση εκεί έξω, οι τύποι στα μαγαζιά καλά-καλά δεν βγαίνουν να πληρώσουν προσωπικό και γυναίκες... Σιγά μην πληρώνουν εμάς, για να τους προμοτάρουμε. Συνεπώς, καλά να περνάτε και καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις, για να έχουμε πιο σφαιρική εικόνα. Δεν είναι μονοπώλιο το... στριπορεπορτάζ.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Διάβασα πολύ προσεκτικά αυτά που γράψατε και πραγματικά μου έκανα εντύπωση πολλά πράγματα.
Τέλος πάντων,τι να πω,είναι ξεκάθαρο ότι έχετε άλλη θεώρηση και συμφωνείτε μεταξύ σας,ενώ εγώ διαφωνώ.
Δεν έχω τίποτα προσωπικό με κάνεναν φυσικά,άλλωστε είναι ένα απρόσωπο φόρουμ,αλλά έχω απογοητευτεί με όλα αυτα.Τις ενημερώσεις μου της έκανα με μεράκι και διάθεση και όχι από αγγαρεία.Πλέον,δε βρίσκω νόημα να της κάνω.
Αυτά,από μένα,ας μην σπαμάρουμε άλλο,διότι δεν είναι αυτός ο σκοπός τέτοιων νημάτων.

Επισκέπτης
ο ενας λεει οτι ειναι καλιτερος απο τον αλον στα ενδοτερα,<ακου εδο κομπλεξ>,ο αλος διχνι να τα παρατα
απο τιν ενιμεροσι,ο τριτος εξιγι και ριτορεβει,ο τεταρτος νευριαζι και παει λεγοντας.αλιλεγκιη καργα βλεπο.

εγο το μονο που καταλαβα ιταν οτι δεν ξερετε που ινε ι λαουρα.

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Παντως αν και ημουν παρασκευη βραδυ στο μαγαζι και ηταν γεματο δεν εχει τιποτα το σπουδαιο και δεν πηρε το ματι μου να ανεβαινει κανεις και καμια στο παταρι!μονο αυτους τους πριβε χωρους του κωλου που κανανε πριν την εξοδο δεξια

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Συνεχίζουμε την ενημέρωση άλλωστε γι'αυτό είναι το thread...!
Λοιπόν και μίας και τα λέμε η Ντέζυ που προσφάτως δούλευε(Το τούμπανο με τις σιλικόνες-αρκετά καλό χορό για πριβέ δε γνωρίζω) εδώ θα τη βρείτε στο sins...!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Παντως αν και ημουν παρασκευη βραδυ στο μαγαζι και ηταν γεματο δεν εχει τιποτα το σπουδαιο και δεν πηρε το ματι μου να ανεβαινει κανεις και καμια στο παταρι!μονο αυτους τους πριβε χωρους του κωλου που κανανε πριν την εξοδο δεξια

Καλά είναι και εκεί αρκεί να πάρει καμία καλή...

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Διάβασα πολύ προσεκτικά αυτά που γράψατε και πραγματικά μου έκανα εντύπωση πολλά πράγματα.
Τέλος πάντων,τι να πω,είναι ξεκάθαρο ότι έχετε άλλη θεώρηση και συμφωνείτε μεταξύ σας,ενώ εγώ διαφωνώ.
Δεν έχω τίποτα προσωπικό με κάνεναν φυσικά,άλλωστε είναι ένα απρόσωπο φόρουμ,αλλά έχω απογοητευτεί με όλα αυτα.Τις ενημερώσεις μου της έκανα με μεράκι και διάθεση και όχι από αγγαρεία.Πλέον,δε βρίσκω νόημα να της κάνω.
Αυτά,από μένα,ας μην σπαμάρουμε άλλο,διότι δεν είναι αυτός ο σκοπός τέτοιων νημάτων.

Δεν σου είπε κανείς ότι κακώς γράφεις ό,τι γράφεις ή ότι παραπληροφορείς ή ότι δεν κάνεις καλές ενημερώσεις, όπως ξεκαθαρίζει με το τελευταίο του ποστ και ο vassias47. Κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη, ειδικά αυτές τις εποχές που δεν υπάρχουν χρήματα για πολλά-πολλά. Απλώς είτε ελλείψει χρημάτων, είτε επειδή δεν θέλεις να ρισκάρεις σε αμφίβολα αποτελέσματα, δεν "εμβαθύνεις" σε πράγματα που σε άλλες καλύτερες εποχές περιέγραφαν με κάθε λεπτομέρεια άλλοι συναγωνιστές και είχαμε την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση για το τι κάνει κάθε κοπέλα στον απλό χορό, στον πριβέ ή και έξω από το μαγαζί. Ελπίζω να αναθεωρήσεις και όποτε επισκεφθείς κάποιο μαγαζί και το θεωρήσεις σκόπιμο, να ενημερώσεις όπως εσύ νομίζεις σωστά. Κανείς δεν έχει το αλάθητο, ούτε καν ο Πάπας.

Καλές τσάρκες!

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Συνεχίζουμε την ενημέρωση άλλωστε γι'αυτό είναι το thread...!
Λοιπόν και μίας και τα λέμε η Ντέζυ που προσφάτως δούλευε(Το τούμπανο με τις σιλικόνες-αρκετά καλό χορό για πριβέ δε γνωρίζω) εδώ θα τη βρείτε στο sins...!

Έτσι μπράβο.Να επανέλθουμε σιγά-σιγά στις ενημερώσεις.  :hi:

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπικά, ξεκαθάρισα τη θέση μου. Νομίζω απολογήθηκα κιόλας για την όποια παρεξήγηση και, επίσης προσωπικά, σου ζητάω δημοσίως να συνεχίσεις να τις κάνεις τις ενημερώσεις σου, γιατί μας είναι χρήσιμες. Αλίμονο αν σταματούσες, επειδή η δική μου εμπειρία και μεταφορά εικόνας ήταν διαφορετική από τη δική σου. Αυτά, δεν έχω να πω κάτι άλλο.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
υ.γ. για αυτό και ακόμη έχεις λεφτά και εμείς μείναμε στον άσο... :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν υπαρχει το ταιρι σου αρχηγε.. Τα σεβη μου.

Αυτά.

υγ - Αγαπητε nacho.. H καυλα του στριπτηζαδικου είναι η αναζητηση του απροσμενου.. Αν περιμενεις από την στριπτηζου να σου παραθεσει εκ των προτερων "ολο το μενου" πριν πατε στο πριβε, τοτε χανεις την μαγεια της αναζητησης.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν υπαρχει το ταιρι σου αρχηγε.. Τα σεβη μου.

Αυτά.

υγ - Αγαπητε nacho.. H καυλα του στριπτηζαδικου είναι η αναζητηση του απροσμενου.. Αν περιμενεις από την στριπτηζου να σου παραθεσει εκ των προτερων "ολο το μενου" πριν πατε στο πριβε, τοτε χανεις την μαγεια της αναζητησης.

Αυτή τη καύλα πληρώνουμε....Το ότι βρισκόμαστε προ εκπλήξεως.... :kneel: :kneel: :kneel:

painkiller

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
5
Πόντοι
0
Λοιπόν, επιστροφή στην ειδησιογραφία.

Πήγαμε Παρασκευή κατά τις 3:00. Ακόμα 15€ ζητάνε για είσοδο. Το μαγαζί καρα-άδειο, 2-3 παρέες όλες κι όλες. Οι γκόμενες καμιά 10αριά αλλά οι περισσότερες μέτριες, καινούριες στο κουρμπέτι (με 2 που μίλησα μόλις είχαν έρθει Ελλάδα) και μέσα στη βαρεμάρα. Γενικά πολύ τραγική η κατάσταση, ειδικά για Παρασκευή.

Εγώ είχα να έρθω στο μαγαζί πολύ καιρό και ήλπιζα να πετύχω τη Βερόνικα, την Αλβανίδα μιλφαρα με τις απίστευτες φυσικές βυζάρες. Δυστυχώς δεν ήταν εκεί, αλλά ούτε και κανένα από τα άλλα στανταράκια που θυμόμουν. Μόνο η αλογομούρα, η ενοχλητική ξανθιά που δηλώνει Σουηδέζα ήταν από τις παλιές. Αυτή στο τέλος θα τη χτίσουν στο μπετό του μαγαζιού. Είχε ένα sex show, με γαμίσι πλαστικού πούτσου και το γκομενάκι ήταν τούμπανο, αλλά δεν εμφανίστηκε μετά στη γύρα. Πολύ μιζέρια, δε πήρα κάν χορό και τα 15€ τα κλαίω ακόμα. Γενικά το μαγαζί μου φάνηκε στα τελευταία του.

Ξέρει κανείς τι έχει απογίνει η βυζαρού η Βερόνικα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom