Ειρήνη υμην παιδιά ... μην χαλιέστε...πληροφορίες ανταλλάσουμε !
προφανως......γιατι,εχουμε τίποτα να μοιράσουμε? καμμιά φορά αναβει λίγο παραπάνω η κουβέντα.......no problem!
Ειρήνη υμην παιδιά ... μην χαλιέστε...πληροφορίες ανταλλάσουμε !
Τι λες τώρα, μου επιτρέπεις να συνεχίσω? Ευχαριστω, είσαι ψυχαρα!
Θα ενημερώνομαι από σένα που κάνεις για στριπορεπορτερ όμως, οκ? Μη το ξεχάσεις, σε παρακαλώ.
Υ. Γ :Εσύ δηλαδή τα δίνεις τα 100 ασυζητητί, επειδή είσαι αλάνι. Νταξει, ο κόσμος διαβάζει και κρίνει, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Αυτά! Καλό σου απόγευμα.
εχεις κάψει φλάντζες......τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο,λες δεν θα ξαναγράψω και πάλι εδώ είσαι.......τώρα τα έβαλες και με τον μέγιστο των μεγίστων γνώστη των στριπτηζάδικων.....σαν να παίζει η Μπαρτσελόνα με τον Ηρακλή Ψαχνών ένα πράμα......ούτε την σέντρα δεν θα περάσεις....
Πράγματι,ο κόσμος διαβάζει και κρίνει......
πάντως για την εμπειρία σου στον χώρο δεν ξέρεις και πολλά...προφανώς δεν το ψάχνεις παραπάνω γιατί όπως λές φοβάσαι να κάνεις το παραπάνω αν δεν έχεις απολυτη βεβαιότητα για το τι θα παιχτεί μέσα....
υ.γ. για αυτό και ακόμη έχεις λεφτά και εμείς μείναμε στον άσο...
Ωραία, λοιπόν, περιμένω από εσένα και κάποιους άλλους, που ξέρουν πολλά, να με διαφωτισουν και να ενημερώσουν. Αντε, λοιπόν, όχι μόνο λόγια, παπατζηδες!
Υ.Γ :Δε κατάλαβα, από πότε το χαζό ξόδεμα χρημάτων έγινε συνώνυμο της γνώσης?
Ρε, παίρνετε ληγμένα?
Αποφασίστε μερικοί, τι στο πουτσο θέλετε, vfm ή ξόδεμα για να πούμε ότι είμαστε γαματοι και μείναμε ταπί στο στριπ?
Ελεοοοοος! !!!!
Στα αρχιδια μου, δε ξαναγράφω τίποτα εδώ μέσα, γιατί μερικοί είστε τελείως αχάριστοι. Νομίζεις ρε μεγάλε, ότι έχω να κερδίσω κάτι γράφοντας σας εδώ μέσα?
Ήθελα εγώ να πω ψέματα ότι δύο κοπέλες του κινκυ, είπαν ότι είπαν για τους πριβε?
Γιατί, για να σπιλώσω το μαγαζί ή για να δώσω ινφο?
Παντως αν και ημουν παρασκευη βραδυ στο μαγαζι και ηταν γεματο δεν εχει τιποτα το σπουδαιο και δεν πηρε το ματι μου να ανεβαινει κανεις και καμια στο παταρι!μονο αυτους τους πριβε χωρους του κωλου που κανανε πριν την εξοδο δεξια
Διάβασα πολύ προσεκτικά αυτά που γράψατε και πραγματικά μου έκανα εντύπωση πολλά πράγματα.
Τέλος πάντων,τι να πω,είναι ξεκάθαρο ότι έχετε άλλη θεώρηση και συμφωνείτε μεταξύ σας,ενώ εγώ διαφωνώ.
Δεν έχω τίποτα προσωπικό με κάνεναν φυσικά,άλλωστε είναι ένα απρόσωπο φόρουμ,αλλά έχω απογοητευτεί με όλα αυτα.Τις ενημερώσεις μου της έκανα με μεράκι και διάθεση και όχι από αγγαρεία.Πλέον,δε βρίσκω νόημα να της κάνω.
Αυτά,από μένα,ας μην σπαμάρουμε άλλο,διότι δεν είναι αυτός ο σκοπός τέτοιων νημάτων.
Συνεχίζουμε την ενημέρωση άλλωστε γι'αυτό είναι το thread...!
Λοιπόν και μίας και τα λέμε η Ντέζυ που προσφάτως δούλευε(Το τούμπανο με τις σιλικόνες-αρκετά καλό χορό για πριβέ δε γνωρίζω) εδώ θα τη βρείτε στο sins...!
Προσωπικά, ξεκαθάρισα τη θέση μου. Νομίζω απολογήθηκα κιόλας για την όποια παρεξήγηση και, επίσης προσωπικά, σου ζητάω δημοσίως να συνεχίσεις να τις κάνεις τις ενημερώσεις σου, γιατί μας είναι χρήσιμες. Αλίμονο αν σταματούσες, επειδή η δική μου εμπειρία και μεταφορά εικόνας ήταν διαφορετική από τη δική σου. Αυτά, δεν έχω να πω κάτι άλλο.Διάβασα πολύ προσεκτικά αυτά που γράψατε και πραγματικά μου έκανα εντύπωση πολλά πράγματα.
Τέλος πάντων,τι να πω,είναι ξεκάθαρο ότι έχετε άλλη θεώρηση και συμφωνείτε μεταξύ σας,ενώ εγώ διαφωνώ.
Δεν έχω τίποτα προσωπικό με κάνεναν φυσικά,άλλωστε είναι ένα απρόσωπο φόρουμ,αλλά έχω απογοητευτεί με όλα αυτα.Τις ενημερώσεις μου της έκανα με μεράκι και διάθεση και όχι από αγγαρεία.Πλέον,δε βρίσκω νόημα να της κάνω.
Αυτά,από μένα,ας μην σπαμάρουμε άλλο,διότι δεν είναι αυτός ο σκοπός τέτοιων νημάτων.
υ.γ. για αυτό και ακόμη έχεις λεφτά και εμείς μείναμε στον άσο...
Δεν υπαρχει το ταιρι σου αρχηγε.. Τα σεβη μου.
Αυτά.
υγ - Αγαπητε nacho.. H καυλα του στριπτηζαδικου είναι η αναζητηση του απροσμενου.. Αν περιμενεις από την στριπτηζου να σου παραθεσει εκ των προτερων "ολο το μενου" πριν πατε στο πριβε, τοτε χανεις την μαγεια της αναζητησης.
Αυτή τη καύλα πληρώνουμε....Το ότι βρισκόμαστε προ εκπλήξεως....